Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע עם קרוז 1800.

אין לי טענה פרט לכך שהרכב "קשה" על הכביש.

הגב שלי בוכה בכל מהמורה או במפר והמכות מהבולמים הורגות אותי.

אני מחפש רכב רך על הכביש שהמהמורות לא יזיזו לאוטו ולגב.

מתלבט על מליבו.

מישהו יכול להמליץ מנסיון על רכב רך ועדין.?

פורסם
אני כרגע עם קרוז 1800.

אין לי טענה פרט לכך שהרכב "קשה" על הכביש.

הגב שלי בוכה בכל מהמורה או במפר והמכות מהבולמים הורגות אותי.

אני מחפש רכב רך על הכביש שהמהמורות לא יזיזו לאוטו ולגב.

מתלבט על מליבו.

מישהו יכול להמליץ מנסיון על רכב רך ועדין.?

המאליבו אכן רכה יותר מהקרוז שברשותך,

עוד אופצייה שתוכל לבדוק היא הקרוז טורבו 1.4, הבולמים שלו מאוד רכים, נסיעה רכה ונעימה,

מעבר לזה ההיגוי רך מאוד.

אני ממליץ שתתאם נסיעת מבחן ותחליט בעצמך,

גיא משברולט

פורסם

שלום amicar,

הציעו לך מספר אופציות מעניינות בשרשור זה, אשמח לעזור למקד אותך:

שברולט מאליבו בהחלט יכולה להתאים, מדובר ברכב אמריקאי רך ומרווח כמיטב המסורת של דוד סם, אך צריכת הדלק תגדל פי כמה ועל כן כדאי לשקול אופציה זו בהתאם לכמות הקילומטרים שאתה עושה.

פיג'ו 407 גם היא מתאימה, מדובר ברכב מנהלים מפנק ונח, בעל יכולת ספיגת מהמורות מרשימה. בצד היתרונות תמצא את מחיר הרכישה הנמוך ביחס לתמורה שתקבל. בצד החסרונות, מדובר ברכב בעל מוניטין אמינות מפוקפק (גם שלא בצדק), ובשוק בעייתי עוד יותר - מרבית הישראלים מתרחקים מ-407 ומעדיפים על פניה את היפניות.

הייתי מוסיף לרשימת האופציות את הרנו פלואנס. בתקציבך תוכל לרכוש אחת כמעט חדשה עם קילומטראז' חד-ספרתי. אשמח לתאם לך נסיעת מבחן כדי שתוכל להתרשם בעצמך.

פורסם

עם כל הכבוד שאני רוכש לפזו ולרנו היו לי בעבר גם פזו וגם רנו שהיו מאוד נוחות ומאוד

אהבו מוסכים.

מכיון שאיני אוהב מוסכים דרכינו לא נפגשות.

האמת-נסעתי שבועיים עם פזו 5008 ,עשיתי 3000 ק,מ והאוטו מטמטם,אבל לא אקנה אותו.

פורסם

זה נראה שאתה פוסל על הסף את המכוניות הצרפתיות. היום פגו וסיטרואן הרבה יותר מפותחות טכנולוגית וגם שיתוף פעולה עם טויוטה מעלה את האטרקטיביות שבעניין. אולי בכל זאת תבדוק רנו פלואנס דיזל? אוטומט אפילו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

407......זרוק את הבן אדם מהגג וזהו.

אגב זה הזמן למכירה של 407 עוד שבועיים שלוש (שיא החורף) אולי מישהו עוד יחשוב שהמזגן הזה מקרר.

אזוב יפניות, אני מעדיף הודיות על פני הדגם הזה.

• תוכן חדש...