Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב חדש בן פחות מחודשיים (יונדאי I30 הדור החדש). מהיום שהרכב נלקח מסוכנות, שמתי לב שהדלתות של הרכב נסגרות בצורה מאוד קשיחה, ז"א צריך להביא את הדלת ממש קרוב לגוף הרכב ולסגור ממש בקלילות - רק אז נשמע קול רגיל של סגירת הדלת ואין מכה חזקה. אם סוגרים את הדלת קצת יותר רחוק מגוף הרכב ולא מפעילים בכלל כוח, עדיין, הדלת נסגרת ממש בעוצמה שנובעת כנראה מחוסר בגומיות שסופגות את המכה. ברגע זה, נשמע קול ממש חזק של מכה והרכב כולו ממש רועד, כאילו עוד מעט מתפרק. פשוט לפי הגיון ולפי הקול, זה נראה שיש חוסר בגומי שסופג את המכה - נשמע כאילו יש מכה של מוצק במוצק.

האם זה פגם ביצור, או שככה זה פשוט תוכנן? יש עם מה לגשת לסוכנות במסגרת האחריות, או שזה לא קשור ועלי לשפר את זה באופן עצמאי?

אציין שהבידוד של הרעשים מהסביבה ומהמנוע בתא הנוסעים ממש לא טוב ונראה לי שגם זה קשור לחוסר בגומי או גומי לא איכותי סביב הדלתות. אבל זו רק דעתי.

• ספונסר פורום
פורסם

בטח שיש מה לפנות למוסך, בשביל זה יש לך אחריות.

לפי דעתי העניין יפתר ע"י כיוון מחדש של הדלתות (במידה ואכן מדובר בתקלה).

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלה.

פורסם
בטח שיש מה לפנות למוסך, בשביל זה יש לך אחריות.

לפי דעתי העניין יפתר ע"י כיוון מחדש של הדלתות (במידה ואכן מדובר בתקלה).

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלה.

אם זה במסגרת האחריות, אז יש מוסך אחד מורשה מטעם הסוכנות. אז אני אפנה אליו. תודה.

פורסם
תשווה עם אחת זהה ותראה אם זה רק אצלך.

בדיוק זה מה צריך לעשות.

אתה יכול לגשת לכל אולם תצוגה של יונדאי ולבדוק ,כי אני בספק שכל הדלתות ברכב לא מכוונות או תקולות.

פורסם
בדיוק זה מה צריך לעשות.

אתה יכול לגשת לכל אולם תצוגה של יונדאי ולבדוק ,כי אני בספק שכל הדלתות ברכב לא מכוונות או תקולות.

רעיון טוב. אז אתה אומר שישנה אפשרות שכך מיוצרים כל I30 החדשים? פשוט זה מוזר שברכב מודרני וחדש זה יהיה כך. כשסוגרים את הדלתות עם קצת מאמץ, יש קול של מכה חזקה של מוצק במוצק והרכב כולו רועד באותו הרגע. אני צריך כל פעם להזהיר אנשים שנכנסים לרכב לסגור את הדלת בזהירות.

פורסם
בדיוק זה מה צריך לעשות.

תגיד את זה למכונה שהרכיבה את הדלת בסקודה פאביה ה"איכותית" שהייתה לי בעבר (אחד הצירים השתחרר, הרכב היה בערך חודשיים על הכביש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בכל הדלתות היו הצירים משוחררים? ומי אמר שזה מכונה (יותר נכון רובוט)? הרכבת דלתות זה לרוב פעולה של אדם ולא מכונה.

אגב, אני די בטוח שזה לא היה ציר אלא בורג של מעצור דלת משוחרר וכבר נתקלתי בזה בפאביה של בן דודי.

• תוכן חדש...