Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני זקוק בדחיפות לעזרתכם המקצועית - מחר בבוקר אני צריך לחזור למוסך.

הרכב הוא פאסאט 2002 מנוע 2.0, כמובן אוטומאטי. 233 ק"מ על השעון.

בזמן לחיצה על הגז אחרי עמידה במקום (נגיד ביציאה מהרמזור, יציאה מחנייה - לא משנה)

ישנם רעשים חזקים של בום ולאחר מכן תקתוקים חזקים. בלחיצה חלשה על הגז זה כמעט ולא נשמע. אחרי כמה שניות הרעשים נפסקים.

בביקור הראשון במוסך הוחלפה תושבת מנוע ועוצמת הרעש פחתה. בביקור השני שהיה היום הוחלפו פרונט ימני, צירייה שמאלית, גומייה של ציריה ימנית והרעשים לא נפסקו אבל פחתו בעוצמתם שוב.

הדבר קורה ללא קשר לטמפ' המנוע.

מבקש לא להמליץ לי על מוסכים, כל החלפים הוחלפו אחרי ייעוץ עם מס' בעלי מקצוע.

פורסם
בדקתם שאין חופשים בחיבור של הציריות לגיר/דיפרנציאל?

תודה על תגובתך.

לא בדקתי בעצמי אבל מספר מכונאים עשו בדיקה מקיפה מספר פעמים לרכב ולא נמצאו חופשים כאלה או אחרים.

חוץ מזה,

איך הדפרנציאל קשור? הרעשים קורים במאמץ ולא בהכרח בזמן סיבוב/]פנייה.

פורסם
תודה על תגובתך.

לא בדקתי בעצמי אבל מספר מכונאים עשו בדיקה מקיפה מספר פעמים לרכב ולא נמצאו חופשים כאלה או אחרים.

חוץ מזה,

איך הדפרנציאל קשור? הרעשים קורים במאמץ ולא בהכרח בזמן סיבוב/]פנייה.

היתכוונתי לבדוק חופש של מוט הצירייה בחיבור שלה אל הגיר.

פורסם

אני מבין שהרעש נשמע מקידמת הרכב.

מתי הרעש התחיל?

היה איזה תקון או אירוע בסמוך לזה?

האם בנסיעה לאחור הרעש קיים?

האם יש מצבים אחרים בהם הרעשים מופיעים? בור בכביש, מעבר מהיר מדי על במפר וכולי?

בזמן הרעש, האם אתה מרגיש מכה, רעידה או תהודה בהגה? ברצפת הרכב, מושב?

פורסם

1. קשה להצביע על זמן מסויים. לפני חודש בערך. ניגשתי למוסך בהזדמנות הראשונה וזה אמר שהרעש מהצירייה ואין טעם להחליף כרגע, עליי לחכות עד שהרעש יחמיר ואז יחליף. לפני שבוע החליף. השאר מפורט בהודעתי הראשונה.

2. לא. הרכב נכנס רק לטיפולים שוטפים ומתוחזק בקפדנות. לא היה שום דבר כזה.

3. כן, אבל חלש מאוד ובקושי נשמע.

4. לא. רק ביציאה מהמקום. ככה שאלחץ יותר על הגז הרעש יהיה חזק הרבה יותר.

5. בהגה לא מורגש כלום, רק ברצפת הרכב.

מודה לך על התייחסותך.

פורסם

לפי מה שהתלוננת בסעיף 4,אני ממליץ לך להניע את הרכב,להסתייע באדם נוסף, שילחץ על דוושת הגז למשך מס' שניות כאשר הרכב בהילוך סרק.

כדאי לבדוק, האם אחת מרצועות האביזרים /אחת הגלגלות שעליה הן יושבות גורמות לרעש.קרה לי מקרה דומה ברכבי הקודם של רצועת מנוע יבשה,שעשתה לי בלגן דומה וגרמה גם לגלגלת/פולי שיושבים שם להישחק (כנראה בלאי מצטבר).

בכל מקרה,כיוון שרעש אינו ניתן לאבחון דרך המסך והמקלדת ממליץ בכל זאת,שאם לא תסתדר מומלץ ביותר לפנות למוסך רון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
1. קשה להצביע על זמן מסויים. לפני חודש בערך. ניגשתי למוסך בהזדמנות הראשונה וזה אמר שהרעש מהצירייה ואין טעם להחליף כרגע, עליי לחכות עד שהרעש יחמיר ואז יחליף. לפני שבוע החליף. השאר מפורט בהודעתי הראשונה.

2. לא. הרכב נכנס רק לטיפולים שוטפים ומתוחזק בקפדנות. לא היה שום דבר כזה.

3. כן, אבל חלש מאוד ובקושי נשמע.

4. לא. רק ביציאה מהמקום. ככה שאלחץ יותר על הגז הרעש יהיה חזק הרבה יותר.

5. בהגה לא מורגש כלום, רק ברצפת הרכב.

מודה לך על התייחסותך.

אני לא חושב שמדובר ברעש ממערכת העברת הכוח אלא מתושבות חטיבת הכוח או תת השלדה.

במקרים כאלו אני נוהג לפרק את החלקים מהרכב, קודם תושבות ואם לא מוצא כלום, את תת השלדה ומחפש, כשלים שלא ניתן לראות כאשר החלקים מורכבים על הרכב.

אולי תוכל להעלות הקלטה של הרעש?

• תוכן חדש...