Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לפני רכ') סיאט לאון 2007 tfsi2000 ידני

msti
שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, הרכב המדובר הוא סיאט לאון 2007 sport-up Tfsi 2000 סמ"ק ידני, 185 כ"ס, יד 2, הרכב עבר 98 אלף ק"מ, טופל צמפיון, הרכב קיבל מכת צד, נפתחו כריות אוויר, לדעתי אלו של הדלת, עדיין לא יודע, התחייבות בגיר ושילדה נקיים, בהנחה ששילדה נקייה והכל תקין, המוכר מבקש 57

מה דעתכם?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכה שכללה כריות אויר

ואין שלדה?

מה עוד הולחף במכה?

שווה בדיקה האם הנזק כלל מרכיבי היגוי ומתלה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא לקחתי תרכב לבדיקה, וכמובן שאקח, בעל הרכב מתחייב בשילדה, הוא אמר שקנגו נכנסה ברכב ברוורס, בחנייה כנראה, יכול להיות שקיבל מכה שמעכה תדלת וכרית האוויר עבדה אבל עדיין לא פגעה בקורה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה מבזבז זמן בבדיקות וכו', בקש מהמוכר לראות דוח שמאי של התיקון וקרא אותו (מה נפגע, תוקן, תמונות, סכום התיקון והיכן בוצע וכמובן ירידת ערך).

בלי קשר, אם אני זוכר נכון, המחירון של הרכב הוא סביב 62-64 כך שאתה קונה רכב במחיר לא ריאלי למצבו.

שווה לחפש אקזמפלר שמור יותר ולדעתי גם תמצא אפילו באותו מחיר או כמה אלפים יותר. כרית אויר שנפתחת זה לא תאונה של מה בכך, בד"כ, ומצריכה המון הסברים והתגמשות במכירה של הרכב לבא אחריך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר ממוצע לרכבים כאלה הוא עד 70K. תבדוק (תבקש דוח תיקון) שתיקון נעשה בצורה יסודית כלומר הכל תוקן וגם קיימות כריות אוויר חדשות ברכב .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בוחן תנועה אבל קשה לי להבין איך נפתחת כרית אוויר ברכב חונה.

בטח לא מקנגו ברוורס.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור של בעל הרכב חשוד משהו,חבר רצה לקנות את הרכב הנוכחי וירד מזה לבסוף מפני שלא היה בטוח לגבי טיב הרכב.

אין לבעלים לכאורה תיעוד לתאונה,הרכב לא תוקן במוסכי היבואן או הסדר מכיוון שלא היה לו ביטוח לטענתו.

מה גם שהבנתי שמנורת כריות האויר דולקת עדיין מה שאומר כנראה שהרכב לא סודר כמו שצריך וגם לא בטוח כלל אם בכלל החליפו את הכריות הפגועות.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור מפוקפק לגמרי.

יש מגרשי חניה שלמים שמתעסקים בקניית רכבים לאחר העלאה חזרה לכביש ומנסים למכור כאלה סיפורים.

לא הייתי מתקרב.

עדיף להוסיף 10K ולקנות אחת נקייה

Kia Sportage Premium 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

57K זה מחיר נמוך. הרכב מהשנתון הנ"ל נסחר בדר"כ ברמה של 70K.

אז או שתפסת פרייאר(מה שלא נראה לי..) או שהרכב במצב על הפנים.

לפי המחירון, הרכבים עם 200 כ"ס מחירם סביב 75, וה-185 (כפי שדובר פה) סביב 65 , יש קודי דגם נפרדים.

אבל, לאחר מה שרשמו פה, שאין תיעוד לתאונה+תיקון שהרכב עבר (ובאיזו צורה) לא הייתי נוגע ברכב כזה כלל, זו דעתי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון עם 200 כ"ס זו ה-FR שהחלה להיות משווקת רק ב-2008. עד אז היה קיים רק דגם ה"ספורט אפ" עם 185 כ"ס, בכל מקרה זה אותו מנוע.

רכב כזה במצב טוב, נמכר מעל למחירון. חבר מכר אחת כזאת לפני חודשיים ב-75K.

דעתי על הרכב הנ"ל היא זהה לשלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה אם אפשר בקשר למנוע הנ"ל לרכב הנ"ל

בעקבות מחירי הדלק שרק עולים ועולים.

איך הצריכת דלק שלו? אני מתכוון לפי מה שאנשים עשו ולא לפי נתוני יצרן.

ואיך זה בהשוואה למנוע שהחליף אותן ה 1.8 TSI ?

האם ההבדלים קטנים יחסית או ממש גדולים?

בברכה

שמעון.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה מנוע ה-TSI1.8 מוצלח יותר מקודמו ה TFSI יותר חסכוני ויותר אמין אומנם קצת חלש יותר אבל בעזרת שידרוג תוכנת ניהול מנוע ניתן לעלות את ההספק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא לקחתי תרכב לבדיקה, וכמובן שאקח, בעל הרכב מתחייב בשילדה, הוא אמר שקנגו נכנסה ברכב ברוורס, בחנייה כנראה, יכול להיות שקיבל מכה שמעכה תדלת וכרית האוויר עבדה אבל עדיין לא פגעה בקורה

לך הוא אמר שקנגו נכנסה ברכב ברוורס,

הבחור אמר לי שקנגו לקחה עליו פרסה במהירות של 20-30 קמ"ש, אך לפני כן הוא אמר לי שהפגיעה היא בכנף ודלת ימין, אני אפילו ויתרתי על השאלה: אם עשו על הרכב פרסה אז איך הכנף והדלת הימניות נפגעו?

לדעתי כדאי לקחת בעירבון מוגבל או (בכלל לא) את דבריו של הבחור.

under construction...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...