Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטוחרא - שברולט אוויאו 2005. אני לא מבין כלום ברכבים חשוב לציין.בכל מקרה היום בבוקר נסעתי לעבודה, הכל היה בסדר.

לאחר מכן באמתי ליסוע אחרי כמה שעות ולפני שנכנסתי לאוטו ראיתי שיש נזילת שמן. איכשהו (או "איכשהו") המוסכניק של אבא שלי היה בחנות ובא לבדוק מה קרה.

קיצר הוא ירד למטה בדק הכל ראה שיש איזה קרע בצינור-ניתק אותו, קרע את החלק שיש בו חתך (נראה כמו חתך של סכין הוא אומר שאולי המאוורר נתקע בו) ואמר שניסע שניה לקנות שמן גיר.

נסעתי 100-150 מטר ביחד איתו ואז האוטו לא זז ז"א הוא היה מונע ושמעו את הגז אבל כלום. אותו מסכניק נסע עם אוטו אחר לקנות שמן גיר ,בא מילא בערך 4 קילו ועוד היה מקום.

נסענו עוד קצת ומה שקורה זה שהאוטו לא מעביר הילוכים בכלל...זא כאילו על הילוך ראשון והטורים עולים למעלה אין החלפת הילוכים.

הוא אומר שצריך להחליף גיר או לשפץ אותו (כ2500 ש"ח).

אני לא הכי סומך על הבחור אבל אני בעצמי נסעתי וראיתי שבאמת האוטו לא מעביר הילוכים. לדעתכם לפי הסיפור זה באמת גיר?

פורסם

קרע בצינור, ואז חסר שמן גיר (ואיך הוא הוסיף לך שמן גיר ?)...

הסיפור הזה לא נראה לי או שחסרים בו פרטים חשובים (שאולי אינך יודע), או שה"מוסכניק" הזה מנסה לעשות עליך קופה.

כמו שאמר קודמי - על גרר, למכון גירים. (תוכל לקבל המלצה כאן בפורום).

ציין רק בבקשה היכן אתה גר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אחרי שהייתה נזילה הוא חתך חלק מהצינור (החלק שהיה קרוע) וחיבור את הצינור שוב ככה שאחרי שהוא עשה את זה לא הייתה נזילה.

אני מאיזור הקריות. אני מאמין שאם זה באמת גיר הוא יביא לי מחיר טוב אבל השאלה אם זה באמת זה...

פורסם

בלי להעליב אבל מוסכניק שנותן לך לנסוע בלי שמן בגיר, הוא לא מוסכניק שהיתי נותן לו לעבוד לי על האוטו.

יוסי

פורסם
אחרי שהייתה נזילה הוא חתך חלק מהצינור (החלק שהיה קרוע) וחיבור את הצינור שוב ככה שאחרי שהוא עשה את זה לא הייתה נזילה.

אני מאיזור הקריות. אני מאמין שאם זה באמת גיר הוא יביא לי מחיר טוב אבל השאלה אם זה באמת זה...

נשמע לי מוזר מאד שהוא לא טרח להוציא את מד השמן (הנוזל ההידראולי) של תיבת ההילוכים בשביל לוודא שבכלל נשאר שם משהו לפני שהוא אמר לך לנסוע למוסך.

פורסם

בצפון יש לך את "גירומטיק" במפרץ חיפה ויש גם את "אביר הגיר" בקיבוץ רמת השופט.

תעשה חיפוש לטלפונים שלהם בגוגל.

אני דווקא ממליץ על אביר הגיר בגלל יחס.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובות.יש מצב שהגיר הלך ב100/200 מטר האלה עד שהאוטו הפסיק ליסוע? שאולי הוא עשה את זה בכוונה? (כי בטוח יוצא לו אחוזים לא רעים מזה)

פורסם

יתכן והנזק כבר נגרם עוד לפני שהמכונאי הגיע, אתה לא יכול להאשים אותו בקרע של הצינור, על פניו נשמע שהוא רק ניסה לעזור.

יש לבדוק אם יש מחסור בשמן גיר ולהשלים את החסר ולבדוק מה קורה, האם נורת HOLD מהבהבת בלוח השעונים? במידה והתשובה היא כן יש להתחבר עם סורק תקלות ולבדוק.

תניע את המנוע, שלב את הידית לN ובדוק במדיד את מפלס השמן גיר והשלם את החסר ותקווה לטוב.

אם לא חסר שמן גיר נסה לנתק מינוס מהמצבר למספר דקות ולחבר בחזרה, הרכב הזה כאשר ישנה קוד תקלה בגיר המחשב נכנס למצב חירום ואחרי איפוס מחשב הבעיה יכולה להסתדר! מניסיון ברכב הזה

פורסם

ממה שאני זוכר נורת הHOLD לא דלקה בכלל וזה היה מוזר. (בדרך כלל היא דולקת בהתחלה לפני שמניעים).

לגבי העניין של הניתוק מהמצבר- הוא לקח את האוטו לבדיקה אלקטרונית וראו שהכל בסדר ז"א שהבעיה היא מכנית.

שוב-הוא לקח אותו לא יודע מה באמת היה שם.הייתה טעות שלי שלא גררתי למוסך וזהו איך אני מצטער על זה...

בכל מקרה הבעיה היא בהעברת הילוכים ז"א האוטו נוסע ולא מעביר הילוך יכול להיות שזה כן קשור?

פורסם

לדעתי ה"מכונאי" שיחרר לך איזה פלג.

אם בא לך - כנס מתחת לרכב ובדוק אם כל הפלגים מחוברים למקומם. אם אין לך מושג וכוח לעשות את זה - כנס למוסך גירים/שברולט.

בהצלחה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...