Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרו אלי ממשרד עורכי דין בחור בשם גיל, ודרש ממני לשלם חוב של 604 ש"ח :shock: על נסיעה מה- 11/04/11, ושזה עבר להוצאה לפועל, ולא כדאי לי כי אז הם יכולים לעקל לי את המשכורת וכו' וכו'.

עכשיו: ככה היה הסיפור, אני נסעתי בכביש מס' 1 מירושלים לתל אביב ובדרך נכנסתי לכביש גישה של הנתיב המהיר הגעתי עד לחניון של ההסעות, ומשם חזרתי לכביש מס' 1 ישר, (חשוב לציין שלא השתמשתי בכלל בנתיב אלא חזרתי לכביש מס' 1).

כמו"כ גם לא קיבלתי הביתה שום הודעה, והוא טוען שהם שלחו דואר רשום + 2 הודעות תשלום (אפילו שלא קיבלתי בכלל).

ואמרתי לו את זה, ואז הוא אמר לי שמבחינת החוק מספיק שהם שלחו דואר רשום לכתובת שלי וזהו.

ציינתי בפני העורך דין, שלא נסעתי בנתיב בכלל, והוא אמר לי שרשום שם בשלט נא לגשת להסדר תשלום, וזה לא משנה אם נסעתי או לא.

מה שאני שואל זה:

1. מה אפשר לעשות עכשיו.

2. האם אפשר לבטל את ההליכים של ההוצאה לפועל + עורך דין. (בטענה שלא קיבלתי מהם שום חשבונית או התראה).

3. האם אפשר להגיש ערר על זה שלא נסעתי בכלל.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

1. הכתובת שלך בת"ז מעודכנת?

אתה מקבל דואר רשום באופן סדיר?

הרכב רשום על שמך?

אם התשובה היא כן אז צריך להתחיל מבירור למה לא הגיע אליך הדואר.

אם התשובה היא לא אז יש לך תרומה להחמרת המצב, שלחו לך דואר רשום ולא הגבת, ולכן התחילו להפעיל הליכי גבייה שעולים כסף.

2. פנה למוקד של הנתיב המהיר ותגיד להם שפעם ראשונה שאתה שומע מהם ואתה מעוניין להסדיר את העניין ולשלם על הנסיעה בלבד. (נסעת - שילמת, כדי לא לשלם על הקטע הראשון צריך להוריד או להעלות נוסע ולהירשם בעמדה שלהם)

אולי יסכימו לבטל לך את הקנסות, אם כי בגלל שזה כבר עבר למשרד עורכי דין יכול להיות שלא.

3. אם לא הולך - פנה למשרד עורכי הדין הנ"ל ותודיע להם שאתה לא מתכוון לשלם מעבר לעלות הנסיעה עצמה ואולי עלות נוספת במסגרת הסביר, לא 600 שקל.

הליכי הוצל"פ לא התחילו עדיין ואין מה לבטל. כרגע כל מה שמשרד עוה"ד השקיע זה לאתר אותך ולהרים טלפון.

ההמשך תלוי בתשובות שלך לשאלה 1.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב עדכון,

1. יש תיק בהוצאה לפועל ככה לפי המסמך ששלחו לי ממשרד עורכי הדין.

2. שילמתי סך של 500 ש"ח במקום ה-604 ש"ח המקורי, לעורכי דין ע"מ שלא יפתחו בהליכי הוצאה לפועל.

פורסם

אני הייתי מבקש הוכחות לכך ששלחו לך דואר לפני התשלום.

ואם היה תיק הוצל"פ אז היית מקבל מכתב מהוצל"פ, כך שנראה שאין תיק כזה ולא היה.

מסקנה - שיטת מצליח עבדה עליך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עכשיו עוד שאלה:

אמרו שיש ועדת ערר על החיובים, האם ניתן לערער גם על החיובים של העו"ד בנוסף?

פורסם

באמת ביזיון, בהתחשב בזה שאת אותה שיחת טלפון שעשו לפני 3 ימים יכלו לעשות לפני שנה וחצי, (הפלאפון לא חסוי).

עריכה: ומופיע על שמי.

פורסם
500 ש"ח, על מה?!

פשוט ביזיון

על כך שהם יודעים שהאזרח הקטן לא יגיע עימם לבתי משפט,

ויעדיף לשלם את החוב שהצטבר לו,

(למרות שהוא לא השתמש בשירותים שלהם כלל),

שיטת מצליח הבזיונית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...