Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שכואב לכם שהוצאתם כלכך הרבה כסף על מכונית ואיזה בן זונה על צעצוע 125 סמ"ק עוקף אותכם.

שאני רוכב על קטנוע בפקק של רמזור הדבר שקורה הכי הרבה זה רכב יוקרה\ג'יפ רואה אותי מתקרב אז הוא חוסם את המעבר.

אתם צריכים להבין את זה שבגוש דן אין שימוש למכוניות, במטרופיליטנים אחרים בעולם יש רכבות, בגוש דן בקושי יש אוטובוסים 5 ימים בשבוע 8 שעות ביום.

תעברו לקטנועים ותפסיקו לעמוד בפקק.

אייל

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לוטוס, לא קנאה ולא שום דבר אחר.

אם מישהו נצמד לשמאל אתה מזגזג ועוקף אותו מימין, האין זאת?

ואז משתחל בין שתי המכוניות שמאלה, כי הרכב שלפניו השאיר רווח דווקא משמאל.

אז אל תנסה להיות צדקן, כי אינך כזה.

אז כפי משתמע ממה שכתבתי בשרשור המקביל - יש ערסים, ויש ערסים יותר גרועים. מרבית נהגי הקטנועים - וגם האופנועים - שייכים לסוג השני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אותי אישית מעצבן כאשר הם עוקפים אותי בתוך פניה בתוך נתיב צר או נדחפים לנפיי בפניה ואז מאטים (כי הם חייבים) בזמן שאני באמצע של האצה :oops:

אתה מכוון פה לדעת גדולים , מילא , ברמזור, שיזגזג, אם הוא לא שורט לי את הרכב ואני בעצירה מלאה, מצידי שגם יסתובב מסביב לרכב שלי, שיהנה. אבל אלה שעוקפים בסיבוב, נצמדים לטמבון הקדמי ואז דופקים ברקס כדי לא לעוף כשאני מאיץ ביציאה מהמקום (איזה דביל בכלל עוקף באמצע צומת בסיבוב ? ? ? כמה שניות הוא חוסך ?) לאלה אני מאחל שאיזה נהג עם פתיל קצר, פעם אחת לא יתחשב בהם ולא ייתן ברקס אחריהם (מחוסר תשומת לב , או סתם עצבים על החיתוך שעשו לו לפני שניה) ואז הנהג בצד אחד מרוח על הכביש והאופנוע בצד שני.

מצטער על התגובה הבוטה, אבל הדבר הזה מוציא את כל הרע :mad2: שיש בי. אני יודע שאני במיעוט, אבל כמו שאני לא חותך אף אחד, ומחנך את הבת הגדולה שלי (למרות שהיא בת 12 ורשיון אין באופק הקרוב) להתנהג כמוני, הייתי מצפה במיוחד מאלה שהם בסיכון, לא להתנהג ככה. שבריר שניה של חוסר תשומת לב ואני מואשם בגרימת תאונה ברשלנות / אי שמירת מרחק (כי אני זה שנכנסתי בו מאחורה) ואז לך תוכיח במשפט שאין לך אחות (שלא לדבר על שלילה כשיש תאונה עם נפגעים)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
כמה שכואב לכם שהוצאתם כלכך הרבה כסף על מכונית ואיזה בן זונה על צעצוע 125 סמ"ק עוקף אותכם.

שאני רוכב על קטנוע בפקק של רמזור הדבר שקורה הכי הרבה זה רכב יוקרה\ג'יפ רואה אותי מתקרב אז הוא חוסם את המעבר.

אתם צריכים להבין את זה שבגוש דן אין שימוש למכוניות, במטרופיליטנים אחרים בעולם יש רכבות, בגוש דן בקושי יש אוטובוסים 5 ימים בשבוע 8 שעות ביום.

תעברו לקטנועים ותפסיקו לעמוד בפקק.

על איזה קנאה אתה מדבר? ממש מעניין לי את השיערה על השמאלית שלי שאידיוט על צעצוע עם 125 סמ''ק עוקף אותי.

מה שכן מעניין אותי זה שהוא מסכן לי תחיים, לעצמו את החיים ולאחרים את החיים, כי אתם לא חושבים על זה שפתאום איזה שמוק דופק לי ברקס ממולי, ואתה בידיוק משתחל להנאתך מימיני על השוליים כיאה להרבה מנהגי הדו גלגלי ואז אני, כמו הרבה אנשים נורמטיבים שובר הגה כדי להימנע ומלהכנס בו בזה שדפק ברקס ממולי, והורג את הרוכב האידיוט על הדו גלגלי שחתך מהשוליים, והיי עכשיו זאת אשמתי נכון? הרגתי אותך, אני אידיוט, אני מאבד את הרישיון ונכנס לכלא ויש עליי כתבות בעיתון שאני רוצח ואתה הופך לחלק מסטטיסטיקה!

עשה לי ולעצמך טובה, ואל תחשוב שמזיז למישו ששמוק עם 125 סמ''ק עוקף אותו למרות שלהוא יש גי'פ גרגרן שעולה מיליון שקל והוא תקוע בפקק, וזה שהוא חוסם לך תרווח הקטן מלעקוף אותו זה אולי מציל לך תחיים או אולי ההוא מלפנייך פשוט סתם משועמם ובא לו לחסום אותך, כן יש גם כאלה, אבל הרוב פשוט מצילים לך את החיים.

מצטער על החפירה, זה נובע מתופעה יום יומית חוזרת של מקרי "כמעט" שאני רואה כל יום של איך כמעט רוכב אופנוע נהרג בגלל טפשות.

לילה טוב וחג שמח.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מצילים את החיים? אני צריך להודות להם שהם מצילים לי את החיים??

תגיד לי, מה נסגר? מה עוד תנפיץ?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ט-ו-ב אז הם לא מצילים לך את החיים, בא לי להנפיץ צודק!, הם סתם משועממים שחוסמים לך את הדרך, זה עדיין לא נותן לך זכות לעקוף מהשוליים! או לסוע בין שני נתיבים.

יש הבדל בין מה שאתה יכול לעשות, למה שמותר לך לעשות.

גם אני יכול לעשות אשדוד-אילת בשעתיים, במקום בארבע שעות, רק שאם אני אנסה לאילת אני לא אגיע זה בטוח, למעצר אני כן אגיע, או למיון\בית העלמין אחד מהשתיים תלוי במזל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יודע מה, אתה צודק. אתם אכן מצילים לי את החיים.

המשך במלאכת הצדיקים.

רק שני נקודות לפני שאני חוזר לקהל ויושב בשקט, רושמים לנסוע ולא לסוע.

וכן מותר לי לרכב בשוליים בעומסי תנועה, אם ממש תתעקש, אני אסרוק ואעלה מסמך חתום על ידי המשטרה.

שא ברכה חביבי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה בטוח בזה שמותר? הייתי ממליץ שתבדוק את עצמך כי בימי חול בבוקר יש ניידת קבועה של מתנ''א על כביש 4 דרום בדרך ליבנה מכיוון אשדוד שעומדת על השוליים ועוצרת רוכבים שעוקפים מהשוליים, או שסתם דמיינתי את זה, אבל לך תבדוק תודיע לי אם דמיינתי, אם קיבלת דו''ח תראה להם את המסמך החתום שלך, אני בטוח שיבטלו אותו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ידידי, אני רוכב קבוע מאשדוד תל אביב מידי יום ביומו, אני עובר קבוע בכביש המדובר.

קודם כל תזכיר לי איפה יש שוליים בין אשדוד למחלף יבנה, כי עד כמה שזכור לי הורידו את השוליים לטובת הוספת נתיב שלישי, אז ככה שהטענה שלך שיש ניידת שעומדת בשול לא תופסת.

וכן אני כבר מעל לשנה נוסע בשוליים, עדיין ללא דוחות, יתרה מכך, לא פעם ולא פעמיים נסעתי אחרי ניידת שנסעה בשול כדי לפקח שאף רכב לא יעלה בדעתו לנסוע בשוליים, מידי יום אתה תראה שוטרים על אופנועים שעוקפים בשוליים.

אבל עזוב חביבי, אנחנו לא פה בשביל לריב ולהתווכח, שכל אחד יסתכל על עצמו והכל יהיה בסדר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מעניין מה יקרה אם אחד הנהגים יפתח את הדלת ברמזור, סתם כי נתפסה החגורה או משהו.

נקווה שמדובר על נהג שיש לו עיניים והוא יפתח את הדלת רק אחרי שיסתכל במראה והצידה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע יפני - המשטרה מאשרת לרוכבי הדו"ג לעקוף פקק על שול ימין.

אם אתם לא שומרים מספיק מרחק מהרכב שלפניכם כי אתם סומכים על השול, אתם אלה שלא בסדר.

יבגניפ:

לפני שאתה מאשים אותי בנסיון התאבדות ובדמגוגיה תקרא שוב את מה שקראת.

אם "ברוב המקרים" הייתה תחבורה ציבורית במקומות שיש בהם פקקים - אז לא היו בהם פקקים!

בגלל שאצלינו אין תחבורה ציבורית נסבלת - יש פקקים. וכן, רוכבי הדו גלגלי עושים טובה, קודם כל לעצמם, ואחרי זה לכל שאר משתמשי הדרך, תספור פעם כמה דו"גים עוקפים אותך בפקק באיילון, ואז תוסיף את המספר הזה לכביש, עכשיו תחשוב בכמה זה יאריך את זמן ההגעה שלך לעבודה כל בוקר.

בקשר ל"לחפש את הדו"ג" - חביבי, אמנם מדינת ישראל נתנה לך אישור להפעיל את המכונה הקרויה רכב, אך אין הדבר אומר שאתה יודע להפעיל אותו. ואם אתה לא מסוגל להתמודד עם הכביש, וכן, מה לעשות - האופנוע הוא חלק מהכביש, בדיוק כמו משאית, אוטובוס, הולך רגל, מכסה ביוב, בור באספלט, תמרור עצור וילד בן 4 שרודף אחרי כדור, אז אם אתה לא מסוגל להתמודד עם תנאי הכביש, או שתלך ותעשה קורס, או שתרד מהכביש.אם תנסה לרכב פעם - תבין כמה חסרי ידע והבנה בסיסית בתפעול המכונה יש על הכביש, כמה מהם קוראים עיתון, אוכלים סלט או משחקים אנגרי בירדס באייפד, וכמה הם הופכים אותך ללא קשור.

אז כן, כמו שבקרב נהגי הרכב שונאים ערסים על משוברות, נהגי מוניות ונהגי ליסינג כי הם מוציאים שם רע לרכבים, גם בדו"ג יש שליחים, ילדים בני 16 וערסים על טימקס שמוציאים שם רע לרוכבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוקפים מימין, ועוד במהירות.. מה הם לא עושים

לפני כשבועיים קרה לי מקרה שנסעתי ביום שישי בצהריים במרכז העיר, ממולי שיירה של מכוניות שהראשונה מבניהם מתכוונת להיכנס לחנייה. אני עוצר ומחכה שהיא תפנה לחנייה, ממולי מגיע רוכב אופנוע על TMAX במהירות וחותך את המכונית שנכנסת לחנייה והיה על המילמטר בין להיפגע מהמכונית שחתך לבין להיכנס במכונית שלי.. ממש ראיתי איך הוא מחליק ונכנס בי

כבר קרה לי שראיתי גם שבפקק הנוסעת באחת המכוניות החליטה לרדת (מצד ימין), ושליח פיצה(בטח בן 16-17) חתך מימין במהירות וכמעט נכנס בדלת.. כבר שמעתי על מקרים שלרוכב לא היה מזל

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
גילוי נאות, עברתי לדו"ג לפני כחודשיים.

חברים, אני שמח לראות שהפורום שלנו לא מלא בחארות.

כי בתור רוכב אני נתקל באנשים שחוסמים לי את הדרך בכוונה. שתבינו - כשאתה עולה על דו"ג אתה מבצע טרייד-אוף:

זמן+חסכון בדלק תמורת בטיחות ונוחות.

אם הקטנוע או אופנוע לא יסתנן בתנועה ברמזורים ופקקים, אין לגיטימציה להחזיק דו"ג.

ולכן כשאתם עוצרים ברמזור או פקק בדרך בת 2 נתיבים או יותר, השתדלו לא לגלוש לנתיב שליד בשביל להציץ זה מקל עלינו ציבור הרוכבים, הרי כולם מרוויחים מזה שאנחנו מתקדמים לראש הטור, תחשבו מה היה קורה אם היינו תופסים מקום של רכב בפקק.

ברמזורים, אם יש לפניכם דו"ג, התייחסו אליו כרכב ותנו לו להתחיל לנסוע, ככה לא תמצאו את עצמכם במקביל אליו בסיבוב.

אל תבינו אותי לא נכון, יש המון חארות על הדו"ג, בדיוק כמו שיש המון חארות על מאזדה 3 ליסינג, אנחנו עם שאחוז החארות בו הוא די גבוה, זה גולש לכל מקום, מהגננות בגני הילדים ועד הכנסת.

אגב תשימו לב שאופנועים מבצעים פחות עבירות תנועה מקטנועים בדיוק כפי שבעלי פורש מבצעים פחות עבירות תנועה מבעלי מאזדה 3.

כשיש לך הרבה בין הרגליים, אתה לא צריך להוכיח את זה לאף אחד.

שיהיה לכולנו ערב טוב!

כל הכבוד, מילים כדורבנות.

אל תעלב, כי זה לא אישי נגדך, אבל זו היא ממש דמגוגיה. אף רוכב דו"ג לא עושה לי טובה ולא חוסך לי בפקקים. כמו שכבר אמרתי, ברוב המקרים במקומות של הפקקים יש גם תחבורה ציבורית, למי שרוצה להיות "ירוק" ולמנוע פקקים.

אני מעדיף לעמוד גם עוד רבע שעה בפקק מלמצוא את עצמי בסיטואציה בה אני כמעט והורג רוכב דו"ג שלא מבין שכשמתחלף האור לירוק נהגים מתחילים לנסוע ולא מסתכלים במראה כדי לוודא שאיזה רוכב קטנוע מפגר לא עוקף אותם.

לא איכפת לי אם אני מתחיל לנסוע ראשון או לא (למרות שגם זה קצת מעצבן, כמו כל עקיפה אחרת שהיא בכח - איך זה שונה מלעקוף בתור בבנק או בסופר?). איכפת לי מזה שכהולך רגל אני צריך "לצוד" את הקטנועים כל הזמן, שלא ידרסו אותי, כי בחיים אבל בחיים רוכב דו"ג לא עצר לי במעבר חצייה, גם כאשר הרכב לפניו עצר (לפי החוק היבש אמורים לעצור ולתת לי לסיים לחצות עד שאעלה על המדרכה) ובתור נהג אני צריך "לצוד" אתהקטנועים בפקקים כדי לא להרוג אחד בטעות.

ההבדל בינך לבין אחרים שאתה קורא להם "חראות" הוא אולי בכמות ובאיכות של העבירות שאתם מבצעים, אבל בסופו של דבר, גם אתה מסכן את עצמך כשאתה מזגזג בין מכוניות. זו היא כמובן זכותך, הבעיה היא שאתה גם הופך כל נהג תמים לרוצח פוטנציאלי. תחשוב על זה פעם הבאה כשאתה "חוסך פקקים".

בקשר לעקיפה בסופר, תחשוב על זה שהאופנוען עובר בקופת אקפרס של 10 פריטים ומטה ואילו אתה מגיע לקופה עם עגלה עמוסה בכל טוב.

לכל השאר, בואו ונעשה עסק. אתם תעשו את המקסימום שלכם לא להרוג אופנוען חף מפשע ואם הם עושים טעות מצידם אז שישלמו.

במילים אחרות, נהגי מכוניות יקרים, אל תעשו פניית פרסה במקום שאסור, אל תצאו מחניות בלי לשים לב, אל תחליטו לפתע שאתם יוצאים מחנייה בפזיזות. החיסרון הגדול ביותר של רוכב דו גלגלי שהוא משלם ומשלם ביוקר גם על טעויות שאתם עושים. אז אם הוא עשה טעות לגיטימי שישלם את המחיר אבל רבאק, אל תתנו לבן אדם שישלם על טעויות שאתם עושים זה כבר מוגזם. למשל, בן אדם ששבר 2 רגלים בגלל שאתם הייתם טיפשים מספיק לא להסתכל במראה לפני שפתחתם את הדלק. מה הבן אדם שנסע בצורה חוקית על הכביש אשם בדיוק?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יבגניפ:

לפני שאתה מאשים אותי בנסיון התאבדות ובדמגוגיה תקרא שוב את מה שקראת.

אם "ברוב המקרים" הייתה תחבורה ציבורית במקומות שיש בהם פקקים - אז לא היו בהם פקקים!

מצטער, לא מסכים איתך. באופן כללי התחבורה הציבורית בישראל גרועה. בלי קשר לזה, הרבה אנשים פשוט מעדיפים לא להשתמש בה כי יש להם רכב \ דו"ג צמוד. יצא לי להתנייד ברחבי גוש דן במשך 6 שנים תמימות בתחבורה ציבורית. ככלל מסתדרים.

בגלל שאצלינו אין תחבורה ציבורית נסבלת - יש פקקים. וכן, רוכבי הדו גלגלי עושים טובה, קודם כל לעצמם, ואחרי זה לכל שאר משתמשי הדרך, תספור פעם כמה דו"גים עוקפים אותך בפקק באיילון, ואז תוסיף את המספר הזה לכביש, עכשיו תחשוב בכמה זה יאריך את זמן ההגעה שלך לעבודה כל בוקר.

אתה עוזר לעצמך? מצויין, לי אתה לא עוזר בשום צורה שהיא. אני בהחלט מעדיף לנסוע עוד 10 דק' - רבע שעה כל בוקר מאשר לראות את המחזות שתיארו כאן: 1) רוכבי דוג מזגזים, 2) רוכבי דוג נוסעים על מדרכות ומעברי חצייה, לרוב נגד כיוון התנועה, 3) רוכבי דוג מגיעים מנתיב ששפונה ועוקפים אותך כשאתה כבר מתחיל לנסוע 4) רוכבי דוג שנוסעים על 30 קמש, אבל עדיין עוקפים אותך ברמזור בשביל שאתה תצטרך לעקוף אותם ברמזור הבא, כי אתה לא רוצה לנסוע על 30. מצטער, כל אלו, שזה בעצם כל רוכבי הדו"ג בארץ, לא עוזרים לי בשום צורה שהיא.

בקשר ל"לחפש את הדו"ג" - חביבי, אמנם מדינת ישראל נתנה לך אישור להפעיל את המכונה הקרויה רכב, אך אין הדבר אומר שאתה יודע להפעיל אותו. ואם אתה לא מסוגל להתמודד עם הכביש, וכן, מה לעשות - האופנוע הוא חלק מהכביש, בדיוק כמו משאית, אוטובוס, הולך רגל, מכסה ביוב, בור באספלט, תמרור עצור וילד בן 4 שרודף אחרי כדור, אז אם אתה לא מסוגל להתמודד עם תנאי הכביש, או שתלך ותעשה קורס, או שתרד מהכביש.אם תנסה לרכב פעם - תבין כמה חסרי ידע והבנה בסיסית בתפעול המכונה יש על הכביש, כמה מהם קוראים עיתון, אוכלים סלט או משחקים אנגרי בירדס באייפד, וכמה הם הופכים אותך ללא קשור.

אז כן, כמו שבקרב נהגי הרכב שונאים ערסים על משוברות, נהגי מוניות ונהגי ליסינג כי הם מוציאים שם רע לרכבים, גם בדו"ג יש שליחים, ילדים בני 16 וערסים על טימקס שמוציאים שם רע לרוכבים.

עוד טענה לא קשורה לחיים. אתה הופך את העולם והוא כבר לא עגול אלא שטוח וזה רק כדי להוכיח את טענתך. זה לא הנהגים שלא מסוגלים להתמודד עם המציאות, זה אתם אלו שבכח קובעים מציאות בה אפשר לקחת ת'חוק להדפיס אותו על נייר טואלט ולנגב איתו את התחת כי זה מה שהוא שווה מבחינתכם. האנלוגיה שלך עם הילד בן ה4 היתה רלוונטית אם 30 ילדים בני 4 כל בוקר היו באים לשחקר כדורגל באמצע איילון וזה היה הסטנדרט. אם אתה ודומים לך לא מסוגלים להבין שכשאתם מפתיעים נהגים בכל פעם מחדש בעקיפה מתוך הנתיב, בסוף מישהו מהנגים יכנס בכם - אתה ודומים לך הם אלו שלא מבינים את המציאות בכביש, סורי. זה לא חוכמה פשוט לנסוע כי אפשר, כמו שאתה עושה. בדיוק כמו שאני לא טס על 180 באיילון כשיש לי חצי קילומטר פנוי לזה (ותאמין לי שבא לי - זה באמת יחסוך לי זמן), כי אני יודע שזו מהירות לא מתאימה לתנאי הדרך (עזוב גם לא חוקי), גם אתם יכולים להפנים שהזגזוגים שלכם לא מתאימים לתנאי הדרך (= להפנים איך נראת המציאות על הכביש).

ואתה יודע מה? נניח ששכנעת אותי ואני וכל השאר לא יודעים לנהוג - רק רוכבי הד"וג מבינים מה צריך להיות על הכביש. איך זה בדיוק עוזר עם החצי השני של הטענה שלי? מתי פעם אחרונה ראית רוכב דו"ג עוצר לפני מעבר חציה כשהוא צריך, ולא מנצל את ההזדמנות כדי לזגזג עוד קצת? להודיע למשרד התחבורה שאני מוותר גם על הזכות שלי להתנייד ברגל כי אני לא מבין איך פועלת המציאות בכביש?

מאלו שקוראים עיתון וחתוכים סלט אני סובל לא פחות ממך. רק שים לב איך אתה סותר את עצמך: אם אתה לא מבין שיש כאלו שקוראים עיתון וחוכתים סלט, כנראה שאתה צריך לקחת קורס כי זו המציאות. רק שלא רק שאתה לא עושה את זה, אתה מתעקש להמשיך להתחייס למכוניות (בכל מצב - עומדות, נוסעות וכו') כאילו היו קונוסים ואז עוד "מופתע". חבל שה-"מציאות" של רוכבי הדו"ג בישראל היא שנהגי המכוניות צריכים להתרפס בפניהם ולפנות להם את הדרך בכל סיטואציה אפשרית כי הם "חוסכים פקקים". חבל שכשמוציאים רישיון לדו"ג לא מלמדים אותך שאתם רק עוד קבוצה שמשתמשת בכבישים ולא הבעלים של כל התשתית במדינת ישראל. מילא.

הבעיה עם אנשים זה שנותנים להם אצבע והם רוצים את שתי הידיים. המשטרה אישרה לכם לנסוע בשול? יופי (רק שהמשטרה לא מחוקק בישראל ולכן אין לזה עדיין תוקף חוקי כלשהו). רק שבמשטרה דיברו על מצבים של פקקים ואני כל יום רואה אופנוענים נוסעים על 150+ בשולי כביש 5, איילון וכבישים אחרים. זה בדיוק כמו עם רוכבי האופניים בארץ, שכולם נקראים להתחשב בהם ולהיות מודעים אליהם, אבל משום מה שוכחים ללמד אותם שלפני שהם באים בטענות לנהגים, הם צריכים לא לנסוע 4-5 אנשים בשורה בכבישים בין עירוניים. הכל חלק מתרבות ה-"מגיע לי הכל וכל מי שלא מוכן לנסוע בהתאם למה שאני מצפה בדיוק לא מבין מה קורה בכביש ורוצה להרוג אותי". אולי עם קצת, קצת, יותר התחשבות בחוק והבנה של מה שקורה על הכבישים רוכבי הדוג מכל הסוגים היו נפגעים פחות, ולא היינו שומעים גם על 75 הרוגים בתאונות אופניים (ואין כזה שוני בחוצפה בין אלו לאלו, צר לי).

לכל השאר, בואו ונעשה עסק. אתם תעשו את המקסימום שלכם לא להרוג אופנוען חף מפשע ואם הם עושים טעות מצידם אז שישלמו.

.

צודק לחלוטין

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בארה"ב רוכבי דו"ג עומדים ברמזור ובפקק כמו כל יתר הרכבים.

הגיע הזמן לאמץ את זה בישראל.

לא רוצה למצוא את עצמי מתאבל כל החיים על זה שפגעתי ברוכב דו"ג שמרשה לעצמו לרכב בחוסר זהירות.

• תוכן חדש...