Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפונטו ספייס שבקה חיים, מיד לאחר הקניה.

אלי302
שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם כן, ביום חמישי רכשתי פיאט פונטו ספייס מודל 2004,תיבה אוטומטית, נראה לי גיר רציף אבל אני לא בטוח, עם 114,000 ק"מ בלבד על פניו האוטו נראה שמור ונסע יפה ואף הבאתי עימי מכונאי; שבדק את הרכב ובירך אותי בקניה מוצלחת, בדרכי חזרה לירושלים הרכב נכבה ברמזור. ככה פתאום, אפילו בלי להשתעל. התנעתי שוב והאוטו התניע והמשיך לנסוע, לאחר רבעה שעה של נסיעה נוספת- התחיל לגמגם (על הדרך גם התחמם) וכך נסעתי איתו שהוא מגמגם, נכבה ואני מתניע שוב. היום האוטו לא התניע כלל.זה לא מצבר כי החשמל באוטו עובד והוא מנסה להתניע נראה שהוא מתאמץ אבל לא מצליח. נשמע לי משהו חשמלי אבל כמובן שאני לא יודע..., אולי מישו לכול לומר לי מה הבעיה און לפחות להפנות אותי למקום בו יזהוו מיד את את התקלה בלי למרוח אותי? תודה רבה לכל המשיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

התקלה יכולה להגרם מכ"כ הרבה סיבות. יש לגשת למוסך, לחבר את הרכב לסורק תקלות ולראות האם הרכב מדווח על איזשהי תקלה.

ממליץ בחום על חיים לוי.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום ותחזור לעדכן אותנו מה הייתה התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שטיגנת את המנוע טוב טוב, אם הוא התחמם ולא פתרת את הבעיה והשמכת לנסוע והאוטו התחיל לגמגם והמשכת עד שכבר נתקעת - ידידי תכין לך איזה חבילה יפה של 4-5 אלפיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מצליח להבין למה אנשים שמבחינים בזמן שהרכב מתחמם מעבר לטמפרטורת עבודה ועדיין ממשיכים לנסוע!! הנזק הוא עצום ביחס להקרבה של לעצור בצד ולהזמין גרר או להמתין שיתקרר לפחות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כן, ביום חמישי רכשתי פיאט פונטו ספייס מודל 2004,תיבה אוטומטית, נראה לי גיר רציף אבל אני לא בטוח, עם 114,000 ק"מ בלבד על פניו האוטו נראה שמור ונסע יפה ואף הבאתי עימי מכונאי; שבדק את הרכב ובירך אותי בקניה מוצלחת, בדרכי חזרה לירושלים הרכב נכבה ברמזור. ככה פתאום, אפילו בלי להשתעל. התנעתי שוב והאוטו התניע והמשיך לנסוע, לאחר רבעה שעה של נסיעה נוספת- התחיל לגמגם (על הדרך גם התחמם) וכך נסעתי איתו שהוא מגמגם, נכבה ואני מתניע שוב. היום האוטו לא התניע כלל.זה לא מצבר כי החשמל באוטו עובד והוא מנסה להתניע נראה שהוא מתאמץ אבל לא מצליח. נשמע לי משהו חשמלי אבל כמובן שאני לא יודע..., אולי מישו לכול לומר לי מה הבעיה און לפחות להפנות אותי למקום בו יזהוו מיד את את התקלה בלי למרוח אותי? תודה רבה לכל המשיבים.

1. עד לאן התחמם הרכב (אם עד המקסימום והמשכת לנסוע לא טוב ).

2. כנראה שברכבך מורכב גיר רובוטי אך אין קשר כנראה לתקלה הנוכחית.

3.ממליץ לך לגרור את הרכב דווקא למוסך שמשון ביהוד,שמכיר היטב את הרכב הנ"ל.

יש לבדוק היטב את כל מערכת הקירור,למצוא את הסיבה להתחממות ולהתפלל,שראש המנוע /בוכנות לא ניזוקו.

אם יתברר שיש נזק,יש לפרק ראש מנוע ורק אז ידעו מה גודל הנזק ובכל מקרה יש מספיק מנועים מייבוא לפיא-ההחלפה אינה זולה אך ייתכן ולא תהיה ברירה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...