Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני די חדש באתר ועם ידע ממש מועט בשיפורים. אני מעוניין לשפר את הרכב מבחינת כוח אשמח לקבל קצת המלצות ממה עדיף ורצוי להתחיל ואם אפשר פחות או יותר כיוון של עלויות.

אז בטח כולם כאן יודעים אבל בכל זאת:

מדובר בסיאט לאון FR מנוע 2.0 211 כ"ס ידנית. ( שבמקרה עברה 1000 ק"מ (: )

תודה מראש על העזרה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחכה קצת תן לאוטו להיפתח.

תלמד איך האוטו מתנהג.

מה אתה רוצה לשפר?כוח,אחיזה,בלימה,האצה?

כמעט כל שיפור חוץ מציפ יבטל לך את האחריות!

מה התקציב?זה יכול להתחיל בשקלים בודדים לסתם פילטר פתוח ולהיגמר במלא כסף

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

תוכנה-סטייג' 1, תעשה לרכב שלך רק טוב.

יש לך מס' אפשרויות בארץ: revo, giac, Apr. אצלי (רכב כמו שלך) מותקנת תוכנה של APR.

אני יכול להעיד שתוכנת הניהול לינארית מאד, דומה למקור רק חזק יותר. אם כישורי הנהיגה שלך טובים הרכב יוריד את הכח לכביש היטב.

כל שיפור מעבר(סטיג' 2 וצפונה) יגרור הסרת אחריות.

פורסם

תאורטית, גם סטייג' 1 יוביל להסרת אחריות, רק שלא ממש אפשר לעלות על זה. לפחות לא בקלות.

כמו שנאמר מעלי,

השיפור המתבקש ביותר הינו תוכנה -

GIAC, APR, REVO כמו שכבר נאמר.

אני עם הקופרה וג'יאכ ומאוד מרוצה. ממליץ בחום.

מעבר לזה,

תעשה קורס לנהיגה מתקדמת, תבהיר לנו מה התקציב ומה בדיוק אתה מחפש לשפר ונמשיך משם.

תתחדש על האוטו ושא ברכה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קשה לומר שציפ (סטייג 1) יעשה רק טוב לרכב, חוק ברזל בשיפורים, כל שיפור אבל כל שיפור מגדיל את הבלאי של הרכב.

אני בגישה שאם עברת רק 1000 ק"מ תן לעצמך עוד קצת זמן עם הרכב, תחכה עוד כמה אלפי ק"מ ותראה לאן הרוח נושבת.

אולי בכלל אתה אוהב סיבובים אז הייתי ממליץ להשקיע בבולמים קפיצים כמו B12 או קויילאוברים או בכלל אנטי רולים.

לגבי כוח השיפור עם הכי הרבה עלות תועלת והכי פחות כסף בכללי זה ציפ + אינבוקס תרצה עוד כוח תשים דאון פייפ.

בכל מקרה לדעתי לעבור עם הרכב רק אלפיה וישר לשפר מוביל לרוב להתחרטויות בעתיד על טעויות שנעשו בגלל בחירות לחוצות.

תחשוב מה הכיוון שלך אישית כבעלים של רכב דומה לשלך הייתי מתחיל באחיזה כי כוח לא חסר, אבל אני אוהב סיבובים.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
תחכה קצת תן לאוטו להיפתח.

תלמד איך האוטו מתנהג.

מה אתה רוצה לשפר?כוח,אחיזה,בלימה,האצה?

כמעט כל שיפור חוץ מציפ יבטל לך את האחריות!

מה התקציב?זה יכול להתחיל בשקלים בודדים לסתם פילטר פתוח ולהיגמר במלא כסף

תאמין לי שבמידה ויישמעו בחברה כי הבחור שם ציפ ברכב הם ימצאו מיליון סיבות לבטל לו את האחריות, ובטח ובטח במידה ושיפר חלקים ניראים לעין. ועוד משהו פילטר פתוח זה לא שיפור !!! מלבד תגובת מצערת טובה יותר ורעש מגניב של יניקה ופריקה הקיט לא נותן כלום.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

השפור מתחיל בנהג, אחר כך ברכב

קורס נהיגה זה הדבר הראשון שאני ממליץ לך לעשות לאחר מכן לך לאחת סדנאות השיפור ותתחיל בתוכנה

פורסם

מבחינת אחריות יצרן אם קורה משהו לרכב אז במוסך הם ידעו שיש ברכב תוכנה או שמסירים אותה לפני ואין להם יכולת לדעת?

והאם תוכנה היא באמת גורמת לבלאי מואץ ומורגש?

פורסם

באופן תיאורטי אפשר להסיר את התוכנה ללא עכבות, ב 99% מהמקרים אין להם את הידע וההבנה אם שינית תוכנה או לא.

תקשיב, שהיצרן מוציא רכב עם 200 כ״ס הוא לוקח בחשבון גם אמינות, זיהום אוויר וצריכת דלק, שיתאימו לקהל רכב של צרכנים.

אותנו מעניין בעיקר הכוח ברכב משופר, לסחוט עוד 45 כ״ס משינוי תוכנה בלבד תמיד יגרור בלאי מואץ יותר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ברכב חדש כמו שלך כמעט ולא תרגיש את הבלאי (מקסימום יתפגר לך הפורק או שיילכו קויילים שגם הם באחריות לכמה שנים), הבלאי שנגרם הוא לטווח הארוך וגם זה לא כזה קריטי..

פורסם

בגדול אפשר לשאול מה ההבדל בין הצ'יפים של החברות השונות? אולי המלצה מה יותר אמין או שזה בעיני המתבונן?

פורסם

בהחלט בעיניי המתבונן, לתוכנות אופי שונה אבל בסופו של דבר כולן נותנות אותו דבר +-.

הAPR דומה לתוכנה המקורית רק יותר חזקה, שאר התוכנות יותר אגרסיביות.

אם אני לא טועה הגדישה של הAPR גם נמוכה יותר מג׳יאק וריבו.

פורסם
בהחלט בעיניי המתבונן, לתוכנות אופי שונה אבל בסופו של דבר כולן נותנות אותו דבר +-.

הAPR דומה לתוכנה המקורית רק יותר חזקה, שאר התוכנות יותר אגרסיביות.

אם אני לא טועה הגדישה של הAPR גם נמוכה יותר מג׳יאק וריבו.

אתה טועה

ואני אשמח לקבל פעם הסבר מה זה תוכנה אגרסיבית?!

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

להערכתי הבלתי מקצועית - אין בעיה לצ'פצ'פ רכב גם אחרי 1,000 ק"מ. תיכנס לעמוד של אי אנד איי בפייסבוק ותראה כמה רכבים כאלו שופרו אצלם עם 1k על השעון.

That being said,

אישית הייתי מחכה עוד 4k. תן למנוע להיפתח טיפה לפחות. ותן לעצמך זמן ללמוד את הרכב...

הבלאי המואץ במכונית מצ'ופצ'פית הינו אפסי.

יצרני המכוניות לוקחים מקדמים גדולים מאוד כשהם מתכננים את המנועים הללו -

כשאתה משפר את הרכב אתה צריך בהתאמה לקצר את טווח הטיפולים וההשקעה ברכב.

לרכב משופר יש קצת פחות מקדם, זה הכל.

עשיתי עשרות אלפי ק"מ על ה-1.8t (איביזה fr דור קודם) על תוכנה אגרסיבית של אפסלוט ללא בעיות.

ובנתיים אני עם 16k על ג'יאכ בלאון קופרה בלי ציוץ. רק הנאה.

הכל בטעם הטוב.

אגב,

גם אני שמעתי שריבו יותר אגרסיבית אבל ג'יאכ בהחלט לא תוכנה אגרסיבית ודומה במאפיינה לאי פי אר.

היא חזקה, מאוד, אבל דומה למקור. ממליץ בחום.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

נראה קצת מוזר שרוכשים רכב ואחרי 1,000 ק"מ כבר רוצים לשפר אותו.

אם זה היה מתוכנן מראש - סבבה.

אבל כאן זה ממש לא נראה כך.

בכדי להעצים את חווית הנהיגה, חד משמעית קורס נהיגה טוב!

זה רכב עם יכולת, גם בלי שיפורים. תלמד אותו, תשפר את עצמך.

אח"כ תעשה חושבים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...