Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג"פ 7K שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא חייב לשלם שבעת אלפי ש"ח על עזרה.

את העזרה והייעוץ תקבל בחינם.

תפרסם מודעת קנייה בלוח בפורום.

אם יש לך שאלות ענייניות - שאל פה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הלאדה ניבה, חבר שלי רכש כזאת ב6 והיא אצלו כשנה וחצי, הוא קנה אחת שמורה בצבע לבן עם מזגן, הוא גר במושב ונוסע בשטח כמעט בכל יום ומספר רק דברים טובים. הניבה הוא רכב פשוט ואמין, קצת כבד על המנוע אבל נותן תמורה מצויינת, במחיר של סמוראי שחוט משנת 84 אתה יכול לקנות ניבה שמורה שצעירה בעשור

haters will hate

פורסם

אני ממליץ לך בכל לב שלא לרכוש גיפ' ב-7000 ש"ח. גיפ' שכזה יגרום לך במהרה להכפיל את סכומו אם לא לשלשו תוך זמן קצר - ואני מדבר מניסיון אישי.

אסוף סכום יותר סביר ואז תרכוש גיפ' שלפחות מבחינה מכניקה יהיה תקין !!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני ממליץ לך בכל לב שלא לרכוש גיפ' ב-7000 ש"ח. גיפ' שכזה יגרום לך במהרה להכפיל את סכומו אם לא לשלשו תוך זמן קצר - ואני מדבר מניסיון אישי.

אסוף סכום יותר סביר ואז תרכוש גיפ' שלפחות מבחינה מכניקה יהיה תקין !!!

אולי אתה מדבר על סיקס, אבל אני מצטרף בחום להמלצה של בנצי על ניבה.

אני יוצא לטיולים עם שני חברים קרובים שלשניהם יש ניבות שנקנו באיזור ה 8K, ומשרתות אותם מצויין כרכב יום יומי וכרכב טיולים.

שניהם לא ג'יפאים מורעלים שמחפשים לעלות את מעלה חרציצון ברוורס כל שבת, והטיולים שלנו די רגועים, כך שלמידע על יכולות הניבה כג'יפ אני יכול רק להפנות לסקירות עיתונות, שדי משבחות, אגב.

מבחינת אמינות ניבה במחיר כזה היא לא בהכרח גרוטאה. זה מחיר שאפשר למצוא בו אקזמפלרים מתוחזקים כראוי. שני החברים שלי לא נזקקו ליישור קו מאסיבי ברכב, כל מה שהיה צריך זה באחת מהן סידור של כמה בעיות חשמל מינוריות ומילוי גז במזגן, ובשניה היה צריך לשלוח דרייבשאפט לאיזון (דבר שעלה לו פחות מ 500 ש"ח).

יופי של מכונית ביחס של עלות/תועלת.

פורסם
ניבה נוסעת במדבר. פתאום פוגשת חמור.

"מה את?" שואל החמור

"אני ג'יפ!" עונה הניבה, "ומה אתה?"

"אני סוס!" עונה החמור.

נמרוד

אני מכיר את גרסאת העתודאים (קמ"א, ק"אב וכו'..) והנגדים...

משעשע.

פורסם

מצטרף להמלצות

אל תקנה ג'יפ במחיר שכזה ,רוב הסיכויים שאתה תשקיע בו הרבה יותר

ממה שקנית אותו ואולי פי כמה וכמה .

כמעט על כל ג'יפ שתקנה יש השקעה כי מה לעשות יש בלאי גדול על כל המכלולים בנסיעת שטח ,

ויש גם כאלו שהתאכזרו בעבר לרכבים הללו .

אל תשכח שהזול זה היקר והיקר זה הזול .

פורסם

לחבר שלי היתה ניבה שנה וחצי, עברנו איתה הרבה בשטח והרכב גילה אמינות די טובה, עבירות טובה, בנסיעה בכביש די קשה לנסוע על הרכב, במהירות מעל 80 יש רעש רוח אדיר מהחלונות הקטנים מקדימה, רעש מנוע, וכל הרכב מתנדנד במהירויות, לא בשביל זה הוא ניבנה. צריכת הדלק עמדה על כ-1 ל-8 בממוצע!

הניבה הצהובה6.JPG

הניבה הצובה2.JPG

הניבה השנייה.JPG

פורסם
מאוד קשה למצוא ניבה במצב טוב עד בלתי אפשרי,

רובן מתפרקות ומלאות חלודה

בכלל לא סיפור למצוא ניבה שמורה ומטופחת במחיר סביר. אני מדבר בוודאות על תקופה של לפני כשנה, ולא נראה לי ששוק הניבות השתנה מהותית מאז.

• תוכן חדש...