Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

אשתדל שלא להאריך בסיפור- לפני כשנה החלפתי את בלנו שלי במגרש מסויים תמורת רנו מגאן 2005.

בדיעבד, הסתבר שדי עבדו עלי, הרכב היה ללא הסטוריית טיפולים וק"מ גבוה ממה שנאמר לי. קיבלתי

את הרכב עם אחריות לשנה וב"ה- לא היו תקלות במהלך השנה.

כעת, האחריות מתקרבת לסיומה ואני קצת מפחד שחוקי מרפי יעבדו כאן ובדיוק עכשיו ילך מנוע או משהו.

עכשיו המצב הוא שאני תקוע עם מגאן 2005 עם 250K ק"מ ובלי הסטוריית טיפולים. כל מקום שהלכתי

לברר אפשרויות החלפה (קרסו, אוטו סנטר וכד') נתנו לי עליו לא יותר מ-10K (ולכן, אין לי

עוד כסף כדי להוסיף ולהחליף למשהו נורמלי). המקום היחיד שנותנים לי עליו מחירון זה באותו מגרש בו קניתי אותו.

היום הייתי שם, וראיתי סיטרואן C4, מודל 2006 עם 98,200 ק"מ. הסתכלתי על האוטו, סה"כ נראה בסדר, המנוע

נשמע בסדר, אין נזילות שמן (לפחות לפי מה שהצלחתי לראות). העניין הוא שוב- אין הסטוריית טיפולים.

אני מתלבט, כיוון שאני לא רוצה להידפק שוב, אך מצד שני אני צריך להוסיף כאן 14K ש"ח, שזה במסגרת התקציב, ואני גם מתקדם

בשנתון וגם יורד הרבה (!!!) בק"מ.

הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא- כדאי או לא כדאי? אם אקח את האוטו לבדיקה והיא תצא בסדר- האם ההסטוריית טיפולים כל

כך קריטית (הרי אחרי הכל, האוטו לא עשה כל כך הרבה.....)?

אשמח לשמוע מכל מי שמבין, בבקשה, זה די דחוף..... וכן, אם יש למישהו עצה אחרת או מקום אחר שאפשר להחליף בו את

המגאן שלי.

תודה רבה מראש.

פורסם

1. זה שאין הסטוריית טיפולים לא אומר,שלא ניתן לדעת כמה ק"מ עבר הרכבה (רמז: טסטים קודמים יש רישום ק"מ ).

2.כלל אצבע לחיים (לפחות שלי) מקום שרימה אותי פעם אחת לא זוכה לאמוני מחדש.הוא צריך להתאמץ הרבה רק כדי לשכנע אותי שהוא יהיה אמין אבל גם זה לא יעזור לו.זה האופי שלי ואין מה לעשות.. :oops:.

לא חסר מגרשים פרטיים שיתנו מחירון מול מחירון גם בחברות הליסינג הגדולות (אני עשיתי עסקה דומה באוטו סנטר,רק מה קרה ?

קיבלתי "מחירון" על רכב גמור ונתתי מחירון על רכב יוצא ליסינג (הפסדתי הנחה של 10,000 אבל קיבלתי עוד 8,000 בהשוואה למה שהציעו לי על הרכב הקודם בחוץ).

הייתי מוכן בשביל 2,000 ש"ח ללכת על העסקה,זה היה השיקול שלי ובמיוחד,כדי להתעסק עם אנשים אמינים יותר ולאט עם סוחרים סוג ג' ומעלה שכבר היה לי ניסיון רע ומר עם 2 שונים כאלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עכביש - האם במצבך הכלכלי בכלל כדאי לך להחזיק רכב? אם אין לך ה"ריפוד" הדרוש לתיקון קטן סביר שהמגאן יושבת ביום מן הימים והתיקון יהיה מעבר להישג ידך. כמובן שאין לחזות אם זה יקרה בעוד 3 ימים או בעוד 3 שנים, אבל אנשים במצבך הכלכלי הדחוק נוטים לדחות טיפולים וכךלדחוק את קץ הרכב.

דעתי היא שעליך להפטר מהרכב כמה שיותר מהר, גם בהפסד לעומת המחירון, כיון שתמורת רכב מושבת תקבל עוד הרבה פחות. תתחיל להתנהל בתח"צ ותחסוך הרבה הוצאות רכב (רישוי, ביטוח, דלק, תיקונים) ובעוד כמה חודשים כבר תצבור מספיק כסף כדי לרכוש רכב קצת יותר סביר.

תיקון קטן - האם יש לך הסכוםן הדרוש כדי לרכוש את ה-C4 האמור, או שאתה גם מסתבך עם הלואות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיפטר מהרכב הזה ותקנה רכב ישן יותר שהתחזוקה שלו עולה פחות-כמו בלנו או לאנטיס או שרייד.

שנתון זה לא הכל ברכב ובהחלט אפשר להתפשר על הנתון הזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כתב מאיר אריאל:

"מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל מזה.."

אם המחיר הריאלי של המגאן הוא 10K , מה כבר יכול להתקלקל שם שיעלה יותר מה 14 אלף שהוא רוצה שתוסיף בשביל הסיטרואן?

יש לך רכב ששנה שלמה נוסע טוב, אתה כבר מכיר אותו והכל בסדר, ואתה רוצה לגשת לאותו הזייבל שגרם לך להחליף כסף תמורת נחושת ולתת לו עוד כסף בשביל משהו שאין לך מושג מה עבר עליו?

לדעתי סע על המגאן עד שהיא תתפרק לחלוטין ותמכור אותה לחלקים, לפחות כך תוציא ממנה את המקסימום ולפי מה השבנתי הם לא כל כך נוראיות כמו שמספרים עליהם כך שאתה צפוי להנות ממנה עוד כמה שנים טובות. בכל מקרה כשאתה מגיע לסוחר סוג ז' עם מגאן +250K ומבקש החלפה- אתה ממש מוריד את המכנסיים, מתכופף, מסתובב, ושואל קוף מיוחם אם אולי הוא ראה במקרה שפורפרת וזלין

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
עכביש - האם במצבך הכלכלי בכלל כדאי לך להחזיק רכב? אם אין לך ה"ריפוד" הדרוש לתיקון קטן סביר שהמגאן יושבת ביום מן הימים והתיקון יהיה מעבר להישג ידך. כמובן שאין לחזות אם זה יקרה בעוד 3 ימים או בעוד 3 שנים, אבל אנשים במצבך הכלכלי הדחוק נוטים לדחות טיפולים וכךלדחוק את קץ הרכב.

דעתי היא שעליך להפטר מהרכב כמה שיותר מהר, גם בהפסד לעומת המחירון, כיון שתמורת רכב מושבת תקבל עוד הרבה פחות. תתחיל להתנהל בתח"צ ותחסוך הרבה הוצאות רכב (רישוי, ביטוח, דלק, תיקונים) ובעוד כמה חודשים כבר תצבור מספיק כסף כדי לרכוש רכב קצת יותר סביר.

תיקון קטן - האם יש לך הסכוםן הדרוש כדי לרכוש את ה-C4 האמור, או שאתה גם מסתבך עם הלואות?

התשובה היא כן, ב"ה אני יכול להחזיק רכב. אני גם לא יכול להרשות לעצמי להיות בלי רכב היות ואני עובד רחוק מהבית.

הכסף שאני צריך להוסיף הוא כסף זמין, אני פשוט לא רוצה לקחת הלוואה כרגע.

בכל מקרה, תודה רבה על התגובות.

• תוכן חדש...