Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניין רוחני ופרסומות

AssafO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נניח ואני מעוניין להציב מסך LCD בחלון ראווה של חנות ולשדר שם פרסומות של מוצרים דרך ה YOUTUBE.

לדוגמה פרסומת לאייפון 4S ואייפון 5 ומנגד פרסומות של סמסונג. אני לא מוסיף או משנה את הפרסומות אלא רק משדר אותם כפי שמופיע ביוטיוב, האם אני עובר על זכויות יוצרים? פוגע בקניין רוחני?

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף, תבדוק את רשיון השימוש של יוטיוב.

ההערה לגבי האגרה נכונה, למרבה הגיחוך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי האגרה, במהלך השבוע פורסמה בעיתון כתבה על חברה שנלחמה ברשות השידור וניצחה.

החברה טענה שהמסכים משמשים אך ורק לצורך פרסומת של המוצרים שלהם.

אינני זוכר את שם החברה, גם לא בטוח שזה מהווה פסק דין תקדימי, אך בהחלט הרוחות מתחילות לנשוב לכיוון הנכון.

עריכה

תקראו כאן

האם לרשת קוראים "קולנוע חדש" ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטענה של אותה חברה היתה שלא ניתן יותר לקלוט שידורים מהאוויר, ועל כן מקלטי טלוויזיה כבר לא יכולים להחשב כמקלטי טלוויזיה כמשמעם בחוק רשות הבידור.

רשות הבידור מצידה טוענת שהפסיקה היא של בימ"ש השלום ועדיין אין פס"ד חלוט בעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נניח ואני מעוניין להציב מסך LCD בחלון ראווה של חנות ולשדר שם פרסומות של מוצרים דרך ה YOUTUBE.

לדוגמה פרסומת לאייפון 4S ואייפון 5 ומנגד פרסומות של סמסונג. אני לא מוסיף או משנה את הפרסומות אלא רק משדר אותם כפי שמופיע ביוטיוב, האם אני עובר על זכויות יוצרים? פוגע בקניין רוחני?

אסף

אינני מומחה בנושא, ועדיין- השנקל שלי.

פרסומת נועדה להגיע לציבור רחב של צופים, נקודה. ככל שיותר יצפו, ה"אפקטיביות של הפרסומת תהיה גדולה יותר" (בעיניי מוטל בספק, עליי פרסומות לא בדיוק עובדות).

כל עוד הפרסומות עלו לשידור ביוטיוב באופן (רישוי? רישיון? יש ביוטיוב הגדרה לזה, שכחתי איך קוראים לה) ציבורי, אין פה הפרה של זכויות יוצרים. להיפך, 2 החברות ישמחו שיראו עוד פרסומות שלהן.

הבעייה שלך תהיה דווקא מנוקייה שתרגיש שזנחו אותה לאנחות...:lol: וכמובן האגרה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...