Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא סוחב בעליות, מחפש מכון כושר בחיפה

R'n'B
שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לא מזמן עברתי להתגורר בחיפה. חשבתי שאני אוכל לרוץ מדי יום כדי קצת לחזור ולשמור על כושר.

הבעייה שהעליות פשוט גומרות אותי ואני רוצה בהמשך להוסיף גם אימון משקולות.

אשמח להמלצה למכון כושר טוב ולא יקר בחיפה עדפיות לאזור מרכז חורב.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מכון כושר במרכז המסחרי ברוממה החדשה. לא מכיר אותו בשנים האחרונות אבל לפנימספר שנים הבנים שלי היו מנויים בו שנה והיו מרוצים.

וכמובן שההולמס פלייס בגראנד קניון - לא זול, אבל הטוב ביותר בעיר. כל מכשירי ה"קרדיו" הוחלפו השבוע בחדשים.

אם אתה סטודנט בטכניון חדר הכושר שם מצויין, נדמה לי שמשרת גם את תלמידי האוניברסיטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר לא סטודנט.

ראיתי ביד 2 מנויים שנמכרים להומלס פלייס. מישהו יודע איך הולך התהליך של רכישת מנוי יד שנייה ומה הוא כולל?

לדוגמא:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=9c71ad0354c020506c4d87d09193b8214c8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את השלוחות הזולות יותר של הולמס פלייס בחיפה - אנרג'י (שייפ לשעבר) בקניון חיפה ו-family (קרוב ממש בתחילת דרך דורי אם אתה בא ממרכז זיו).

כמו-כן יש גם את scoop בנו"ש: יש שם בעיקר סטודנטים והוא די קלסטרופובי, אז לא כל אחד יאהב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון להתפזר ברדיוס יותר גדול יש מועדון כושר גדול בדניה ב' ויש גם במרכז פנורמה - אלא שבפנורמה יש בעיית חניה בתשלום.

יש פקטור חשוב שעליך לבדוק - שעות הפעילות של המועדונים. אני, למשל, נשאר בהולמס בגרנד קניון משתי סיבות - האחת היא מיקום בדיוק באמצע הדרך של אשתי מהבית לעבודה (וגם מבחינתי הוא לא מהווה סטיה משמעותית מהדרך), והשניה היא שעות הפעילות (אני מפותחי המועדון בשעה 06:00 בבוקר, ועד כמה שאני יודע זה המועדון היחיד הנפתח בשעה זו). עוד יתרון הוא שירות מגבות (לא צריך לסחוב מגבות שאח"כ מסריחות ברכב כל שעות העבודה, ובעיקר לא צריך לכבס אותן). יש למקום גם אי אילו חסרונות, אבל אני מחדש את המנוי כבר די הרבה שנים בגלל המיקום ושעות הפעילות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשתדל לבחור חדר כושר כמה שיותר קרוב.

ככל שזה יותר רחוק ככה יותר סיכוי שתפסיק להתמיד.

אם מההתחלה אתה תרוץ כל יום יהיה לך קשה להתאושש.

תרוץ יום כן, יום לא, ולאט לאט אתה תשתפר.

אין סיבה לקום יום אחד ולדפוק אימונים בטירוף.

תתחיל בהדרגה זה המתכון להצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גר בחורב כך שבמרחק הליכה לצערי אין לי מכון כושר.

אין לי בעייה לנסוע ברכב אבל במקום חייבת להיות חנייה נורמלית.

לגבי האימון התאמנתי תקופה ארוכה עד שהלו"ז שלי הפך להיות לא מסודר. כך שאני כבר שנתיים בניסון לחזור לאימון מסודר ואפקטיבי.

בזמני הפנוי אני גולש, אני חייב לשפר את הכושר לעונת הגלישה הקרובה. הדגש שאני רוצה לתת הוא בעיקר על סיבולת לב ריאה לרוץ כ5 ק"מ ביום להתחלה.

מה לגבי קניית מנוי יד שנייה? מישהו התנסה בתהליך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה גר בחורב - זה או רוממה החדשה (מעל הבנק הבינלאומי והשופרסל) או ההולמס פלייס,

לגבי רוממה - יש חניה בצד האחרוי של הבניין, צריך לפנות שמאלה מרחוב אורן ליד השופרסל ותמצא מגרש חניה בצידו האחורי של הבנין. לגבי ההולמס פלייס - הגרנד קניון יש חניה בשפע בכל זמן חוץ מיום ששי בצהריים. כדי להגיע למועדון צריך לרדת לקומה 4- במעליות השקופות שמול שורה 15 בחניון הצפוני.

אם אתה מוכן לנסוע קצת יותר רחוק יש לך עוד אופציות - דניה, הולמס פלייס פמילי והולמס פלייס אנרג'י בדניה המועדון נמצא בדניה בב' - רח' גרינבוים, יש שם מגרש חניה עם 20-30 מקומות ושפע חניה ברחוב. להולמס פמילי יש מגרש חניה, אני זוכר אותו מימים עברו כמרוחק קמעה (לא טוב בחורף) אבל סופר לי שבינתיים שיפרו את המצב. בהולם אנרג'י (לשעבר שייפ) גם אין בעית חניה - המועדון ממוקם בתוך קניון עזריאלי (לשעבר קניון חיפה) במורד רחוב פרויד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...