Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 - בעיה עם מפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי סוזוקי SX 4 עם השלט שזה גם המפתח של הרכב ,

השלט החל לעשות בעיות כבר שבוע ימים שהשלט עובד לסרוגין ,

פותח דלתות ולא מזוהה ואז לא ניתן להניע את הרכב יש אייקון של מפתח אדום מהבהב ללא הפסקה

או לחלופין לא פותח דלתות אבל מזוהה ולאחר נסיעה קצר כ 500 מטר נדלק האייקון של המפתח והרכב מתחיל לגמגם

או שמקרים בודדים הוא פותח דלתות ומניע ללא בעיה אבל האייקון של המפתח מופיע לסרוגין לשניות ללא ( לאחר שינוי המיקום השלט נפתח )

הוחלפה סוללה אצל מתקין - נפתר רק לאותו היום

בוצע ביקור במורשה - גם שם נבדק השלט נמצא תקין - הוחלפה סוללה - תקין לאותו היום לאחר מתחיל הסיוט ...

בנתיים משתמש במפתח אבל הוא לא נוח .. מפתח ארוך ללא בסיס

מה ניתן לעשות או למי לפנות

תודה לעוזרים

Suzuki-hidden-key-resized.jpg

Suzuki%20Smart%20Remote%20Key.jpg

פורסם

נשמע שיש בעיה עם האימובילייזר האלחוטי.

הרכב באחריות?

מצבר של הרכב בדקת? מגעים שלו? קורוזיה?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הנושא נבדק במורשה - בדקו גם את המחשב רכב לראות האם יש תקלה - אין

מצבר תקין

ואף יותר נבדק עם אין הפרעה מגנטית מהרכב שמשפיעה על השלט

פורסם

לא כתוב מאיפה אתה, אם אתה מאיזור חיפה, תנסה להיכנס למוסך המרכזי של מכשירי תנועה, אולי הם יוכלו לתת לך את הפתרון.

אם אתה מאיזור המרכז, תיכנס למוסך המרכזי שלהם בפתח תקווה.

בהצלחה ונא עדכן בתוצאות!

פורסם

אני גר באזור פ"ת ..

ורשמתי שהמפתח והרכב נבדק במורשה ..במוסך גולד בחולון

המפתח נמצא תקין ולמרות הכל הוחלף סוללה - הבעיה נפתרה רק לאותו היום למחר שוב אותו הדבר

למורשה בפ"ת אני לא מתקרב - השירות שלהם מתחת לכל ביקורת

חשבתי אולי לקפוץ לביקור אצל פאר מנעולים בפ"ת אולי יש לו פתרון

פורסם

עם הרכב קיבלת שני מפתחות - ניסית את השני? אם המפתח השני תקין - הרי שהביה במפתח הראשון. אם גם עם המפתח החלופי אינך מסתדר - הבעיה ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בעיה אין מפתח שני גם במורשה שאלו אותי . המפתח נשבר לבעל הרכב הקודם

אני הבנתי שאי אפשר לשכפל רק להזמין זוג שלטים חדש וקידוד של השלטים עם מחשב רכב -עלות לא זולה בכלל

אם לא ימצא פתרון אני ישתמש במפתח

פורסם

מורשה בפתח תקווה זוועה או המרכזי זוועה??

קשה לי להאמין על המוסך המרכזי של מכשירי תנועה שיהיה זוועה.

מניסיון עם מוסך מרכזי חיפה, הטיפול והיחס מצויינים. אני לקוח שלהם כמה שנים ומאוד מרוצה.

תבדוק על איזה מוסך שלהם אתה מדבר. אולי על המורשה יבואן ולא על המרכזי של היבואן.

במידה ואתה רוצה עוד מוסך, יש בבני ברק את "מוסך הקניון" שהוא יושב מאחורי קניון איילון וגם עליו שמעתי רק מילים טובות. (אינני מכיר את המרכזי בפ"ת או את "מוסך הקניון").

כמו שאמרת, תנסה בפאר המנעולים, אולי תצא בזול יותר מאשר במוסך חברה.

• תוכן חדש...