Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!מחפש כיוון כללי פלוס רעיון לתקציב.

מחפש רכב לצעיר,ידני,מוכן להתפשר על הנוחות וביכלל מחפש רכב "מינמלי"

מעוניין לדעת איזה תקציב יתן לי את התמורה הכי טובה לשקל,

מחפש מה שכולם מחפשים:אמין וחסכוני בדלק.כל השאר רק פלוס.

כמה כסף הייתם משקיעים ברכב?כמה צריך להשאיר בחשבון בתור מרווח ביטחון?

נקווה שהייתי ברור מספיק.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בעקרון אפשר לרכוש רכב בכל סכום, אתה יכול גם לרכוש רכב ב3000₪,

השאלה מה יהיו ההוצאות אחר כך שתוציא על הרכב (וכנראה שברכב של 3000₪ יהיו הרבה).

לדעתי מומלץ להקציב לפחות 10-15 אלף ש"ח + כמה אלפי שקלים לתיקונים, בשביל לקבל רכב נורמלי ולא גרוטאה שתבלה כל היום במוסך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון,זאת ההתלבטות.

איזה רכב יתאים לי והכי ישתלם לי במינימום כסף לדעתכם?

מחפש רכב אמין שיהיה כמה שפחות במוסך וכמה שפחות דלק-על זה לא אתפשר,כל השאר כן.

אילו מכוניות יתאימו לי?אילו שנתונים יתאימו לי?כמה כסף+- יעלה האוטו?איזה דגם?כמה כסף להשאיר כטווח ביטחון?

פורסם

אתה טועה בבסיס מחשבתך. אתה צריך להקצות סכום, ולפיו למצוא רכב שגם עונה על דרישותיך וגם מתאים לתקציבך.

פורסם

אם אתה בכיוון של רכב חסכוני, אמין יחסית וזול לתחזוקה, אתה יכול למשל לחפש יונדאי אטוס, יונדאי אקסנט ידנית, פז'ו 205, פז'ו 106, סיטרואן סקסו, פיאט פונטו.

ברור שאם יש לך תקציב יותר גדול, אתה יכול ללכת כבר על מודלים מתקדמים יותר, נניח פז'ו 206 ידנית, פיאט פונטו ספייס וכו'.

אטוס פריים גם היא אופציה חסכונית מאוד, אמינה וזולה לתחזוקה.

אם אתה מחפש ממש ראש שקט, עדיף לחפש רכב משנתון מתקדם יחסית, אפילו מליסינג.

באותה נימה, ציינתי למשהו כאן בפורום שהיה בחוה"מ אם אינני טועה מכרז של באדג'ט, נמכרו שם מכוניות מודרניות במחירים מצחיקים, גטס 08' ב16 אלף ש"ח, מאזדה 3 08' ב30 אלף ש"ח וכו', אז כן - סביר להניח שלא מדובר ברכבים הכי טובים ושמורים של באדג'ט, אבל עדיין במחיר של 16 אלף ש"ח לא תקבל רכב בן 4 בשום מקום.

למרות היחס שהוא קיבל (רכבי השכרה וליסינג לרוב לא עוברים חיים קלים) ולמרות שהק"מ שלו יהיה גבוה, עדיין הוא רכב צעיר יחסית ויהיה עדיף בהרבה פרמטרים על רכב ישן במחיר דומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה רבה!

איפה אני יכול למצוא רכבים כאלה חדשים וזולים?

האמת שזה נשמע ממש קאטצ'.

פורסם

לא, זה לא קאטצ', זה חברות רציניות, לא איזה סוכן עלום שם.

כך או כך, זה רכבים שהם נתקעו איתם, הרי גטסים בהשכרה וליסינג היו כמו זבל, כמה שאתה רוצה, חלק נמכרו דרך חברות ההשכרה והליסינג, חלק לסוחרים, מכוניות ממש טובות נמכרו אפילו לעובדי החברה או למקורבים שלהם (משפחה וחברים), אבל עדיין נשארו עם מכוניות, שגם ככה רכשו בזול ועשו עליהן מספיק רווח דרך ליסינג או השכרה.

מה עושים? מעמידים למכרז ומגרדים מחיר סביר שעדיין לא יהווה הפסד.

פורסם

רכב חדש. ידני. מהיבואן. באחריות. עם מימון משתלם ייתן ראש שקט ומינימום הוצאות.

התקציב שלך 200 אלף שח? 70? או 7? מה שבע?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...