Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על כול התגובות המועילות בסך הכל בדיוק בשביל זה שאלתי פה כדי לקבל חוות דעת והאמת שאולי באמת לא כדי לי לקפוץ מעל הראש עם באוטו הספורטיבי הראשון למרות שכיום אני נוהג כבר מעל לשנה על i30 שהיא אולי לא רכב ספורטיבי אבל היא גם לא פריארית בכלל, בנוגע להמלצות האחרונות על הgti6 והXSI של איזה יצרנים הם ומה הסיכוי למצוא אחת שמורה בתקציב שלי?

תודה מראש לכל העוזרים.

פז'ו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיג'ו 306 XSI או GTI6. ה-GTI6 זה הדגם הכי חזק ומקוריות נדירות יחסית.

מבחינת מחיר, השמורות יעברו את המחירון ובהרבה. הייתי אומר מחיר התחלתי יהיה סביב 25אלף ומעלה לרכבים במצב מצויין.

חשוב לזכור שאפילו לרכבים כאלה רצוי מאד להשאיר כמה אלפים בצד ליישור קו לאחר קניה או לתקלות כי אלה לא רכבים חדשים וסיכויים לתקלות גבוהים יותר מרכבים בני 5.

פורסם

מה דעתכם על רנו 19 16S קבריולט שנת 95, הרכב כמעט בגיל שלי זה אומר שאני צריך לצפות להרבה תקלות? ומה בערך היו עליות ההחזקה שלו מעבר לדלק וביטוח. איך הוא בכלל: רכב אמין,ספורטיבי,חסכוני?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
מה דעתכם על רנו 19 16S קבריולט שנת 95, הרכב כמעט בגיל שלי זה אומר שאני צריך לצפות להרבה תקלות? ומה בערך היו עליות ההחזקה שלו מעבר לדלק וביטוח. איך הוא בכלל: רכב אמין,ספורטיבי,חסכוני?

תודה מראש לכל העוזרים.

אני מניח שאתה מעוניין לרכוש אותה מחבר פורום שמפרסם אותה. הרכב נראה מאוד מושקע ומטופח, אבל זמינות החלקים בעייתית, אני כבר לא רואה הרבה רנו 19 סטנדרטיות כמו פעם, ובטח שלא גרסאות קבריולט, שהן נדירות למדי, אני חושב שזה עשוי להיות קשה למצוא להם חלקים.

רכב ראשון עם הרפתקאות כאלו, לא נראה לי הכי טוב, אבל זו החלטה שלך בתכלס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כשה את אומר חלקים את מדבר על חלקי פח ודומיהם או על חלקי מנוע גיר וכו.. עם כן לחלקי מנוע אז עולה אצלי השאלה לא משתמשים בנוע הזה יותר בדגמים אחרי? או במשהו דומה שתואם בחלקיו בכלל? כמה בעייתי זה יכול להיות עבור נהג חדש בלי הרבה ניסיון?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא קשור לנהג חדש, אבל יותר נחמד שאם חס וחלילה צריך חלק, אפשר למצוא אותו בקלות ולא להסתבך ולהכנס לכאב ראש וסרטים, איפה מוכרים ואיפה לא. נניח אם חס וחלילה הייתי צריך משהו לגטס שהייתה לי, הייתי משיג בקלות, כי זה רכב נפוץ מאוד.

לא חייב לבחור רכב נפוץ מאוד וחרוש כמו מאזדה 3, יונדאי גטס ודומיהם, אבל עדיף לבחור משהו שיש להשיג לו חלקים.

למנוע אני לא מאמין שתהיה בעיה להשיג חלקים, אם כי בתחום הקוסמטיקה הפנימית והחיצונית (פלסטיקה, דשבורד, פגושים וכו') תהיה לדעתי בעיה גדולה יותר.

פורסם

מדובר על חלקי חילוף גם פח וגם מכניקה.

הS16 נראת כמכונית שהמנוע בה שונה משאר המכוניות, חוץ מזה שכבר לא ממש רואים את הרנו 19 הרגילה בכבישים, נראה לי שה-S16 היא אחת הבודדות שנשארו בארץ. מרכב נדיר לחלוטין לדעתי עדיף להמנע.

לגודמא - הרכב שלי, 306 דור1 3 דלתות, אני מחפש מיכל דלק כבר יותר מחודשיים ורק היום יש מצב שיש אחת לחלקים שתתאים.

עדיף לקנות רכב נפוץ יותר, שזמינות חלקי החילוף בשבילו גדולה יותר.

אני גם לא יודע עד כמה ספורטיבית הקבריולט, בדר"כ כשמורידים את הגג, קשיחות השלדה נפגעת וביצועי הרכב כספורטיבי טהור גם יכולה להפגע.

בנוסף תקלה בגג גם יכולה להיות בעיה דיי יקרה לתיקון. לפי דעתי האישית, במקרה שלך, ה-S16 הזו הוא לא הרכב המתאים בשבילך.

אפשר למצוא היום מספר 306 או 106 ספורטיביות במצב טוב במסגרת התקציב שלך.

• תוכן חדש...