Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פורד פוקוס ST בארץ


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני היחיד שחושב שהיא מכוערת?!

נראית כמו סטיישן ואין בה שום דבר "עם קטע"...

 

צודק. אבל בוא נפסיק לדבר על לאון, פוקס ST היא הנושא כאן. :lol::lol::lol::lol:

  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ציפיתם? למחיר זול? אנחנו בישראל.

GTI ידנית בסיסית עולה 200? עם חבילת פרימיום 230? RS CUP עולה 220 גם כן.

זה פחות או יותר טווח המחירים. אני לא מופתע.

V5

פורסם
סתם כי מישהו הכניס מקודם את הולוסטר טורבו, בארה"ב היא (הולוסטר) נמכרת סביב ה-22 אלף דולר לגרסא שמגיעה לארץ, ותמחור של 160 אלף ש"ח בארץ כולם קפצו עליה (שהיא יקרה). אז כן, כאן המחיר באמת מוגזם, לא משנה כמה טובה היא תהיה. כנראה היבואן לא כלכך רוצה למכור.

ואכן, מחיר של 180K ש"ח הוא הגיוני וריאלי, ומאוד תחרותי.

אני בדור אחד שדיי אוהב את הדגם הזה ותאמת אמרתי לעצמי שהוא יגיע אם המחיר יהיה נורמלי כנראה ואני ילך יקנה,אבל המחיר לא נורמלי.

 

קח לדוגמא את הסוברו BRZ, מישהו יודע כמה נמכרו ממנה בארץ? אותו עיקרון,עם המחיר שלה היה ריאלי (גם בסביבות 180K) אני מאמין שהיו עפות הרבה חתיכות שלה.

פורסם

חכו חכו שתראו את פנים הרכב ואז תגידו האם באמת לקחת גולף או רנו ....

 

 

מי אמר גולף ???..... עם שנתיים אחריות

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אין לדעת מה הולך שם בקודקודים, אבל מה שבטוח או שמדובר בחזירות לשמה, או מטרה לא למכור כמות גדולה או שהיצרן מכתיב את המחירים...

DKNY2, פנים הרכב הכל טוב ויפה, אבל מה אם הרנו טובה בעשרות מונים ממנה על הכביש? (סתם שאלה לדוגמא, לא אומר שזה נכון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני היחיד שחושב שהיא מכוערת?!

נראית כמו סטיישן ואין בה שום דבר "עם קטע"...

 

That makes two of us.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

מה אתם בוכים על המחיר? הוא לגמרי מיישר קו עם המתחרים. נכון, זה שאצל כולם המחיר גבוה לא אומר שזה בסדר, אבל לפחות זה לא עולה יותר. השאלה הגדולה היא אם יש הנחות.

 

בכל מקרה, כתבה עליה (שאני כתבתי מההשקה בחו"ל) תוכלו למצוא באתר "אוטו".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, נעזוב לרגע את התמחור הדי זהה למתחרות / זהה למתחרות - במי מהשלוש (פוקוס / GTI / RS) היית בוחר? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

GTI אחרונה בוודאות.

 

פוקוס ומגאן - נורא קשה לי להחליט מבלי לנהוג בהן ראש בראש. מה שאני כן יכול להגיד זה שהן מספקות חווית נהיגה שונה ושההחלטה ביניהן צפויה להיות די סובייקטיבית (רוצה לומר: אני מעריך ששתיהן יהיו טובות מאוד, והבחירה באחת על פני השנייה תהיה עניין של טעם).

מקווה לנהוג בשתיהן בקרוב ולחוות דעה טובה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממתין לשמוע חוו"ד 8)

 

אחרי שחלפנו על פנינו - בגרמניה / אוסטריה - כמה ST's חדשות - התאהבתי. נאה ומדליקה בצהוב הזה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני היחיד שחושב שהיא מכוערת?!

נראית כמו סטיישן ואין בה שום דבר "עם קטע"...

 

 

 

מסכים איתך.

הST דור שני הייתה הכי יפה.

פורסם
GTI אחרונה בוודאות.

 

פוקוס ומגאן - נורא קשה לי להחליט מבלי לנהוג בהן ראש בראש. מה שאני כן יכול להגיד זה שהן מספקות חווית נהיגה שונה ושההחלטה ביניהן צפויה להיות די סובייקטיבית (רוצה לומר: אני מעריך ששתיהן יהיו טובות מאוד, והבחירה באחת על פני השנייה תהיה עניין של טעם).

מקווה לנהוג בשתיהן בקרוב ולחוות דעה טובה יותר.

 

הי רוני,

 

אשמח אם תרחיב למה אתה מתכוון חוויית נהיגה שונה.

 

תודה..

פורסם

הפוקוס ST תשווק ברמת אבזור גבוהה (דומה לרמת הגימור טיטניום) הכוללת בין היתר מושבי רקארו משולבי עור ובד, הגה עם הכיתוב ST, חישוקי 18 אינץ', לוח שעונים ייעודי במרכז הדשבורד (גדישה וכו'), מערכת שמע של סוני עם כניסת USB+AUX, בקרת אקלים דו אזורית, בקרת שיוט, חלון גג נפתח ועוד.

 

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/3040-פורד-פוקוס-ST-בישראל-–-מחיר-החל-מ-220,000-שקל.html

פורסם

מכל הכתבות שקראתי עליה (כולל מבחנים מול המגאן) נראה לי שההשוואה צריכה להיות מול ה-RS הרגילה ולא הקאפ (ב-ST אין LSD).

כמו שכתבתי בשרשור שפתחתי על המגאן (שהוזמנה 8)) הייתה כתבת השוואה גדולה במגזין CAR האחרון (נוב') ובזמנים במסלול (ב-Rockingham national circuit, מסלול של 1.7 מייל) היא הגיעה אחרונה (יותר משתי שניות אחרי המגאן קאפ). למרות זאת הם מאוד אהבו אותה אבל צריך גם לזכור ששם ה-ST הייתה הזולה בחבורה.

במגזין אחר שקראתי המדידות של האצות ביניים היו מאוד דומות ביניהן וגם התלהבו מהיכולת המדהימה של שתי המכוניות להוריד כ"כ הרבה כח לכביש בהנעה קדמית בצורה כ"כ טובה.

בבחירה בסוף, ממה שאני זוכר, אחרי שהעיפו את המתמודדת השלישית מהמשוואה (נדמה לי ה-gt86 אבל אני לא זוכר בוודאות), אמרו ששתיהן בחירה מצויינת כשהמגאן יותר הארד-קור וה-ST קצת יותר פרקטית בעיקר בגלל ה-5 דלתות.

 

ניר

פורסם

בחו"ל, הקלף המנצח של פוקוס ST הוא התמורה למחיר. גם רמת הגימור המשווקת כאן, ST2(האמצעית), נמכרת שם במחירים הוגנים. לדוגמה, באנגליה, מכונית זו עולה 23.5K פאונד, בעוד גולף GTI 3 דלתות ידנית עולה 2000 פאונד נוספים ולאון קופרה R עולה 26K...

 

הייתי משוכנע שדלק מוטורס תפתיע אותנו עם מחיר הגון שיגרד את ה-200K ש"ח מלמטה. טעיתי.

 

בואו נקווה ששיטת מצליח לא תצליח, כפי שגם צמד הטויובארו לא ממש מתרומם במכירותיו.

 

אגב, לבעלי הזכרון הקצר שבינינו, אזכיר שמגאן RS נמכרה בחודש שעבר במבצע 'חבר' ב-194K, כאשר הקאפ עלתה 14K נוספים. רוצה לאמור, ליבואני הרכב יש שלייקעס רחבים מאד של רווח על המכוניות הללו. ולמי שתמה על מחירה של מגאן RS באנגליה? 26K פאונד, תבין ותקילין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:


×
×
  • תוכן חדש...