Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכרטיס מסך למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבדוק אם המשחק בטלפילד 3 יעבוד אצלי ובאתר הופיע ההודעה הבאה שלא בדיוק ברור :

Video Card

Minimum: (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon HD 3870 or higher performance)(NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series, with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)

You Have: ATI Mobility Radeon HD 5470

9

מופיע לי שהכרטיס לא מספיק בשביל המשחק אבל לפי הנתונים המחשב שלי(לפטופ של דל אינספריון 15R) הכול תקין למעט הכרטיס וידאו ,

מה שלא ברור אם רשום שצריך כרטיס של ATI לפחות HD3870 ולי יש 5470 איך זה מופיע כנכשל?

פורסם

ה3870 חזק מה5470

לא הייתי ממליץ לך להפעיל על אף אחד משניהם את BATTLEFIELD

בגדול, רשמתי לך מעין "מקרא" לכרטיסי AMD:

ספרה ראשונה משמאל - סדרה/ערכת שבבים, ככל שהמספר יותר גבוהה כך הטכנולוגיה יותר עדכנית (direct x ועוד).

שניה משמאל - "חוזקו" של הכרטיס

שלישית משמאל - תת דגם של הספרה השניה, בדרך כלל מצביע על הבדלים במהירות זכרון

אחרונה - 0 , לא משתנה בכרטיסי AMD בסדרות בשנים האחרונות.

לכן ה5470 שלך מסדרה חדשה יותר מה3870, אך ה3870 יותר חזק ממנו (בגדול)

עריכה: ונכון גם מה שגלעד אמר, ישנם הבדלים גם בין גרסאות הMOBILE לכרטיסים בנייחים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...