Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנגיונג מוסו- לפני קניה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות סאנגיונג מוסו.

היית שמח לשמוע על מוסך לבדיקה ו\ או לטיפול ברכב ( הבנתי שרצוי - לא מוסך מורשה) , אגב הבדיקה עשויה להיות בחיפה אך הטיפולים וחיי הרכב יהיו סביב חולון.

רגקטים שכדאי לבדוק לפני קניה ( מדובר כרגע במוסו 2003 אוטו' עם 120k בלבד)

פורסם
מעוניין לקנות סאנגיונג מוסו.

היית שמח לשמוע על מוסך לבדיקה ו\ או לטיפול ברכב ( הבנתי שרצוי - לא מוסך מורשה) , אגב הבדיקה עשויה להיות בחיפה אך הטיפולים וחיי הרכב יהיו סביב חולון.

רגקטים שכדאי לבדוק לפני קניה ( מדובר כרגע במוסו 2003 אוטו' עם 120k בלבד)

עדיף מוסך מורשה

אבל הכי עדיף לא לקנות אחד כזה, יהיה לך קשה למכור אותו אם בכלל

המנועים הם של מרצדס וכך גם הגיר, חלק מהחלקים יקרים , ולא משנה באיזה מוסך תקנה אותם

פורסם

לנו היה כזה רכב 11 שנים, בסה"כ כשלעצמו הוא רכב טוב, מבין הגיפים היותר נוחים שאני מכיר, הוא לא סחיר בכלל (לקח יותר משנה למכור אותו, אבל אני חייב לציין שהוא עבר התעללות קשה מאד בשטח אצלי, ועד שמישהו בא לראות לרוב גם ברח, אבל זו נטו אשמתי), לבסוף הוא נמכר 20K מתחת למחירון (מגרשים לא רצו לקחת אותו גם בלי לבדוק את מצבו, מספיק שאמרתי מוסו והם אמרו "לא לוקח").

אבל שוב הוא שירת אותונו יפה במשך 11 שנים , תצרוכת דלק 1 ל 12 (שזה יפה לגיפ).

מה לבדוק:

1.נזילות שמן מהגיר - אצלנו הייתה נזילה שלא ניתנת לתיקון (אלא אם יוחלף גיר, וזה גיר של מרצדס).

2.לוקרים קדמיים (נועלים את הגלגלים הקדמיים כש ה 4X4 מופעל), ברכב הזה הם מופעלים ע"י וואקום, ויש גומיה שמתייבשת ונקרעת בקלות (לא להתעסק עם המקורי אם יש בעיה , ללכת לקנות לוקרים ידניים)

3.לוודא שהנעילת 4X4 החשמלית עובדת (פשוט לראות שהגיר עובר ל LOW כשמבקשים ממנו).

4.מצב הגחון יהיה מדד טוב לכמה התעללו ברכב בשטח, לא להתרגש מכל שריטה , אבל כן לשים לב למצב שם למטה (הוא גי'פ נמוך יחסית)

5.בדיקות למנוע כמו לכל רכב דיזל (שהוא לא מוציא עשן כחול, שלא יוצאים גזים (בכמות גדולה מאד, קצת זה בסדר) מפתח מילוי השמן (כשהמנוע מונע כמובן).

6.כשהמנוע הזה קר יש וויברציות חזקות מהגיר (לרוב בגלל שימוש בשמן גיר לא מתאים, הגיר שלו צריך שמן מיוחד), לא להתרגש.

בשורה התחתונה, אם כמה שאנשים לא ממליצים , ועם כמה שהוא לא סחיר , אני מאד נהנתי ממנו , הוא נסע בשטח ביחד עם טרקטורונים פג'רואים ולנד קרוזרים ולא נפל מהם , הוא סחב אצלי עגלה עם טרקטורון , או סוס , ברחבי הארץ , ללא שיהוק או התחממות.

אני מאד נהנתי ממנו , אבל אני חייב להגיד לך , תרד קצת בשנתון וקח פג'ארו (למרות שהמוסו פי עשר יותר נוח ומרווח ממנו בכביש, והפג'ארו זללן גדול מאד)

בכל אופן הרגש חופשי להראות למוכר רצינות, אבל לקרוע אותו במחיר (לפחות 20K פחות, בגלל בעיית הסחירות, לפני בעיות אחרות), זו דעתי לפחות.

בהצלחה! , ותעדכן מה אתה חושב.

SCANSPEAK

פורסם
עדיף מוסך מורשה

אבל הכי עדיף לא לקנות אחד כזה, יהיה לך קשה למכור אותו אם בכלל

המנועים הם של מרצדס וכך גם הגיר, חלק מהחלקים יקרים , ולא משנה באיזה מוסך תקנה אותם

ואת זה אתה כותב כי:

1. היה ברשותך רכב מהסוג הנ"ל.

2. אתה עובד כסוחר רכב

3. אתה עובד כמחסנאי חלקים

4. אתה עובד כמכונאי רכב.

5. כל התשובות לא נכונות.

לפותח השרשור.

מאיזה איזור אתה בארץ?

120K לרכב הזה זה כלום. אם הרכב טופל כמו שצריך ושמור תקבל רכב אמין מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש די הרבה חומר בפורום, תעשה חיפוש.

אני מצרף לינק למה שכתבתי על הרקסטון, בעיקרון הוא נכון לגבי המוסו.

http://hershko.net/ssangyong%20rexton.htm

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עוד מספר שאלות:

בדקתי אתמול בערב את הרכב, ואני שוקל האם לעבור שלב ולקחת אותו לבדיקה.

מנוע+וגיר נשמעים מצויין.

מערכת 4*4 להערכתי לא עובדת כמו כן כל הנורות של המערכת עובדות.

הגה כוח מאוד נוקשה- לטענת הסוחר בגלל גלגלי בלון, אני אצטרך לבדוק את הנושא מאחר וההגה כח מרגיש כמו הגה של נ"נ.

בלמים מאוד נוקשים ובעלי מהלך קצר- דוושה קשה.

כמו כן החליפו משאבת סולר.

כמו כן שוכחתי עם שני בעלי מוסו לשעבר שטענו שהטיפולים יקרים מאוד והגיר בעייתי??

ייתי שמח שלמוע בנושאים הללו תגובות מבעלי מוסו??

פורסם

אם הרכב מסוחר אין מצב שהרכב עבר רק 120K. בטח לא תואם לצורך לטפל במשאבת סולר.

4X4 לא עובד...זה יכול להיות צינורית ואקום של שקל או תקלה הרבה יותר חמורה. אם זה סוחר וה 4X4 לא עובד...זאת תקלה חמורה. עלות התיקון עשויה להגיע לאלפי שקלים.

בלמים, לא יודע - מערכת בטיחותית לבדוק במוסך.

הגה קשה - איזה צמיגים יש? מאושרים ברשיון???? צמיג גדול יתרון בשטח וחסרון בכביש. עדיף לחזור למידה המקורית 50/50 זו הפשרה האידאלית.

גיר - רגיש לשמן לא מקורי. יש על זה שרשור ארוך חפש TQ95, גיר תוצרת BRTA האוסטרלית. כמו כל גיר אוטומטי התיקון שלו לא זול.

• תוכן חדש...