Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השאלה היא לגבי DR350, התקציב הוא כ-11 אלף כרגע (לאופנוע בלבד) ועוד אפשר למתוח.

קודם כל האם עדיין קיימים דיארים שלא עברו את שבעת מדורי הגהנום ?

ואיך כשאני הולך לראות דיאר למכירה, אני יודע אם הוא עבר התעללות או לא ? מה הסימנים שהאופנוע עושה אם "קשה לו" ?

תשובות, תענות ומענות בבקשה

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בתקופה שחיפשתי DR350 לאחי גיליתי שקל מאוד לראות את סימני ההתעללות והעדר התחזוקה.

כל חאפר יכול לראות פגיעות בצינורות השלדה החשופים ואזורי חלודה בחיבורים.

כל חאפר יכול לראות תיקונים מאולתרים עם אפוקסי/סיליקון/אזיקונים/איזולירבנד.

כל חאפר יכול לראות נזילות במחזירי שמן ואטמים.

כל חאפר יכול לאתר ידיות ורגליות עקומות ופלסטיקים סדוקים.

כל חאפר יכול לזהות העדר לוח שעונים/אורות/מתגים וכו'.

כל חאפר יכול לזהות צמיגים יבשים/שחוקים ושרשרת רפויה ויבשה.

בקיצור, אם תמצא אופנוע שאתה (בתור חאפר) יכול לראות שלא סובל מהדברים שציינתי לעיל, יכול להיות ששווה לקחת אותו לבדיקה.

ואם יש לך רשיון מעל 500, ואם תנצל את אפשרות המתיחה הקטנה, אתה מוזמן לפנות אלי בעניין ה XT600 מודל 94 שאני מוכר שלא סובל מאף אחד מהדברים שציינתי, ואפילו יש לי קבלות על טיפולים כל 5000 ק"מ ב 3 השנים האחרונות (וכמובן שאני מאחל לך הצלחה במציאת DR ב 11000 שהבעלים יכול להראות לך קבלות על טיפולים קבועים...)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
בתקופה שחיפשתי DR350 לאחי גיליתי שקל מאוד לראות את סימני ההתעללות והעדר התחזוקה.

כל חאפר יכול לראות פגיעות בצינורות השלדה החשופים ואזורי חלודה בחיבורים.

כל חאפר יכול לראות תיקונים מאולתרים עם אפוקסי/סיליקון/אזיקונים/איזולירבנד.

כל חאפר יכול לראות נזילות במחזירי שמן ואטמים.

כל חאפר יכול לאתר ידיות ורגליות עקומות ופלסטיקים סדוקים.

כל חאפר יכול לזהות העדר לוח שעונים/אורות/מתגים וכו'.

כל חאפר יכול לזהות צמיגים יבשים/שחוקים ושרשרת רפויה ויבשה.

בקיצור, אם תמצא אופנוע שאתה (בתור חאפר) יכול לראות שלא סובל מהדברים שציינתי לעיל, יכול להיות ששווה לקחת אותו לבדיקה.

ואם יש לך רשיון מעל 500, ואם תנצל את אפשרות המתיחה הקטנה, אתה מוזמן לפנות אלי בעניין ה XT600 מודל 94 שאני מוכר שלא סובל מאף אחד מהדברים שציינתי, ואפילו יש לי קבלות על טיפולים כל 5000 ק"מ ב 3 השנים האחרונות (וכמובן שאני מאחל לך הצלחה במציאת DR ב 11000 שהבעלים יכול להראות לך קבלות על טיפולים קבועים...)

אכן צודק ג'רמי

רוב הכלים הישנים במצב ריקבון זה או אחר - פשוט בשל גילם המתקדם.

ניתן אולי למצוא כלי בונבון, אבל חשוב מאוד לבדוק את מצב המתלים והמנוע, ולא רק מבחינת נזילות או פריצות:

קומפרסיה במנוע, אקשן של המתלים - דברים שדורשים בדיקה יותר מקצועית.

בקיצור - קודם תמצא אחד שנראה פרפקט )ללא חלודה, עיקומי שלדה, נזילות וכו'(

תקשיב למנוע - האם הוא עובד חלק

שחק עם הידיות, המצערת, הגיר וכו' - תראה אם פועלים חלק

אח"כ קח אותו למכון לבדיקה שתוודא שמצב המנוע, המתלים והמיסבים בסדר.

בהצלחה

נו באמת!

פורסם
ואם יש לך רשיון מעל 500' date=' ואם תנצל את אפשרות המתיחה הקטנה, אתה מוזמן לפנות אלי בעניין ה XT600 מודל 94 שאני מוכר שלא סובל מאף אחד מהדברים שציינתי[/quote']זהו? הוחלט?

מה במקום (אם בכלל) ?

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

תודה קודם כל.

יש לי רישיון רק עד 500 ואין לי אפשרות לעשות רישיון מעל 500 (עוד לא בן 21)

עכשיו חוץ ממה שאמרתם, שכאמור כל חאפר יעלה על זה, האם יש עוד משהו שכדאי לדעת (משהו לגבי פגמים ידועים\שנתונים בעיתיים\חלקים יקרים במיוחד שכדאי לשים לב...) ?

ומה דעתכם על התקציב ? הגיוני ? תגובות...משהו ?

תודה מראש !

פורסם

אז ככה - התקציב נמוך מאוד. אני הייתי שוקל גם XR250 או KLX250 - כמובן שרק אם אתה מסוגל למצוא אחד במצב טוב. עוד אופציה, פחות מומלצת אבל קיימת, אם אתה גר בפריפריה - לקנות כלי שלא 'עולה על הכביש', ואז יורדת מגבלת הנפח. כמובן, שאז גם יורדת האופציה לביטוח ורישוי.

נו באמת!

פורסם
אז ככה - התקציב נמוך מאוד. אני הייתי שוקל גם XR250 או KLX250 - כמובן שרק אם אתה מסוגל למצוא אחד במצב טוב. עוד אופציה, פחות מומלצת אבל קיימת, אם אתה גר בפריפריה - לקנות כלי שלא 'עולה על הכביש', ואז יורדת מגבלת הנפח. כמובן, שאז גם יורדת האופציה לביטוח ורישוי.

לגבי ה-KLX, בעבר הלא רחוק כתבת לי כי מאופנוע זה היית נמנע עקב עניין החלפים (הן למצוא והן מחירם הגבוה). לגבי ה-XR אני באמת לא יודע על הכלי הרבה (ביצועים, תחזוקה, אמינות...)

עכשיו בקשר למיקום, אכן אין לי בעיה עקרונית לקנות כלי שלא "עולה על הכביש". השאלה אם אתה מדבר פשוט על כלי ללא ביטוח או שאתה כבר בעניין המוטורקרוסים ?

אנא הסבר ותודה מראש,

ארנון.

פורסם

לגבי הKLX - מטרו יקרים, איטיים והשירות שלהם גרוע. האופנוע עצמו שווה ומעולה למתחילים - קל, לא גבוה מדי, זריז וכו', אבל ידועים המקרים של חבר'ה שקנו נבלות.

לגבי אופנוע שטח ללא ביטוח ומה שלא יהיה - יכול להיות גם מוטוקרוס, יכול להיות דו"ש ישן שלא עולה על הכביש, ויכול להיות בכל נפח (כי אתה לא ממש צריך רשיון נכון?) - אבל פה האחריות עליך. יש המון כאלה, רק תוודא שאתה לא קונה כלי גנוב - אז אתה ממש יכול להסתבך.

ואז אתה גם שומר על הטוסטוס ככלי התחבורה שלך.

נו באמת!

פורסם

KLX אחלה אופנוע עד שאתה מתניע- משקל נוצה ברקסים שמרימים אותו לסטופי ברגע , מראה קרבי אבל מנוע חסר מומנט לאללה , היה לי ועברתי אחריו ל DR , הרבה יותר טוב!!! - וגם כל סבתא יכולה לעשות ווילי עם DR - גם שיקול!

פורסם
לגבי הKLX - מטרו יקרים, איטיים והשירות שלהם גרוע. האופנוע עצמו שווה ומעולה למתחילים - קל, לא גבוה מדי, זריז וכו', אבל ידועים המקרים של חבר'ה שקנו נבלות.

לגבי אופנוע שטח ללא ביטוח ומה שלא יהיה - יכול להיות גם מוטוקרוס, יכול להיות דו"ש ישן שלא עולה על הכביש, ויכול להיות בכל נפח (כי אתה לא ממש צריך רשיון נכון?) - אבל פה האחריות עליך. יש המון כאלה, רק תוודא שאתה לא קונה כלי גנוב - אז אתה ממש יכול להסתבך.

ואז אתה גם שומר על הטוסטוס ככלי התחבורה שלך.

KLX - מה לגבי הזמנת חלקים מהאינטרנט ?

מרכיבה עליו (דגם ה-R) די התלהבתי, אני לא נוצה (80 ק"ג) והוא סחב אותי יפה. אבל פרט אליו קשה לי להשוות שכן לא ממש רכבתי על דושים אחרים...

לא נראה לי שאופנוע דו"פ יתאים לי, אני רוצה גוד אולד 4 פעימות :-P

עכשיו בירור קטן: מה קורה לי אם אני נתפס רוכב על אופנוע ללא ביטוח ו\או טסט (...) ?

חוץ מזה אני בכל מקרה לא בקטע של לנסות לקפוץ מעל הפופיק, ולכן אין לי רצון בכלי שיהיה גדול עלי...

אני קצת מבולבל...אני כבר לא יודע איזה דגם לחפש :?

מישהו יכול לתת לי רשימת כלים מתאימים למתחיל חובב שטח (לכביש יש לי דינק150 בינתיים) ?

פשוט תנו רשימה, לא משנה אם הכלי חוקי או לא וכו' (רק כדאי שתציינו את זה רק שאני אהיה בטוח :-) )

ואם אפשר הפניה ללוח מכירות גדול של אופנועים...

תודה מראש ולילה טוב !!

פורסם
KLX - מה לגבי הזמנת חלקים מהאינטרנט ?

מרכיבה עליו (דגם ה-R) די התלהבתי, אני לא נוצה (80 ק"ג) והוא סחב אותי יפה. אבל פרט אליו קשה לי להשוות שכן לא ממש רכבתי על דושים אחרים...

לא נראה לי שאופנוע דו"פ יתאים לי, אני רוצה גוד אולד 4 פעימות :-P

עכשיו בירור קטן: מה קורה לי אם אני נתפס רוכב על אופנוע ללא ביטוח ו\או טסט (...) ?

חוץ מזה אני בכל מקרה לא בקטע של לנסות לקפוץ מעל הפופיק, ולכן אין לי רצון בכלי שיהיה גדול עלי...

אני קצת מבולבל...אני כבר לא יודע איזה דגם לחפש :?

מישהו יכול לתת לי רשימת כלים מתאימים למתחיל חובב שטח (לכביש יש לי דינק150 בינתיים) ?

פשוט תנו רשימה, לא משנה אם הכלי חוקי או לא וכו' (רק כדאי שתציינו את זה רק שאני אהיה בטוח :-) )

ואם אפשר הפניה ללוח מכירות גדול של אופנועים...

תודה מראש ולילה טוב !!

DR350.

אם אתה חובב שבילי ושטח פשוט ולא משהו קשה יותר מדי, אז גם XT350 יעשה את העבודה.

XR250, אם אתה חובב זינגרים (מכונת תפירה).

אמין מאוד.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
DR350.

אם אתה חובב שבילי ושטח פשוט ולא משהו קשה יותר מדי, אז גם XT350 יעשה את העבודה.

XR250, אם אתה חובב זינגרים (מכונת תפירה).

אמין מאוד.

אוקיי DR אני כבר יודע...אבל אני לא ממש מצליח למצוא אקזמפלר נורמלי :?

XT הבנתי כבר שלא יתאים לי...אני מחפש שטח יותר קשה מ"שבילים ושטח פשוט"

מה הכוונה זינגרים (מכונות תפירה) ?

אמין זה טוב, איך הוא לעומת ה-KLX250R למשל ? (ככה אני יוכל לקבל פרופורציה כי את ה-KLX אני מכיר)

ושוב אם אפשר הפניה ללוח מכירות גדול וטוב...כי אני קצת מתקשה למצוא...

תודה מראש ולילה טוב !

פורסם
אוקיי DR אני כבר יודע...אבל אני לא ממש מצליח למצוא אקזמפלר נורמלי :?

XT הבנתי כבר שלא יתאים לי...אני מחפש שטח יותר קשה מ"שבילים ושטח פשוט"

מה הכוונה זינגרים (מכונות תפירה) ?

אמין זה טוב, איך הוא לעומת ה-KLX250R למשל ? (ככה אני יוכל לקבל פרופורציה כי את ה-KLX אני מכיר)

ושוב אם אפשר הפניה ללוח מכירות גדול וטוב...כי אני קצת מתקשה למצוא...

תודה מראש ולילה טוב !

זינגר, מכונת תפירה.

קטן, זז בסדר לא יותר מזה.

הKLX לדעתי יותר חזק.

תראה, סה"כ אתה הולך פה על משהו מאוד בעייתי.

מצד אחד אתה שם תקציב של אופנוע שחוט, ומצד שני אתה מחפש משהו טוב.

ידידי, משהו טוב לרוב, ובדרישות שלך מצריך יותר כסף. נקודה.

או שתקנה משהו מאוד ישן שמישהו ממש שמר עליו, אבל אז סביר להניח שידרשו עליו יותר ממחיר המחירון אפילו.

בקשר ללינקים,

כנס ללוח מוטו

www.motobike.co.il

ותחפור טיפה בגוגל. לא קשה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תקציב נמוך אפילו נמוך מדי,אל תשכח הוצאה של כ2500 שח על מיגון נורמלי.(חובה)

הXR אינו אמין כלל כנס לפורום אופנועי שטח ותבין למה...

ה KLX הדעות חלוקות,דגם הR רק משנת 96 -מחירון כ 16000 מעבר לתקציב.

DR- שחוט ברוב המקרים בשנתונים המדוברים.

ככלל המליצו לי פעם לשים דגש על בדיקת השלדה וה"מסביב" ופשוט ל"עשות מנוע" אח"כ...

בקיצור תקציב בעייתי....

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
תקציב נמוך אפילו נמוך מדי,אל תשכח הוצאה של כ2500 שח על מיגון נורמלי.(חובה)

הXR אינו אמין כלל כנס לפורום אופנועי שטח ותבין למה...

ה KLX הדעות חלוקות,דגם הR רק משנת 96 -מחירון כ 16000 מעבר לתקציב.

DR- שחוט ברוב המקרים בשנתונים המדוברים.

ככלל המליצו לי פעם לשים דגש על בדיקת השלדה וה"מסביב" ופשוט ל"עשות מנוע" אח"כ...

בקיצור תקציב בעייתי....

בהצלחה בכל מקרה.

החלק הבעייתי הוא התקציב הראשוני, לאחר הרכישה יהיה לי מספיק כסף להחזיק את האופנוע. ציוד בחלקו כבר יש לי ואני אשלים את מה שחסר.

"לעשות מנוע" אתה מתכוון אוברול או מה ?

בוא נלך על הכי גרוע: כמה עולה מנוע חדש ?

• תוכן חדש...