Jump to content

lfnc

  • הודעות

    13
  • כאן מאז:

הנקודות של lfnc

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מישהו יכול לגשר על הפער בין התגובות ?...
  2. האם אין אף אחד שמכיר את הרכב ?
  3. שלום, אודה למי שיוכל להשיב אילו מבין האיבזורים הבאים כלול בגרסאת ה-ES של הונדה סיוויק שנת 2008. בקרת יציבות, אזעקה מקורית, אימובילייזר מקורי, בקרת שיוט, מחשב דרך, רדיו דיסק קורא MP3, חיבור AUX או USB, משענת יד, דיבורית BT מובנית, חיישני גשם למגבים, חיישני אורות, מראות צד מתקפלות אוטומטית, מרימי שמשות, חיישני רוורס. אפילו תשובה חלקית לגבי דברים שאינם קיימים תעזור. אם יש עוד איבזורים ראויים לציון שכלולים ברכב ולא ציינתי אותם אשמח לדעת. לא הצלחתי למצוא מפרטים ברורים/מקיפים/אמינים מספיק בחיפושיי ברשת. תודה מראש.
  4. את זה אני יודע, אני פשוט הופתעתי לשמוע שב-2000 זה אחרת. האם זו אמת ול-2000 יש רצועה ולא שרשרת או שמא זו הנפצה ?
  5. סיטרואן C5
  6. שלום, האם זה נכון שבדגמים עם מנוע 1600 יש שרשרת אבל בדגמים עם מנוע 2000 יש רצועה ? תודה.
  7. שלום, יש למישהו המלצה על מקום טוב לבדיקה וטיפול במזגן ? המזגן באוטו שלי מזייף מאוד, לא מקרר ועם הזמן סובל מעוד כל מיני תופעות. במקום אחד מיהרו לקבוע שאני חייב להחליף מדחס ולמרות שזה אכן ייתכן (ואז לא בא בחשבון להשקיעס סכום כזה), אולי זה יתברר כפזיזות או חוסר מקצועיות של מי שבדק, והייתי רוצה לוודא מה בדיוק הבעיה לפני שאני מרים ידיים. תודה.
  8. שלום, ככל הנראה אני עומד לפני רכישת I30 2009 מהטרייד-אין של כלמוביל בפ"ת. אודה למי שיוכל להמליץ על מכון בדיקה אמין ויסודי בטווח נסיעה סביר בכדי שאוכל לקחת את האוטו לבדיקה לפני קניה. תודה.
  9. זה התחיל מזה ששמתי לב שהמזגן כבר לא מסוגל לקרר את כל האוטו. האוויר שהוא זורק אמנם קר בפתח היציאה אבל הוא פשוט לא מסוגל להתגבר על החום ברכב. וכשחשבתי על זה היה נראה לי שהספיקה לא אותה ספיקה.
  10. יש משהו אחר או שווה ערך ? משהו אחר שמשפיע על הספיקה של המזגן ?
  11. היכן ברכב נמצא הפילטר של המזגן ? אני יודע שבד"כ הם נמצאים מאחורי תא הכפפות אבל פירדתי אותו ולא מצאתי שום דבר שנראה כמו פילטר מזגן ולא הרגשתי יניקה של אוויר בסביבה הקרובה שאולי תכוון אותי אליו. תודה.
  12. ואני קיוויתי שכולם כאן ינסו לשכנע אותי ללכת על ה-407 ויגידו לי למה זו כן תהיה בחירה טובה...
  13. שלום, אני מתעתד לקנות בקרוב רכב משפחתי לי ולבת זוגתי. התקציב 60-70K, עדיפות לרף התחתון יותר. אין עדיין ילדים אבל מכיוון שאני נוהג לקנות רכבים ולהחזיק אותם שנים ארוכות (לכן גם הסחירות בעלת חשיבות פחותה), זה בהחלט משהו שאני כבר חייב להכניס למשוואה. חשובה הנוחות, וגם צריכת דלק כי בת הזוג נוסעת ברכב לא מעט במסגרת העבודה, אבל זה לא צריך להיות רכב חסכוני במיוחד רק לא משהו שצורך דלק בצורה שתקרע אותנו. מוכנים לשלם בהיבט הזה עבור הפרמטרים האחרים. חשוב מאוד (די ברור מאליו) - אמינות ועלות סבירה של טיפולים. עד עכשיו היו לנו אקסנט ולנטרה די עתיקות שטיפלתי בהן כאילו היו התינוקות שלי במוסך יונדאי שאני מרוצה ממנו עד הגג, ועכשיו התאפשר לנו קצת להשתדרג ואנחנו ניפטר מהאקסנט, והמכונית החדשה תשרת את מי שיצטרך אותה לנסיעה משמעותית יותר (אני עובד מס' דקות נסיעה מהבית וליומיום אסתפק בלנטרה). הניסיון החיובי עם יונדאי, עם המכונית, ועם המוסך, עם העלויות והאמינות, הפך את ה-I30 לבחירה הטבעית שלי ופשוט התכוונתי לא לבזבז יותר מדי זמן על חיפושים וללכת לטרייד-אין של כלמוביל ולקחת I30 שנת 2008 שתראה לי הכי אטרקטיבית, כמובן בכפוף לבדיקה וכו'. איכשהו מפה לשם יצא לנו לעבור ליד סניף של לובינסקי-טרייד, אז נכנסו סתם כדי "לשטוף את העיניים". מפה לשם היא ראתה את ה-407 ופשוט התאהבה (מודה שגם אני קצת). נדהמתי לגלות גם שהיא עולה כמו ה-I30 לאותו שנתון, והעסקה כולה נראתה לי אטרקטיבית - האחריות, העובדה שהם מוכנים לגהץ בתשלומים באשראי וחוסכים לי טרחה גם בעניין הזה, וגם הבנתי שיש להם מוניטין חיובי. נכון שזה קצת לא לעניין לערוך בכלל השוואה בין שתי המכוניות האלה - אדם סביר אמור להשתייך לאחת משתי האסכולות האלה, ולא להתלבט ביניהן - אבל אני מקווה שכן תוכלו להבין את הדילמה שלי. בשורה התחתונה אני מנסה לעשות את ההחלט הראציונלית יותר מבחינתי. להתעלם רגע מהמראה המצודד של ה-407 ושאר היתרונות שלה. אנחנו לא יומרניים מדי בכל מה שקשור לרכב. האם זו תהיה טעות ללכת על הפיג'ו ? האם אני עלול להתחרט ? אולי אני בכלל מפספס משהו שיכול להשפיע משמעותית על ההחלטה שלי ? אני תמיד נקרע בין שתי המחנות האלה. מחנה "טויוטה קורולה", ומחנה "סיטרואן C5". אשמח לשמוע כל עיצה ודיעה. אגב, אשמח גם לשמוע אם מישהו יודע מה המחיר הריאלי ל-407 ST 2008, בשוק החלש של היום, כדי שאוכל לדעת אם יש עוד מקום להתמקח אם בסופו של דבר אבחר ללכת בכיוון הזה. תודה מראש !
×
×
  • תוכן חדש...