Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מקווה שבשרשור הזה אני אצליח להסביר את דבריי, בוא נתחיל בזה שבתושבת מסויימת המחברת בין השילדה למנוע יש ברגים המחברים אותם זה לזה, הבורג שמחבר בין התושבת למנוע נשבר בתוך ההברזה של המנוע, השאלה שלי היא איך אני מוציא את החלק השבור של הבורג שנמצא בהברזה שבמנוע,הבעיה שסופית הבורג גם שקועה בתוך ההברזה, ערכתי תמונת מצב מקווה שהבנתם את דבריי ושתוכלו לי לעזור לי לפתור את הבעיה.

תודה לכולם.

ללא שם.png

פורסם

יש "קיט של חולצים" (מקדחים מיוחדים) על ידי יצירת הברזה הפוכה בתוך הבורג השבור , מבריגים בורג לכיוון הפתיחה עד שנתפס והוא משחרר את הבורג שנשבר.

פורסם
יש "קיט של חולצים" (מקדחים מיוחדים) על ידי יצירת הברזה הפוכה בתוך הבורג השבור , מבריגים בורג לכיוון הפתיחה עד שנתפס והוא משחרר את הבורג שנשבר.

1+

השאלה הגדולה, למה נגזר הבורג ?

אם יש גרד בהברגות, אז זה סיפור לא קטן.

אם סתם מעייפות החומר, אז שיטת החליצה ע"י קדח והברזה הפוכה יעבוד מצויין.

אם עקב חלודה, אז צריך להשפריץ בכמה פעמים לפני כן WD40 .

לעיתים יהיה צורך להעזר בחימום המקום.

אם שום דבר לא עזר, קודחים לכול האורך במידה גדולה יותר מתבריג הבורג ומבצעים אח"כ הברזה חדשה לבורג בעל קוטר תבריג גדול יותר.

בהצלחה

רענן

פורסם

תודה רבה לכולם אני ואבא שלי הצלחנו לחלוץ את ראש הבורג, ובנוגע למה שהעלת בפני ravidp18 תודה על העצה אבל דבריך נכונים לגבי בורג הנמצא בהברזה חלולה, הכוונה שאפשר לחלוץ את סופית הבורג השבור פנימה ולא החוצה, בכל אופן אבא שלי חלץ אותו בעזרת קרנר למי שמכיר, אעלה תמונות בהמשך.תודה שוב לכולם.

פורסם

תתיעץ עם משפצי מכוניות ואופנועי אספנות, מדובר בבעיה נפוצה שם ויש על זה דיונים רבים בפורומים הרלוונטיים.

יש מספר דרכים לתקוף את הבעיה --

קיט חליצה (כפי שצוין כאן).

קידוח חור רחב יותר (אולם אם יש לך מרווחים קטנים יחסית מסביב לנק' ההברגה - אתה עלול לפגוע בחוזק המבנה).

הלחמת מפתח אלן לשבר הבורג וסיבוב שלו החוצה.

אותו דבר כמו הקודם אבל עם דבק אפוקסי במקום הלחמה.

• תוכן חדש...