Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני גם התייחסתי לנושא נסיעה על המדרכות - אחד הדברים המעצבנים בעיניי, בעיקר כשגם שם צופרים לי רוכבי הדוג ומצפים ממני לזוז.

כבר אמרתי כל מה שיכולתי להגיד נראה לי. שוב, אפשר רק לחזור ולהדגיש (כמו שגם כתבו ולפניי ואחריי) שבמדינות אחרות, לפחות איפה שהייתי במערב אירופה, זה לא קורה. שם פשוט אין את תרבות ה-"מגיע לי" וה-"אני אקמבן ואתחמן" שיש כאן ושכל כך רבים מאיתנו מאמינים שהיא הלגיטימית והיחידה שיכולה להתקיים, ועוד משכנעים אותנו ליישר קו על פי זה. נכון, אנחנו לא בגרמניה, כמו שגם כתבו כאן, אבל גם כאן מעבר חציה הוא מעבר חציה, רמזור הוא רמזור וכו', רק שכאן יש ציבור שלם שקונה כלי תחבורה מסוג מסויים בכוונת תחילה לא להתייחס לא לזה ולא לזה, תוך שכנוע עצמי ושל אחרים שזה לטובת הכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתכם לגבי נסיעה על מדרכה, לדעתי - ואני חושב שגם דעת החוק דומה, מותר לדו"ג לנסוע על המדרכה, רק לצורך חניה. שזה אגב מותר גם לרכבים (אחרת איך יכנסו לחניון?) ההבדל הוא שרכבים עושים את זה בכניסות ייעודיות לחניונים ודו"ג בכל מקום, כי לחנות דו"ג בין הרכבים על הכביש = להרים אותו מהריצפה שבור כולו אח"כ, כי מה שעושה מכה קטנה לטמבון של רכב, שכלכך נפוצה בעיקר במדינת ת"א - הוא נזק של אלפייה+ לדו"ג.

אגב - יש לזגזג, זה מה ששליחים ואופנועי סופר ספורט עושים בכביש, ויש להתקדם בין תורי רכבים שזה מה שרוכבים נורמאליים עושים, לטענתך זה משהו שהומצא בישראל, העובדות טוענות אחרת:

http://en.wikipedia.org/wiki/Filtering_forward

סך הכל לא באתי לשנות את דעתך, אלא לגרום לך להבין שלא כל רוכבי הדו"ג הם חארות, בדיוק כמו שלא כל הדוסים חארות, לא כל השמאלנים חארות, לא כל נהגי המוניות, הליסינג וכו'....

אל תכלילו, ראו כל אדם כדמות בפני עצמו, ותזכרו להשאיר מקום לדו"ג כשאתם בפקק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדיון דיי מיותר מבחינת רוכבי הדו"ג

כמו שאמרתי לרוכב אופנוע שהתעצבן עליי בגלל שהעזתי לעקוף אותו .

"כל ויכוח שיהיה לנו מיותר , בגלל שאין ביננו אותם יחסי כוחות , אם אני עושה טעות אתה מת , אם אתה עושה טעות אתה מת , אז לי באמת אין תמריץ להיות זהיר עם רוכבי אופנוע, אבל האם החיים שלך באמת שווים חצי שניה של עקיפה ? "

אז לכל רוכבי האופנוע פה , חובת הזהירות היא עליכם בגלל שאלו חייכם , ולא יעזור שום ויכוח.

פורסם

אם אתה מרגיש שאחרים צריכים לפצות על זה שאתה לא מסוגל שלא לעשות טעות שעלולה לקטול חיי אדם, אל תנהג.

תשאיר את הנהיגה לאלה שמסוגלים להתמודד איתה, כי מה שאתה עושה אדוני זה ניסיון לרצח.

פורסם

שאל פה מישהו בהתחלה, מה יקרה אם נהג פותח את הדלת לבדוק אם החגורה תפוסה ובדיוק עובר דו"ג. ובכן קרה לי שעמדתי ברמזור בנתיב הכי שמאלי צמוד לגדר הפרדה גבוהה משמאלי. פתחתי טיפה את הדלת כדי לטרוק אותה שוב כי היה נדמה לי שהדלת פתוחה. שמעתי טראח , נהגת קטנוע השתחלה ביני ובין הגדר ולא הבחנתי בה. היא נפלה אבל לא קרה לה כלום. חבר שלה שהיה באזור הגיע בריצה, וממש הבין אותי ודווקא נזף בחברתו איך היא נוהגת, כמה פעמים אמרתי לך......

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם
אם אתה מרגיש שאחרים צריכים לפצות על זה שאתה לא מסוגל שלא לעשות טעות שעלולה לקטול חיי אדם, אל תנהג.

תשאיר את הנהיגה לאלה שמסוגלים להתמודד איתה, כי מה שאתה עושה אדוני זה ניסיון לרצח.

שים לב למה שרשמתי , לא אמרתי שאני אתחיל לעשות טעויות על הכביש , אבל חובת הזהירות היא על נהג האופנוע היות וחייו מוטלים על הכף .

פורסם

לא מזמן נתתי מכה למראה של פורשה קאיין חדש, עצרתי, הסתכלתי, דחפתי בחזרה למקום, אמרתי לבחור שלא קרה.כלום וכמובן אחרי התנצלות, הוא חייך ונסעתי לשלום. אני עובר בין מכוניות במהירות די גבוהה, נזהר מאוד, דווקא בקאיין נגעתי כשהזדחלתי בין מכוניות.

זה כל היתרון של האופנוע, אני עושה בחירות מדי יום, תנועה מעצבנת או מזגן, לגביי המוזיקה אני לא דואג, הרכבתי מערכת על האופנוע ועוד מעט יגיע גם הסאב וופר :-)

haters will hate

פורסם

את התופעה חשתי על בשרי,

פקק בסוקולוב רמת השרון, צד ימין אוטובוס די צמוד אלי, צד שמאל יותר מרווח.

שני טוסטוסנים, מתקרבים, אני כבר מסתכל במראה ושואל את עצמי האם ישכילו ויבחרו את הצד השמאלי.

אחד השכיל, האט ועבר, השני לא האט עבר כשהוא כמעט נופל ונתן מכה במראה הימנית שלי.

לא סליחה, לא מבט, כלום, המשיך בשלו (האמינו לי הוא הרגיש את המכה)

למלזלי ומזלו, למראה שלום, חוץ מצפירה וציפיה לראות אותו מרוח על הכביש לא עשיתי דבר.

פורסם

שאני רואה קטנועים מזגזגים אני נותן להם לעבור בכיף.למה לחסום? מפרגן להם בכיף ומשתדל לפנות להם מרחב תמרון שלא יפגעו לי ברכב.

אחרי שראיתי את אותו מזגזג ממשיך קדימה בין הרכבים ועף 360 עם האופנוע ב90 קמ"ש נשארו לי סיוטים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שים לב למה שרשמתי , לא אמרתי שאני אתחיל לעשות טעויות על הכביש , אבל חובת הזהירות היא על נהג האופנוע היות וחייו מוטלים על הכף .

חובת הזהירות במעשיו היא שלו וחובת הזהירות במעשיך היא שלך.

פורסם
חובת הזהירות במעשיו היא שלו וחובת הזהירות במעשיך היא שלך.

לא אמרתי שאשנה את גישתי ואעשה דווקא , אלא שבגלל שהם הכי פגיעים הם אלו שצריכים לעשות את האקסטרא , ואת זה הם לא עושים מה גם שאת הדזהירות הבסיסית יותר הם לא עושים

פורסם

חבוב יש לך חובת זהירות על עצמך ועליו. בחרת לעשות שימוש בכבישים? האחריות היא עליך. לנהג משאית יש פחות אחריות מאשר לך? הרי זו האנלוגיה שלך, כמה שהרכב פחות בטוח אזי חובת הזהירות של הנהג שלו גדולה יותר.

תיכף תגיד שעל הולך רגל יש יותר חובת זהירות מאשר נהג.

פורסם

העניין הוא גם כשאתה מנסה להקדים תרופה למכה וצופר או פשוט מעיר דרך החלון,

אתה זוכה לשלל ברכות ואיחולים להורים. מסתבר שאופנוענים הם מלכי הכביש החדשים של ישראל.

פורסם

רכבתי בארץ ועכשיו אני רוכב בקליפורניה, מכוניות פה בדרך כלל שדות בתוך הנתיב בכדי לאפשר לי מעבר בטוח בתנועה צפופה.

אין לי אגזוזים, רק צינור פתוח אז כולם שמים לב אליי מרחוק וזה עוזר.

דבר אחד שאני אוהב הוא שאין שליחים על קטנועים, אין נסיעה על מדרכות. אין שטויות, לאופנועים מותר לנסוע בנת"צ והביטוח.... זול. מאוד, $40 בחודש למקיף.

מאידך, אסור לחנות על מדרכות, ביום ראשון האחרון נסעתי לים ושילמתי $12 בחניון עם האופנוע, תפסתי מקום חניה של אוטו ואף אחד לא רב איתך בגלל זה, כנ"ל ברחוב.

haters will hate

• תוכן חדש...