Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שאמרתי בעבר כל התרחשות שתהיה לי עם היטי 1.2TSI DSG אני אעדכן כאן בפורום.

היטי כבר בת שנה וחודשים והספיקה לעשות כבר 51,000 ק"מ. מחשב הדרך מורה על צריכת דלק בנסיעה משולבת 7.8/100 , לאחר שבטיפול האחרון התלוננתי על צריכה מוגברת יחסית של דלק לאחר עידכון תוכנה והוספת דיסקית מרווח. באותו טיפול כניראה עשו משהו והצריכה חזרה למוטב.

בשבועות האחרונים גם אני מתחיל להרגיש רעידות ברכב בזמן תאוצה והאטה - מדובר על ההילוכים 1-3 נדמה לי. לפי מה שנאמר פה בפורום כניראה גם אני בדרך להחלפת קלאצ'ים. השאלה היא האים קודם המוסך ינסה לעשות כאילו עידכון תוכנה או שישר יבין את הבעיה ויזמין קלאצ'ים חדשים (או איך שקוראים לחלק).

תכלס אני ממש לא מתרגש מזה(כל עוד זה באחריות יצרן כמובן), הבעיה היא שאני לא יודע כמה זמן לוקח לעשות את אותו תיקון מישהו יודע ?

אולי כדאי למשוך עד טיפול 60,000 ואז להתלונן על התקלה?

בגדול אני עדין מאוד נהנה מהרכב בכל התחומים ומקוה שלאחר טיפול בתקלה הכל יחזור לנורמה.

המשך שבוע טוב

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

נראה שזו אכן הבעיה. בסקודה סופרב לקח פחות משעתיים(!) להחליף פיסית את החלק, ועוד 1/2 יום המתנה לחיבור למחשב לאיפוס / איתחול המערכת..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סביר להניח שלא תצליח להספיק טיפול שגרתי וגם החלפת מצמדים באותו היום וזה בגלל

א. דרושה נסיעה של בוחן כדי לקבוע שדרושה החלפת מצמדים

ב. התקלה נפוצה מאד ויכול להיות שביום שתגיע לטפל כבר יהיו במוסך מכוניות אחרות שמחליפים להם מצמדים ולכן לך לא יחליפו

אני ניסיתי להספיק החלפת מצמדים וטיפול באותו היום ולא הצלחתי בגלל הסיבות האלה.

כנראה שתהיה חייב לבקר במוסך פעמיים בכל מקרה, אבל אולי כדי למזער את הזמן תגיע אליהם באמצע היום תתלונן על רעידות, הבוחן יסע באוטו ויקבע שאכן צריך להחליף. ודא שרושמים את זה במחשב ואז כשיגיע זמן הטיפול תקבע החלפת מצמדים לאותו היום.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון מהיום בבוקר... לאחר נסיעה עם בוחן רכב מהמוסך הוחלט על החלפת הקלאצ'ים (או איך שקוראים לחלק המכני).

במוסך אמרו שיבדקו אם יש את החלק במלאי , אם אין הזמנה תוך שבועים. במידה ויש ההחלפה תתבצע היום.

נקוה שאחרי ההחלפה הכל יזרום חלק יותר .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קצר

אז כמו שסיפרתי לפני כן היטי החלה לרעוד לאחרונה, לאחר שפרסמתי פה בפורום את ההודעה פנו אלי באופן פרטי משירות לקוחות של צ'מפיון מוטורס מספר הרכב הועבר להם וכן מספר הטלפון שלי. לאחר שיחה קצרה שלהם איתי ביוזמתם נקבע יום לבדיקת הרכב ולאחר הבדיקה ואימות התקלה הוזמנו הקלאצ'ים החדשים נקבע יום החלפה (היתי בחו"ל ולכן לקח זמן עד שמצאתי תאריך שהתאים לי) הרכב הוכנס לטיפול ביום שקבענו ואחרי חצי יום עבודה הכל מוכן .

הרכב נוסע בצורה חלקה ללא כל תקלות הרעידות נעלמו והכל חזר לקדמותו.

אז רציתי להגיד תודה לשירות לקוחות של צ'מפיון מוטורס שזמן קצר אחרי שסיפרתי פה בפורום על הבעיה יצרו איתי קשר נקבע תאריך והתקלה טופלה ללא כל בעיה. ובנוסף גם לאחר הוצאת הרכב מהמוסך נוצר איתי קשר שוב וביקשו לדעת האם הכל עובד כשורה.

המשך יום טוב ושבת שלום.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מעניין העדכון על הפניה אליך!

האם יש זרמים תת קרקעים חדשים?

תודה על העדכון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

די לקרוא את הסיפור על הייטי של חברנו RS, במיוחד את סיומו המסתורי, בכדי להגיע למסקנה שהיבואן קורא כאן כשמשעמם לו ואין קונים בחנות.

פורסם

אולי זה לא נראה טוב - אבל בשורה התחתונה יש תוצאה חיובית .

ואולי צ'מפיון מפנימים את תודעת השרות .(אומנם אחרי פרסום בלחץ )

במידה והם ימשיכו כך ויתנו שרות אוהד ללקוחות - לא רק תחת לחץ .

הם פותחים את הדלת גם ללקוחות כמוני , אשר מעריכים את הרכבים ש VAG מייצרים .

ובגלל היבואן והשרות חוששים לקנות , כך שזה אולי הסדק הקטן לתודעת השרות ועמידה מאחורי המוצר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...