Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפשע משתלם.

proxima
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסתם את כל הרעיון, פושעים יהיו.

הבחילה שלי היא מהתנהלות הרשויות כלפיהם, הזעם במקרה הזה אמור להיות מופנה כלפי העיריות הרקובות המושחתות והפחדניות.

פורסם

יש סדרה דוקומנטרית מעולה - "כן המפקדת" על החברה האלה. אפשר לראות אותה ON LINE באינטרנט. ממליץ.

נשאלת השאלה האם כדאי להשקיע כל כך הרבה בשביל כל כך מעט.

לדעתי כן, מעגל הרוע הזה של המצוקה והפשע הוא מאוד חזק - קשה לצאת ממנו. לא פעם שמוציאים מישהו ממנו - מחלצים הרבה דורות שבאים בעקבותיו של משפחות נורמטיביות.

יש לי חבר ש"עבר" במסלול הזה, ואף צולם בסרט.

הוא היה לוחם לאורך כל שירותו הצבאי,

וכיום ברוך השם הוא נשוי, מתפרנס בכבוד, ועם ראש על הכתפיים.

לולא התהליך שעבר בצבא,

ייתכן מאוד שהיום הוא היה במקום אחר לגמרי,

הרבה פחות נעים.

גם לדעתי שווה להשקיע את ההשקעה הזו,

הרי גם אם יורידו את השאלטר על הפרוייקט הזה,

במדינת ישראל כמו במדינת ישראל הכסף לא ילך למקומות שבאמת צריך אותו בהם.

מה שבטוח יקרה הוא שכל אותם נערים שיכלו לקבל את ההזדמנות שחבר שלי קיבל, לא יקבלו אותה בעתיד.

לא דיברתי על שיקום במסגרות אזרחיות בצורת מתן הטבות כאלו ואחרות.

במובן הזה, עדיין לא קראתי את הכתבה,

אך לדעתי צריכים לתת לעובד סוציאלי, לקצין מבחן ולמנהל עסקים להיות אחראים על מסעדה \ אולם אירועים \ כל סוג עסק אחר שלא דורש מרוב העובדים בו הכשרה מקצועית אינטנסיבית מדי,

ושהמועסקים יהיו עבריינים משוחררים, שיקבלו משכורות מקבילות לשהיו מרוויחים בעסק אחר בתחום,

וזו תהיה המסגרת השיקומית שלהם.

אבל לתת לעבריין משוחרר נכס עסקי, ובנוסף לכך את שיקול הדעת לנהל אותו כראות עיניו מבלי שום פיקוח והכוונה -

זה פשוט מתכון לבלגאן ב 99% מהמקרים (אלא מבמקרה יוצא דופן בו העבריין כבר שוקם בכלא וחזר בו מדרכיו הסוררות, לא צריך לפרט עד כמה קטנה הסטטיסטיקה הזו)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני קורא עכשיו את הספר של רודולף (רודי) ג'וליאני מי שזכור כראש עיריית ניו-יורק לשעבר ששינה אותה לחלוטין. בעבר היו אומרים על ניו-יורק שזאת עיר שלא ניתן למגר את הפשע והשחיתות בה והוא דווקא הצליח.

בלי להכנס לימין ולשמאל בעניין אני באמת חושב שמה שחסר למדינה הזאת זה מנהיג חזק שיעשה רה-ארגון מחדש לאיך שהמדינה עובדת.

עד שלא יקום אחד כזה אני לא רואה איך חוקי המשחק ישתנו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וואו.

קראתי את (כל מה שיכלתי לקרוא לפני שקיבלתי חררה) הכתבה, והתחלתי לחשוב לעצמי:

אולי כדאי לי לנסות לרצוח מישהו, אני אקבל בתמורה אחלה מקום בשביל להרחיב את העסק.

רק היה חסר שהם יקבלו גם דלק חינם וזהו זה.

אם תרצח את דפני ליף למשל תקבל גם דלק חינם, דיור חינם וגם תהיה הקבלן הבלעדי למערכות מים בכנסת, תחשוב על זה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
העיקר שהחלאות ימותו, אחרי זה נחשוב אם זה עזר או לא.

מזרק עם רעל לא עולה הרבה.

והאם כבודו מנדב את עצמו ואת משפחתו לסטטיסטיקה של אנשים חפים מפשע שהוצאו להורג ע"י המדינה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כמתנדב במתנ"א אני קרוב.

יש גזלן גלידה על צומת (מגביל את הולכי הרגל על המדרכה) במקום מאד לא עברייני. כבר שנים.- "שיקום".

אתה במשכורת שוטר היית מסתבך איתו/חבריו/משפחתו ? נראה אותך רק כשהחברה שלו פותחת עליך ברוסית.לא הוא עצמו.

פורסם
והאם כבודו מנדב את עצמו ואת משפחתו לסטטיסטיקה של אנשים חפים מפשע שהוצאו להורג ע"י המדינה?

ומה תגיד על משפט אייכמן? :roll: גם הוא ברשימת החפים מפשע? רק מלראותו שפוף ומסכן בסרטים ובתמונות נכמרים עליו רחמים.

ברור שרק לאחר וידוא של זיהוי גנטי ועדים והיד עדיין תרעד אבל דחילק-אל תגיד לי שלפעמים לא עובר לך בראש איזה מוות ביסורים למישהו ש"חתך" אותך בכביש ועוד מאשים אותך?

אני למשל מדבר על מחבלים ורוצחים מהשורה הראשונה של הפשע.

פורסם

הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה היו כבר לא מעט שנידונו למוות וזוכו, חלק מהם רק לאחר ההוצאה להורג.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כבודו יודע שבמדינות מתורבתות שבהן נהוג עונש מוות, יש תקופה של כמה שנים לפני שגזר הדין יוצא לפועל, כך שיש זמן להגיש עירעור, או למצוא את הפושע האמיתי.

עדיין לא השופט לא דופק לאשם כדור 5.56 בראש באולם בית משפט (למרות שיש כאלה שמגיע להם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא החוק אשם ולא חסרים חוקים.

יש עונש מוות למסייעים לאויב בעת מלחמה ובהרבה מקרים יכלו והיה צריך, לטובת המדינה ,- להחיל. לא עבודות שירות בהסדר טיעון על גניבת מסמכים סודיים ביותר.

האשם הוא אך ורק במדיניות אהרון ברק להיות אור לגויים. יותר חשוב מלהיות.

פורסם
כבודו יודע שבמדינות מתורבתות שבהן נהוג עונש מוות, יש תקופה של כמה שנים לפני שגזר הדין יוצא לפועל, כך שיש זמן להגיש עירעור, או למצוא את הפושע האמיתי.

עדיין לא השופט לא דופק לאשם כדור 5.56 בראש באולם בית משפט (למרות שיש כאלה שמגיע להם).

סבבה כשתצליח להוציא מהקבר את אלו שזוכו לאחר שהוצאו להורג, אני אתמוך בעונש המוות...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זומבי אפוקליפס!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...