Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול בשעות הלילה שמתי לב שאין לי אור בפנסים האחוריים אך היה בפנסי חזית, לאחר בדיקה, שמתי לב שנשרף הפיוז של 7.5A, הפיוז הוחלף זמנית ל5A (כי לא היה פיוז אחר עם ערך זהה).

הבעיה נפתרה..

לאחר בדיקה שלי ממה זה נבע, החלטתי להדליק פנסי ערפל, לאחר הלחיצה, כבו כל האורות ברכב והיה ריח של שרוף בצד הנהג, כיביתי את האורות ואת הרכב וניגשתי לבדיקה נוספת של שאר הפיוזים בידיעה שאחד מהפיוזים נשרף שוב.

לאחר הבדיקה לא מצאתי שום פיוז שרוף וניגשתי לבית פיוז בתא המנוע, לאחר בדיקה של כל הפיוזים התגלה הפיוז של HEADLIGHT 30A שרוף, בגלל שלא היו כאילו פיוזים זמינים, החלטי לקחת במקום הפיוז הנ"ל, פיוז של מפשיר אדים של השמשה אחורית בשל הערך זהה (30A).

חיברתי את הפיוז ואכן קיבלתי תאורה כללית ברכב אך ללא פנסי חניה (?).

אחרי מס' שניות, שמתי לב שמתחיל לצאת עשן מתחת להגה ומהתריס של המזגן שעל הדשבורד, כאן כבר הבנתי שישנו ככל הנראה קצר.

ניגשתי לבדיקה של החוטים בתא המוע והתגלו באמת חוטים גלויים ושרופים מהצמה הראשית החשמלית וכך זה נראה

img0044kde.jpg

img0045vf.jpg

img0042aa.jpg

חייב לציין שיש לי הרגשה שהעסק הזה נובע מקצר כלשהו שנבע מלחיצה על פנסי ערפל.

עשו קומבינה מסריחה בהאצ' של חיבור סטייל JDM והיו חוטים חשופים בפנסים האחוריים שככל הנראה נגעו בגוף הרכב ונוצר קצר.

כרגע אני בלי אורות כי אין פיוז של 30A.

ועוד דבר נוסף ששמתי לב שמנורה של כריות האוויר דלוקה קבוע (SRS)

השאלה היא, האם אכן ישנו צורך בהחלפת הצמה הכללית?

האם זה סיפור? מהי העלות? ומי יכול להמליץ על מישהו מקצועי בדבר שמבין?

תודה רבה לעוזרים וחג שמח!

פורסם

בגדול,איש מקצועי שצריך לטפל בתקלה הוא חשמלאי רכב.

לך נותר לספר מהיכן אתה בארץ כדי לקבל הכוונה למקומות מומלצים לתיקון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...