Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי תאונה וזאת התוצאה...אין לי ביטוח לתבוע.

כמה לדעתכם פחות או יותר זה צריך לעלות, כי לי אין בזה מושג ואני לא רוצה שיעבדו עלי, כמו שאוהבים לעשות לפעמים במדינתנו..

מודה מאוד!

IMG_1017_ps.JPG

IMG_1018_ps.JPG

פורסם

זה יהיה בלתי מקצועי בעליל לנקוב בסכומים ,אבל צריך לבדוק היטב עד לאן הגיעה המכה ומה נפגע מעבר למכסה המנוע.

(רדיאטור,צינורות,חלקי פח/חלקים מכאניים נוספים.לפי התמונות מדובר בסוזוקי בלנו אאל"ט והנזק כאן לא קטן,אלא אם כן אתה בר מזל וכאשר יפתחו מכסה מנוע יגלו, שהרכב לא קיבל שום פגיעה מעבר לעיוות המכסה אם כי הסיכוי לכך נראה קלוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

מאיזה אזור אתה?

הפתרון הכי טוב (לא רק בתחום הרכב) הוא לבצע "סקר שוק" וכך לוודאות שלא "עובדים עלייך".

פורסם

תודה רבה לעונים.

הבנתי שאכן קשה לקבוע, לא רק מהתמונות, אלא גם על המקום, כי ניזוק גם ה"בפנוכו"...

תודה בכל אופן!

• תוכן חדש...