Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון משטרת התנועה אוהבת לעמוד על מחלף קיבוץ גלויות מתחת לעצים ולעצור אופנועים וקטנועים שנוסעים על קטע הפרדה שנמצא מימין לנתיב הנסיעה לבאים ממזרח למערב ליפניי הרמזור.

תמיד כשאני נמצא שם אני מזהיר את הרוכבים לעבור לשמאלי נידמה לי שהשוטרים רואים אותי עושה זאת.

האם יש כאן הפרעה לשוטר במילוי תפקידו או עזרה לאזרח לקראת החג?

כי אני שוקל להניח שלט קבוע שיזהיר את הרוכבים בסגנון "סעו בזהירות בכביש זה יש אכיפת משטרה בנתיב הימני"

פורסם

מטרת המשטרה היא לא לתפוס עבריינים אלא למנוע עבירות תנועה ולדאוג לבטיחות המשתמשים בדרך.

האם זה לא מה שאתה עושה ?

ובקשר לשלט , לך אין זכות לשים שלט .

אבל קיימים שלטים שמזהירין אותך מפני אכיפה מוגברת וכו' אז גם לך מותר להזהיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במדינות כלשהם קיים איסור להתריע / לדווח על שוטר העוסק באכיפה, כנ"ל גם לגבי תוכנות כמו WAZE וכו', מה שגרם לWAZE להוריד את האופציה הנ"ל במדינות האלו, (הייתה כתבה על זה בעבר אני לא זוכר איפה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בזמן האחרון משטרת התנועה אוהבת לעמוד על מחלף קיבוץ גלויות מתחת לעצים ולעצור אופנועים וקטנועים שנוסעים על קטע הפרדה שנמצא מימין לנתיב הנסיעה לבאים ממזרח למערב ליפניי הרמזור.

אתה מתכוון לשול ימין (הקו הצהוב)?

או שטח ד-14 (815)?

d14c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מתכוון להפרדה כמו בתמונה שהבאת.

הנתיב הימני ביותר הוא פניה לאיילון דרום מחלף קיבוץ גלויות ובינו לבין נתיב הנסיעה ישר לכיוון יפו לקראת סופו יש את ההפרדה הזו.

השוטרים עומדים על אי התנועה ברמזור ומכיוון שהימני הוא נתיב רחב.

כמעט כל הקטנועים מגיעים ממנו ואז בהמשך יש את שטח ההפרדה והרוכבים ממשיכים בטבעיות על השטח עד הרמזור האדום.

שם מחכה להם שוטר נחמד שמורה להם להעמיד את הקטנוע בצל ולהפרד מ 250 ש"ח.

כל יום שהם עומדים שם עשרות רוכבים נופלים בפח בגלל הנתיבים הגורמים להם גם ללא כוונה תחילה לעשות עבירת תנועה.

פורסם

יש עבירות תנועה שהמשטרה והשוטרים מעלימים מהם עין,

אחת מהן היא רכיבה על השול בזמן שיש גודש תנועה.

רכיבה על שטח הפרדה/ רכיבה על שטח 815 כמו בתמונה שהעלתי

מסכנות את הרוכבים ואת הנהגים ומעלות את הסיכוי לתאונת דרכים.

אני נוהגת ברכב ובקטנוע מידי יום (כל פעם משתמשת בכלי רכב אחר לפי מהות ומקום הנסיעה),

רוכב אשר מחליט לרכב על שטח ההפרדה הזה מסכן את עצמו.

אני רוכבת על השול כאשר יש גודש תנועה, אבל ברגע שיש את השטח המסומן אני חוזרת לנתיב,

חולפת את המקום המסומן וחוזת לשול בהמשך.

מי שחליט לרכב אחרת נוטל על עצמו סיכון והימור על חייו ולדעתי זה מיותר.

ראיתי תאונה כזו שהתרחשה בדיוק מספר שניות אחרי שהרוכב התנגש ברכב מכיוון שחצה את השטח המסומן,

מבחינת אותו נהג זה שטח שמפריד בין הנתיבים, וכשרכב או קטנוע נוהגים עליו הסיכוי להתנגשות גדל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחת הבעיות בהבנת שטח הפרדה מצוייר/מסומן, זה שבגלל שהוא מצוייר ולא בנוי, נהגים מתעלמים מעצם מהותו.

אין הבדל בין שטח הפרדה מצוייר לבין שטח הפרדה בנוי. כמו שלא נוסעים על השטח הבנוי, כך יש להימנע מנסיעה בשטח המצוייר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לכל מי שלא הבין זה לא באיילון זה על רח' הלח"י גם אני באיילון רוכב בשול הימני וחוזר לנתיב כשיש שטח הפרדה.

השטח הפרדה הזה מיותר לחלוטין היה צריך להיות שם קו הפרדה.

אז השתלבות הרוכבים שבאים מימין הייתה ככל הנראה ללא עבירת תנועה.

אני אצלם את המקום כדי שתבינו למה המקום מועד לפורענות ולמה המשטרה אוהבת לארוב שם.

• תוכן חדש...