Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא למדתי פרסום אבל אומרים שאין דבר כזה פרסום שלילי. כרגע העסק נמצא בכותרות באור שלילי ועוד מעט כל הפרשה תשכח. "ישכירו" תעודה של מנהל מקצועי, ישימו שלט חדש "תחת הנהלה חדשה" יעשו "מבצע" וימשיכו לעבוד כרגיל.

פורסם
לא למדתי פרסום אבל אומרים שאין דבר כזה פרסום שלילי. כרגע העסק נמצא בכותרות באור שלילי ועוד מעט כל הפרשה תשכח. "ישכירו" תעודה של מנהל מקצועי, ישימו שלט חדש "תחת הנהלה חדשה" יעשו "מבצע" וימשיכו לעבוד כרגיל.

לכן צריך עונשים כספיים כבדים, כאן ועכשיו, ולא שלילת רשיון עסק שזה סתם חרטה

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם
אם יש עדויות לכך שאנשים ממשיכים לבוא למוסך הזה, ויש שם תור מכוניות ממתין לטיפול, מה זה אומר ?? או שאנשים לא רואים את התכנית יצאת צדיק, או שפשוט לא יודעים להעניש פה בעל עסק שסרח. גם חרם המחירים שעשו נגד תנובה או שטראוס היה די צולע. אף אחד לא מוותר פה על נוחיות של רגע כדי להשיג שיפור משמעותי בעתיד.

מי שמגיע משם מקבל את שלו :)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לכן צריך עונשים כספיים כבדים, כאן ועכשיו, ולא שלילת רשיון עסק שזה סתם חרטה

מסכים עם העונש הכספי, אך אני לא מסכים ששלילת הרשיון היא חרטה, עצם הנכונות וההתערבות לטובת הלקוח היא צעד ענק, אמצעי הענישה ישתפרו עם הזמן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך פאנצ'ר. אתה מחפש בגוגל בסמארקפון פנצ'רייה קרובה.

מן הסתם הוא (פנצ'ריית איפה האוזן\האוזן השלישית) יהיה הראשון שיופיע.

ולך יש פאנצ'ר.

לא תיכנס אליו?

(אדם עם טיפת שכל ימשיך לחפש משהו יותר קרוב אליו ולא יעצור בתוצאה הראשונה של דוד גוגל).

רוצה יותר גרוע? קבל.

בעל המוסך: "אתה יודע, אחי, הופעתי ביצאת צדיק!"

לקוח: וואלה?! אני שמח שהגעתי אליך, אח שלו.

(יש יותר מדיי אנשים שלא ישאלו למה הוא הופיע ביצאת צדיק, ויחשבו שזה כי הוא טוב באופן אוטומטי- אחרת למה שיגיד את זה...)

מדינה קוקו על כל המח.:cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, הצחקת אותי ;)

עצוב, אבל צחקתי.

אולי (וזה אולי גדול... כי כמו שאמרתם כנראה יביאו מנהל חדש עם הסמכה ותו לא) אבל נניח שפנצ'ריית אוזן תסגר, מר עזרא אוזן יפתח מחר פנצ'רייה חדשה הפעם במקום בשם אוזן,

פנצ'ריית עזרא...

בדיחה עצובה.

הגיע הזמן שמשרד התחבורה ואפילו משטרת ישראל יבצעו בדיקות יזומות של מקרים כאלו ויסגרו עסקים תוך הטלת קנס כספי. כבד.

אגב,

לדעתי, 'מר' (עוד מעט גם נקרא סר...) אוזן צריך לשבת בכלא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
למוסך אין כתב הסמכה למוסך יש מנהל מקצועי, שבמקרה הזה הוא מר אוזן.

מר אוזן במשך שנה אינו יכול לשמש מנהל מקצועי בתחום הצמיגים, ולכן אם הוא רוצה להמשיך להפעיל את העסק עליו לשכור את שירותיו של בעל כתב הסמכה.

כל זמן שמר אוזן לא מוצא מהנל מקצועי במקומו המוסך סגור.

גם כך, בעקבות המוניטין הנפלא שיצא לו, הרבה לקוחות לא יהיו לו, על פניו.

אין כאן שום הטעיה ושום טעות פאטאלית.

למוסך יש רישיון עסק מטעם הרשות המקומית, כמו לכל עסק ורישיון מוסך מטעם משרד התחבורה וכמובן שאת הרישיונות הללו ניתן לשלול.

לא ממש ברור לפי הכתבה האם נשלל הרשיון מוסך או כתב ההסמכה של המנהל המקצועי.

• תוכן חדש...