Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות כמה בני משפחה מספר מכשירים מהדגם המדובר: http://www.gsmarena.com/nokia_c2_01-3638.php

כולם בלי יוצא מן הכלל מחזיקים בקושי יום עד יומיים וגם זה בלי להשתמש בהם יותר מידיי.

סוללה מקורית של נוקיה. המכשיר תוצרת סין.

ברור לי שמכשיר כזה בסיסי אמור לספק ביצועי סוללה הרבה יותר טובים מאלה.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

לא בהכרח. תלוי באיזה רשת מדובר ואיפה אתה נמצא. ה-BB שלי יכול להחזיק 3 יצים בבית (קליטה טובה), אבל להגמר תוך 8 שעות במקומות עם קליטה גרועה.

אם תגיד שזו תכונה של סמארטפון בדור השלישי אחזור 10 שנים לאחור: נוקיה 6210 (הדגם המקורי, לא הנביגייטור) עם חיי סוללה מוצהרים של 12 יום, חיי סוללה אמיתיים של 5 ימים (אשת אורנג', איזור חיפה) היה מתרוקן תוך שעות בודדות במילואים ברמה"ג - הבסיס שלי היה במקום עם כיסוי בעייתי והסוללה היתה מתרוקנת מהר מאוד בחיפוש אחר הרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הנתונים הרשמיים של המכשיר מאתר נוקיה: http://www.nokia.com/il-he/products/phone/c2-01/specifications/

4.5 שעות זמן דיבור.

450 שעות זמן המתנה - ניראה לי ממש כמו המצאה של היצרן, כמו שקיה פיקנטו עושה 1-24 צריכת דלק, ממש:roll:

בקיצור טעינה פעם ביומיים זה הרבה יותר מבסדר, אפילו מצויין בשימוש סביר.

אם היית אומר שהוא מחזיק לך חצי יום אז היה מה לבדוק, גם ציינת שזה מספר מכשירים ולא 1 או 2, לכן לדעתי האישית אין פה תקלה/בעיה, לא הגיוני באמת שכ-ו-ל המכשירים שיש לך במשפחה תקולים, אלא אם כן נפלת על מקרה נדיר במיוחד בו היה סדרת ייצור תקולה ואתה קנית X מכשירים בדיוק מאותה סדרה (סיכוי אפסי במיוחד) וכמו שאמרו כבר פה, זה באמת תלוי בטווח הקליטה, באיזו רשת (דור2/3/3.5) וכ'ו...

• תוכן חדש...