Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני ואמין בתקציב של 40 אלף

רכב ראשון שלי

הנסיעות שלי הם נסיעות בדרך כלל בעיר

לעבודה אני נוסע בהסעה .

אני רווק ככה שרוב הזמן אני נוסע לבד.

על איזה רכב כדאי לי ללכת ?

תודה

פורסם

יש מה לדבר על ידני?

חשוב לך הגודל של הרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חפש דייהטסו סיריון 2007-2008 עם כמה שפחות ידיים וכמה שפחות קילומטרים. יש לה את האמינות של טויוטה יאריס, עם עיצוב קצת פחות מוצלח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש פרטיות אבל קשה יותר למצוא אותן.

להערכתי סוזוקי אלטו שנת 2009 תכנס לך בתקציב. רכב עירוני אידאלי, סופר פשוט, חסכוני ואמין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פחות חסכוני בעיר, אבל מחוץ לעיר למשל הוא יהיה עדיף.

הוא יותר מפנק, יותר נוח, יותר בטיחותי ויותר רכב מהאלטו.

האלטו זה נטו כלי תחבורה בסיסי למי שמחפש להתנייד בעיר, מחוץ לעיר לדעתי הוא לא מתאים. נוחות הנסיעה שלו לטעמי לוקה בחסר (אולי נהגתי ונסעתי על יותר מדי צרפתיות?), הבטיחות שלו בסיסית ונמוכה למדי והוא ספרטני וצועק שהוא זול מכל מקום.

אפשר לבחור ב107 או C1 ידניות, שיעלו בערך כמו האלטו, אבל מציעות בטיחות עדיפה ולטעמי גם מראה נאה יותר. גם הן צועקות זול בפנים, אבל זו הקטגורייה.

הפונטו היא קטגורייה מעליה. 107/C1/אלטו הן מכוניות מיני בעוד הפונטו היא סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אפשר גם את הפנדה שנוחה יותר מהפיגו,מאוד חסכונית ומצוינת לדרישות שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפשר גם את הפנדה שנוחה יותר מהפיגו,מאוד חסכונית ומצוינת לדרישות שלך.

אך מאידך פחות בטיחותית.

• תוכן חדש...