Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהפוסט הקודם לא זכה להתייחסות אולי מפניי שהיה לי את הקושי לתאר את הרעש,צילמתי היום את התופעה כך שתוכלו לשמוע בעצמכם את הסאונד המוזר,

זה קורה רק כשמדובר בהתנעה של מנוע קר,ולאחר כדקה דקה וחצי הרעש נעלם לחלוטין.

עשיתי טיפול לרכב בו החלפתי לרדיאטור חדש ונעשה ברכב פלאשינג לפני כשבוע.

הנה לינק לסרטון יו טיוב שהעלתי.

Porsche 944 turbo

פורסם

היי ,

גם לי יש 330CI שנת 2003 עם סה"כ 102,000 ק"מ , הרעש הוא ממרימי השסתומים . כאשר הרכב עומד הרבה זמן , הרעש יהיה בהתנעה עד שהמרימים יתמלאו כמו שצריך בשמן . בדר"כ זה יותר מורגש בשמן באיכות נמוכה או שמן שכבר צריך להחליף אותו . מנסיון שלי הרעש תמיד יהיה בהתנעה לאחר עמידה ממושכת ההבדל הוא לכמה זמן ובאיזה עוצמה . הרכב שלי עובר טיפול כל 5,000 ק"מ בממוצע ( כי עוברת שנה ) וגם לו יש לעיתים רעש חלש לכמה שניות מכיוון המרימים לאחר שעמד יום יומיים .

פורסם

במידה ומשתמשים בשמן איכותי ומתאים מבחינת דרישות הייצרן

אני מאמין שאין צורך לפחד אם הרעש מהמרימי שסתומים.

צריך רק לחכות כמה שניות שהרעש יעלם והשמן יעלה.

במידה והרעש מפריע לך יש כיום תוספים או שמנים שמגיעים עם תוסף שגורם לשמן להישאר על כל המנוע מעין ציפוי פנימי שמונע שחיקה ורעשי שסתומים.

למיטב ידיעתי שמן כזה נמכר באוטו דיפו.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שסתום vanos

בעיה נפוצה במנועים אלה. אובחן גם אצלי לאחרונה. הדפיקה נמשכת כל עוד הלחץ ההידראולי נבנה.

שים לב שכשהמנוע מלא בשמן למקסימום, הדפיקה קצרה יותר או אפילו נעלמת.

כל עוד זה נעלם, זה בסדר. אם זה ממשיך, צריך להחליף את השסתום שכן בין היתר, פעולה לקויה שלו מפחיתה מהספק המנוע.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...