Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות בהמון סרטים ותכניות, כלים מזכוכית ששמים בהם וויסקי, ברנדי, באופן כללי משקאות אלכוהול שונים, ועכשיו נתקלתי בדבר הזה, וסוף סוף עלתה אצלי השאלה: מה לעזאזל הקטע?!

למה לכל הרוחות, לקחת בקבוק במצב מצויין, לרוקן ממנו את התכולה לתוך מיכל אחר, ורק אז לרוקן את התכולה לתוך כוס על מנת להנות מהנוזל? WTF?! מה רע בלמזוג כוס מהבקבוק ישירות?

אני מניח שהתשובה היא "יוקרה" כלשהיא. יש לכם הסבר אחר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יין מגיב למגע עם אוויר. הכלי הזה הוא סוג של דיקאנטר שמאפשר לנוזל שטח מגע גדול יותר עם האוויר לעומת הבקבוק.

יש יינות שבהם ההבדל פחות מורגש, ויש כאלו שמשתנים לגמרי אחרי אוורור של חצי שעה.

אין פה יותר יוקרה מלשים מלח על האוכל שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקיי, לא חשבתי על הנקודה הזו בקשר ליינות.

מה לגבי הג'ארות לוויסקי וכולי?

Atlantis_square_whisky_brandy_crystal_decanter_A6b1.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עינייני עיצוב ומיצוב בעיקר

זה בדיוק כמו לשאול למה צריך שעון כשבכל טלפון סלולרי יש היום שעון ואף אחד לא הולך בלי טלפון סלולרי, כי שעון זה תכשיט לגיטימי

וגם עטים, וגם חפתים וגם זה, רק שזה תכשיט שולחני ולא פריט לבוש

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

+1 roeee צודק.

בד"כ בקוניאק אתה יכול להרגיש את ההבדל בטעם לאחר שמזגת לכוס ונתת לקוניאק "לנוח" מעט.

יש המחמירים שטוענים שאין לשתות מהבקבוק לאחר טילטולו [כגון נסיעה ברכב\מטוס]

אבל לדעתי הם סתם פלצנים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...