Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת באיחור אבל שיהיה לפעם הבאה:

מרבו (באזור הבורסה ברמת גן)

טפאו (תמיד היה סביר, עכשיו גם תחת ידיו המוכשרות של שטרויזמן, שהחליף כבר בערך חצי מהמנות שם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אמנם באיחור אבל בכל מקרה הייתי ממליץ על מסה.

נכון שהיא פלצנית אבל אוכל מעולה ושירות יותר ממעולה. זו אחת המסעדות היחידות שנתקלתי בהן בארץ שהמלצר/ית בודקים עם הלקוחות אם יש רכיב מסויים באוכל שהוא בעייתי מבחינתם ודואגים להזהיר ממנות שמכילות אותו.

למרות שהיא פלצנית זו לא מסעדה שמגישה דוגמיות של אוכל.

עוד מקום מעולה אבל לא במרכז זו קרפצ'יו בהולידיי אין באשקלון. בניגוד למסה מדובר במסעדה לא פלצנית למרות שהיא מאוד איכותית. לא לוותר על טעימה מהטחינה עם העמבה שלהם (ולא לא מדובר על טחינה של שווארמיות ולמרבה הפלא זה משתלב טוב במסעדה איכותית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אמנם באיחור אבל בכל מקרה הייתי ממליץ על מסה.

נכון שהיא פלצנית אבל אוכל מעולה ושירות יותר ממעולה. זו אחת המסעדות היחידות שנתקלתי בהן בארץ שהמלצר/ית בודקים עם הלקוחות אם יש רכיב מסויים באוכל שהוא בעייתי מבחינתם ודואגים להזהיר ממנות שמכילות אותו.

למרות שהיא פלצנית זו לא מסעדה שמגישה דוגמיות של אוכל.

עוד מקום מעולה אבל לא במרכז זו גספאצ'ו בהולידיי אין באשקלון. בניגוד למסה מדובר במסעדה לא פלצנית למרות שהיא מאוד איכותית. לא לוותר על טעימה מהטחינה עם העמבה שלהם (ולא לא מדובר על טחינה של שווארמיות ולמרבה הפלא זה משתלב טוב במסעדה איכותית).

עריכה: תוקנה הטעות בשם המסעדה באשקלון (לא נותן לערוך אז ערכתי ככה. לטיפול המנהלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הרברט סמואל של רושפלד עוד קיימת בטילת תל אביב?

ישנה המסעדה של ניר צוק ביפו- קורדיליה, אוירה טובה אך לא בדקתי ממש מזמן.

עוד מקום שלישראלים הוא פשוט אך תיירים אוהבים הוא דוקטור שקשוקה או משהו אחר שנתפס כאוטנטי- ישראל י טיפיקו.

אולי לא לערב ראשון, נחמד כשיש גם שוק מסביב.

דווקא הפשטות עובדת.

יש גם פיני בחצר בגלל המיקום. לא הייתי מזמן, אולי אנשים יודעים.

בקורדיליה היינו בפעם האחרונה לפני כחצי שנה ונשבענו לא לדרוך שם שוב. האוכל היה גרוע (לא סתם לא משהו, אלא גרוע) לדעתנו ולכן נדיר ממנה את רגלינו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מסה ממש מיוחדת. לקחת איטלקים למסעדה איטלקית זה רעיון מזעזע - זה בערך כמו שתגיעו לאיטליה ויקחו אותכם לאכול חומוס.

הרבה זמן לא הייתי במסה, עכשיו יש לי חשק ללכת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...