Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת מדינה מתוקנת?

שתוכנית טלוויזיה עושה למשרד ממשלתי את העבודה?

איפה הם היו עד היום, איפה ביקורות פתע ובדיקות?

אתם יודעים כמה עסקים כאלו עדיין קיימים?

עשרות.

זה מעניין את משרד התחבורה?

כנראה שלא, כי בתקציב זעום וכוח אדם מטורף של פקיד אחד + מצלמה נסתרת היה אפשר לשים סוף לתופעה תוך חודש.

בדיוק!!!

חיים העט הפך לקבלן של משרדי ממשלה, אשר אמורים לפקח על שירותים.

אולי כדאי להציע לו גם לבדוק את נושא אכיפת החוק בכבישים? לדוגמא, שיבדוק את כיול אקדחי המהירות, או יאמת את דיוק מצלמות התנועה.

יש לי עוד כמה רעיונות - אבל אולי הוא יתפוס את הכפפה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי עכשיו כמה פרקים, וחושב לעצמי עד כמה הייתי רוצה שמר הכט יעשה סדר גם בתחום שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עדכון מהשטח, היום עברתי ליד המקום המדובר ונראה שעסקים כרגיל, הכל פתוח ועובד, כולל סוזוקי SX4 שעמדה בפנים ללא גלגלים ולי נשאר רק לדמיין למה (אולי היה חסר אויר בגלגל אחד) ;)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
הוא צריך להודות לאלוהים על זה שהשעו לו את הרישיון לרק שנה, ועוד יותר הוא צריך להודות לאלוהים שלא פתחו נגדו תלונה כי מה שהוא עשה בתוכנית, עם ראיות מוצקות זה לא גובל בתחום הפלילי, זה כבר עמוק בתחום הפלילילילי. הולכת שולל, גרימת נזק לרכוש תקין, הוצאת דבר במרמה.

מוזר ,בתור אחד שלמד משפטים מעולם לא שמעתי על הסעיפים הללו....:).

אולי אתה מתכוון לקבלת דבר בתחבולה ,היזק לרכוש במזיד ?.

http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/yetzata_tzadik&sCh=b5f4c13070733210&pId=2084401769

תפאדל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
בעקבות התחקיר של התוכנית ״יצאת צדיק״ החליטו במשרד התחבוה לשלול את הרישיון של הצמיגייה.

סופסוף מתנהגים כמו מדינה מתוקנת.

זאת מדינה מתוקנת?

שתוכנית טלוויזיה עושה למשרד ממשלתי את העבודה?

איפה הם היו עד היום, איפה ביקורות פתע ובדיקות?

אתם יודעים כמה עסקים כאלו עדיין קיימים?

עשרות.

זה מעניין את משרד התחבורה?

כנראה שלא, כי בתקציב זעום וכוח אדם מטורף של פקיד אחד + מצלמה נסתרת היה אפשר לשים סוף לתופעה תוך חודש.

זאת מדינה מתוקנת?

שמשרד ממשלתי מחליט החלטות כאלו ואחרות על-סמך תוכנית טלויזיה בערוץ מסחרי?

פורסם

משהו לא מסתדר לי עם כל הקונספט של התכנית הזו. ראיתי שם אנשים שממש שואלים את הלקוח ("לקוח") אם הוא רוצה בלי קבלה, ולא יצא לי לראות שיש שום אכיפה של רשויות המס נגדם. כלום. שום גלים בים, נאדה. יותר מדיי שקט...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התחום הזה של חיים הכט נורא פרוץ, לפעמים גם עסקים שיצאו צדיקים עלולים לרמות אצל מישהו אחר והייפך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לצערי הרב אני לא שמח בשמחתכם, לדעתי זו חוכמה בדיעבד.

מדוע צריך שתוכנית טלויזיה תעלה על מחדל כזה? זו פשוט תעודת עניות למשרד הרקוב אשר נקרא משרד התחבורה.

מדוע משרד התחבורה המכובד לא מבצע בדיקות בעצמו? או לפחות ממן חברה צד שלישי שתבצע עבורות את הבדיקה?

לאחר עריכה, מרוב עצבים לא קראתי מעבר לכותרת. אני שמח לקרוא שמר אקסודוס היקר משתתף איתי באבל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא שללו לו את הרישיון אלא למוסך, כך המוסך חייב להעביר בעלים ובעל תעודת הסמכה.

יחסית, בתחום המוסכים ושירותי הרכב יש אכיפה די אפקטיבית של משרד התחבורה.

"מוסך" הוא לא בנאדם. ולכן ל"מוסך" אין כתב הסמכה.

הכוונה הייתה להסמכה של מנהל העבודה במוסך, הסמכת "מנהל מוסך בתחום הצמיגים והאבובים".

אף אחד לא ישים מדבקה על המוסך "מוסך יקר! לקחנו לך את ההסמכה".

הפתרון הוא פשוט מאוד, והוא להעסיק מנהל עבודה חדש אשר לו הסמכה לצמיגים.

הבחור סביר להניח שיסגור את העסק ויפתח בשם חדש באותו מקום או ברחוב ליד, אבל זה לא בגלל ההסמכה, זה רק בגלל השם שיצא לו.

אני מבטיח לך, אתה לא תראה אותו בלשכת התעסוקה.

את ההוכחה לכך ניתן לראות במשפט הבא

משרד התחבורה למערכת התכנית כי הוא "רואה בחומרה יתרה את התנהלותו של מי שמשמש כמנהלו המקצועי של המוסך - מר אוזן עזרא, כפי שבאה לידי ביטוי בתכנית"

הדגש הינו על המנהל המקצועי (בכל כתב ההסמכה).

ההוכחה השנייה היא פשוטה יותר :

"הוועדה מצאה כי מר אוזן פעל בניגוד לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים לעניין מיומנות, אחריות והתנהגות מקצועית". בתום תקופת השלילה יידרש מר אוזן לעבור בהצלחה מבחן חדש, כתנאי לקבלת אישור לשמש כמנהל מקצועי של המוסך.

מר אוזן הוא זה שיצטרך לעבור מבחן חדש כדי לקבל אישור למנהל מקצועי.

לא ראיתי משפט שמבקש מהמוסך לבוא למבחן.

בקיצור, פורום מכוניות, מנהל פורום, וטעות פ-א-ט-א-ל-י-ת.

פורסם

עברתי שם אתמול בצהריים,המקום עדיין פתוח ועובד רגיל עם רכבים שממתינים לטיפול.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
"מוסך" הוא לא בנאדם. ולכן ל"מוסך" אין כתב הסמכה.

הכוונה הייתה להסמכה של מנהל העבודה במוסך, הסמכת "מנהל מוסך בתחום הצמיגים והאבובים".

אף אחד לא ישים מדבקה על המוסך "מוסך יקר! לקחנו לך את ההסמכה".

הפתרון הוא פשוט מאוד, והוא להעסיק מנהל עבודה חדש אשר לו הסמכה לצמיגים.

הבחור סביר להניח שיסגור את העסק ויפתח בשם חדש באותו מקום או ברחוב ליד, אבל זה לא בגלל ההסמכה, זה רק בגלל השם שיצא לו.

אני מבטיח לך, אתה לא תראה אותו בלשכת התעסוקה.

את ההוכחה לכך ניתן לראות במשפט הבא

משרד התחבורה למערכת התכנית כי הוא "רואה בחומרה יתרה את התנהלותו של מי שמשמש כמנהלו המקצועי של המוסך - מר אוזן עזרא, כפי שבאה לידי ביטוי בתכנית"

הדגש הינו על המנהל המקצועי (בכל כתב ההסמכה).

ההוכחה השנייה היא פשוטה יותר :

"הוועדה מצאה כי מר אוזן פעל בניגוד לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים לעניין מיומנות, אחריות והתנהגות מקצועית". בתום תקופת השלילה יידרש מר אוזן לעבור בהצלחה מבחן חדש, כתנאי לקבלת אישור לשמש כמנהל מקצועי של המוסך.

מר אוזן הוא זה שיצטרך לעבור מבחן חדש כדי לקבל אישור למנהל מקצועי.

לא ראיתי משפט שמבקש מהמוסך לבוא למבחן.

בקיצור, פורום מכוניות, מנהל פורום, וטעות פ-א-ט-א-ל-י-ת.

למוסך אין כתב הסמכה למוסך יש מנהל מקצועי, שבמקרה הזה הוא מר אוזן.

מר אוזן במשך שנה אינו יכול לשמש מנהל מקצועי בתחום הצמיגים, ולכן אם הוא רוצה להמשיך להפעיל את העסק עליו לשכור את שירותיו של בעל כתב הסמכה.

כל זמן שמר אוזן לא מוצא מהנל מקצועי במקומו המוסך סגור.

גם כך, בעקבות המוניטין הנפלא שיצא לו, הרבה לקוחות לא יהיו לו, על פניו.

אין כאן שום הטעיה ושום טעות פאטאלית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מתיימר להיות משפטן, העובדה היא שהבנת למה התכוונתי, הבחור עבר עבירות פליליות, והתגובה שלך הייתה מיותרת.

פורסם

אם יש עדויות לכך שאנשים ממשיכים לבוא למוסך הזה, ויש שם תור מכוניות ממתין לטיפול, מה זה אומר ?? או שאנשים לא רואים את התכנית יצאת צדיק, או שפשוט לא יודעים להעניש פה בעל עסק שסרח. גם חרם המחירים שעשו נגד תנובה או שטראוס היה די צולע. אף אחד לא מוותר פה על נוחיות של רגע כדי להשיג שיפור משמעותי בעתיד.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תוכן חדש...