Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת הרבה שרשורים, פניתי לאתר המומלץ :

http://www.wiperblades.co.uk/daihatsu-charade-years-1993-to-2007-twin-pack-wiper-blades/

שם קיבלתי כמה הצעות ואני לא יודע להבחין מה ההבדלים ביניהם, כולם נראים טובים וכולם מבטיחים תוצאות מעולות :

1. Wiperblades Aeroblade - המותג שלהם, עולה 11 פאונד.

2. Bosch Super Plus -לא המותג פרימיום של בוש אבל עם ציון מעולה, 10 פאונד.

3. Valeo Silencio Standard , ללא ציון - 8 פאונד אבל הומלץ בפורום.

לא מצוין מה הוא על בסיס סיליקון ומה הוא על בסיס גומי (אני חושד שה VALEO לפי השם הוא אולי סיליקוני) והבנתי שהם יותר טובים.

המגבים שם בצירוף משלוח יעלו כ 120-140 שקל, האם שווה את ההשקעה או פשוט לקנות כאן איזה משהו פשוט ולהחליף כל שנה?

קניתי מגבים ב 20 שקל ולאחר כשבועיים כשהגשמים התחילו הם חורקים, מחרפן לי את האוזנים.

תודה.

פורסם

איזה מגבים ב 20 שקל התקנת והם חרקו?

בכל הנוגע למגבים, כל עוד אין ברכבך מגבים אקזוטיים או במידה נדירה ממש לא הייתי טורח להזמין מחו"ל. כבר 3 שנים שאני עם מגבי VISION שנמכרים ב 30 ש"ח ועושים עבודתם נאמנה במשך שנה בדיוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכשתי שנה שעברה מגבים ב 60 שקל, התחילו לחרוק עוד לפני החורף.

הפעם קניתי ב 20 (של הוריזן אני חושב), שאלתי האם יחזיקו את החורף, אמרו שכן.

לא עברו 3 שבועות ותוך כדי גשם חלש הם חורקים!

מישהו כאן רשם טיפ על לעקם אותם מהאמצע או משהו כזה, לא הבנתי מה צריך לעשות.

פורסם

מניסיוני עם בוש / ולאו במגבים ה"ישנים" - בוש מחזיקים מעמד זמן רב יותר.

מניסיוני עם בוש / ולאו במגבי ה"AERO" - הרמה דומה עד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי תלך על בוש, ראיתי באוטו דיפו שזה נע בין 80 שקלים ל120,

אף פעם לא קניתי מותג אלא רק סיני כי בסך הכל עשו עבודה בסדר,

אבל הפעם בימים הקרובים אני אנסה את בוש מאוטו דיפו כי גרמני זה גרמני בניגוד למגבים סיניים.

• תוכן חדש...