Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם תעודה כזו והם מציגים אותה להרף עין (או לחילופין M-16 מקוצר כלשהו). הסמכויות הם סמכויות שוטר ומצויין זאת בתעודה.

במקרה הזה האזרח שיתף פעולה מרצונו החופשי וגם אם הדרישה שלהם הייתה לא חוקית, מה יעשו להם, הם השב"כ בעצמו.

נראה שאת רוב הבלגן על העניין עושה בעל המסעדה, די בצדק יש לומר. המאבטחים שיוצאים ונכנסים לשם זה כלום בטח לעומת המצלמות שרואות כמה גרגרי תירס משאיר כל סועד בצלחת

למאבטחים האלה יש סבלנות וזמן וצריך לשתף איתם פעולה וזהו, גם אם זה לא מוצדק. מי שכותב שהיה עושה בלגן כנראה חושב במונחים של מאבטחים בסגנון "פותחת תיק" או "יש נשק". גם אם המאבטחים האלה לא בהכרח בריונים גדולים הם יודעים לעשות הצגה מאוד מפוארת ומשכנעת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אנשים פה מתבססים על כתבה עיתונאית כעובדה ופה הטעות.

ייתכן שביקשו בנימוס שלקוח המסעדה יראה להם את פירוט השיחות או תמונות אחרונות והנ"ל לא התפרש כבקשה אלא כהוראה ע"י הלקוח. מכאן ועד חיטטו לי הדרך ארוכה.

ספארי- לא יכו אותך.

יכולים להשתמש בכוח סביר.

אם לחבר'ה האלה נתנו גושפנקא להשתמש בכוח סביר. אז תהיה בטוח לגבי מאבטחי רוה"מ.

http://news.walla.co.il/?w=/90/2551233

(אני לא אוהב להסתמך על כתבות אבל זו אחת התוצאות הראשונות למושג "כוח סביר")

ואם אתה חולק על הכוח הסביר שהופעל/יופעל/פועל עליך אז פה באמת בית המשפט הוא שיכריע.

פורסם

נו באמת, יראו לו את פירוט השיחות או תמונות אחרונות... ממש חקירה גאונית, מה בדיוק הם יכולים לגלות מפירות השיחות שלו ?

אני מניח שלא רשום לו שם שהשיחה האחרונה היתה מ "יוסי - הרוצח השכיר שלי". ואם זה מה שהם מחפשים, אז מערך אבטחת האישים שלנו הוא בבעיה רצינית.

תסביר לי בבקשה איזה ערך חקירתי\ביטחוני יש מלהציץ למישהו רנדומלי לחלוטין בפירוט שיחות ?! חוץ ממשחקי אגו מטומטמים אין כאן שום דבר.

מה הם בדיוק חיפשו ? אולי לראות תמונה של הבת שלו (או הנכדה) ולהשיג טלפון... כי זה המקסימום שאפשר לעשות מ"חקירה" כזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דווקא נשמע כיף, אני אישית הייתי הולך לשם ועושה משהו מוזר רק בשביל שיתחקרו אותי.

אפשר ללמוד מזה הרבה על אנשים ועל התנהגות שלהם ואולי אפילו זה יכול לעזור בעתיד...

Polo 2012

פורסם

אני לא חושב שאתה כל כך תהנה...

אגב, מישהו פה אמר מה כבר יכולים לעשות להם, הרי הם השב''כ.

אני חושב שכולנו ראינו שגם נשיא לא חסין מלשבת בכלא, גם לא בכירי שב''כ וגם לא מבכירי צה''ל ומשטרת ישראל.

כולם תחת עיני החוק ולאף אחד אין חסינות, בטח לא לאיזה כפכף שהשתחרר מהצבא עם סרן על הכתף וחושב שהשמש זורחת לו מהתחת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
נו באמת, יראו לו את פירוט השיחות או תמונות אחרונות... ממש חקירה גאונית, מה בדיוק הם יכולים לגלות מפירות השיחות שלו ?

אני מניח שלא רשום לו שם שהשיחה האחרונה היתה מ "יוסי - הרוצח השכיר שלי". ואם זה מה שהם מחפשים, אז מערך אבטחת האישים שלנו הוא בבעיה רצינית.

תסביר לי בבקשה איזה ערך חקירתי\ביטחוני יש מלהציץ למישהו רנדומלי לחלוטין בפירוט שיחות ?! חוץ ממשחקי אגו מטומטמים אין כאן שום דבר.

מה הם בדיוק חיפשו ? אולי לראות תמונה של הבת שלו (או הנכדה) ולהשיג טלפון... כי זה המקסימום שאפשר לעשות מ"חקירה" כזו.

לא חקירה גאונית בכלל.

המטרה היא לא למצוא רוצח או אשם בפשע בשביל זה יש משטרה וכו'.

המטרה באבטחה היא שונה.

לא מדובר במשחקי אגו ורחוק מאוד מלחטט בדברים אישיים כמו תמונות של בנות זוג, בנות, נשים וכל מיני סטיות אחרות של יושבי האוף (סיפורי פרנקוס ושות')

אמנע מלפרט יותר- פורום ציבורי (למתחכמים גם ה"פ ציבורי)

gozal

בהצלחה- רק בבקשה ממך תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך. תהיה פייר ואל תרוץ לאיזה עיתון שמאלני ותצעק בקולי קולות אכלו לי שתו לי.

אחר כך, כשתדרש להסביר את המעשים שלך כדאי לך גם לזכור להפנות לכאן על מנת שיבינו שמדובר במעשה קונדס (אני מקווה).

וההודעה שפרסמת תשמש רק לרעתך אם באמת תוציא לפועל את מה שכתבת ויחליטו לנקוט כנגדך צעדים (הכל חוקי כמובן).

בהמשך להודעתו של ליאור- אף אחד לא מוגן כולם חייבים לתת דין וחשבון בסוף מעשה וזה מתחיל באזרח עד אחרון הפוליטיקאים- כמו שראינו בשנתיים החולפות. (וכן זה כולל את כולם)

פורסם

אם כבר צללנו לנושא כוחם של ״שומרי החוק״, מה הקטע של ה״מדורניקים״ וכל היחידות למניעת אלימות שמשתמשות בבריונים ומביאות אלימות למקומות שהאלימות לא מצויה בהם? (כמו במסיבה תמימה לחלוטין שהייתי בה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...