Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נגיד שאם מה שתקבל הביתה לא יהיה נוח כמו מה שישבת עליו בחנות - אל תתפלא :roll:

אתה אומר את זה מהיכרות אישית עם החנות ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא החנות הספציפית הזאת אלא אחת אחרת ברחוב הרצל.

חבר שלי גם קצת נכווה מחנות נוספת ברחוב.

בכלל - לקח נוסף שלמדתי עם כל החנויות האלו - נותנים מקדמה קטנה - 200-300 ש"ח ומשלמים שהמוצר מגיע הביתה. ככה זה מונע הרבה בעיות (אצלנו היו עיכובי אספקה משמעותיים ולרגע חשבנו שלא נקבל את הספות- מה שלא הדאיג אותנו כי כאמור נתנו 300 ש"ח מקדמה - וזה הרבה יותר קל לאבד מאשר 6000 ש"ח או כמה ששילמתם).

פורסם

לא נתתי מקדמה גדולה גם כן,

וכמו שליד מוסך רמאים יכול להיות מוסך אמין, כך גם בחנויות רהיטים.

אני, מתוך האופי שלי, בדרך כלל רואה שחורות,

אבל במקרה הזה אהיה אופטימי, גם בנוגע לאספקה, וגם לגבי טיב המוצר.

מבטיח לך, במידה וכן יהיו בעיות כאלה או אחרות, אתה הראשון שתדע - אין לי בעיה להודות בטעויות\לשלם שכר לימוד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל בכל מקרה, אל תתפתה לקנות שום מוצר של אמריקן קומפורט או עמינח - תשלם הון, מוצרי זבל והם לא עומדים מאחורי האחריות.

לפחות שאתה משלם בזול אתה מצפה לקבל סחורה סוג ז' - שמה אתה משלם מחירי פרימיום ועוד יורקים לך בפרצוף.

למה אתה אומר את זה?

השבוע הייתי עם אמא שלי בחנות של עמינח, התחילה להתעניין בכורסת טלוויזיה.

זה שאמריקן קומפורט הוא מותג ישראלי אני יודע, אבל הכורסאות מיוצרות בארה"ב (רובן, לא כולן והם לא מסתירים את זה) והם נותנים אחריות לכל החיים למנגנון. חבר של המשפחה שהוא בורסקאי במקצועו שיבח והילל אותם, בעיקר בתחום האיכות והשירות. הוא אף קנה מהם פעמיים, פעם אחת סלון וכמה שנים לאחר מכן כורסת טלוויזיה.

אז למה ככה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם שאלת תם - מדוע לא לקנות יד שניה?

כמות ההתרוצצויות תיהיה זהה או פחותה מאשר בחנויות רהיטים. ניתן בקלות למצוא רהיטים שהיו בשימוש זמן קצר ובמחיר נמוך בהרבה.

עוד יתרון - מה דאתה רואה זה מה שאתה מקבל. וגם על המקום ,בלי לחכות.

לדוגמה - לא מזמן רכשתי פינת אוכל יד שניה, שנקנתה לפני 3 חודשים (יש חשבונית מקורית), במצב חדש ,כמובן וכל זאת בכ-40% מהמחיר המקורי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
למה אתה אומר את זה?

השבוע הייתי עם אמא שלי בחנות של עמינח, התחילה להתעניין בכורסת טלוויזיה.

זה שאמריקן קומפורט הוא מותג ישראלי אני יודע, אבל הכורסאות מיוצרות בארה"ב (רובן, לא כולן והם לא מסתירים את זה) והם נותנים אחריות לכל החיים למנגנון. חבר של המשפחה שהוא בורסקאי במקצועו שיבח והילל אותם, בעיקר בתחום האיכות והשירות. הוא אף קנה מהם פעמיים, פעם אחת סלון וכמה שנים לאחר מכן כורסת טלוויזיה.

אז למה ככה?

הם פשוט בדיחה, הן בתחום השירות ובייחוד בתחום הייחוד.

קנינו סלון מהם, אחרי שנתיים וחצי הוא הלך לפח, זה עלה המון כסף, היה נראה איכותי וכו' - אבל פשוט לא שרד. זה היה לפני 10 שנים בערך.

לפני פחות משנה קניתי לסבתא שלי כורסת טלוויזיה משם בסכום לא מבוטל. מהר מאוד נשבר איזה קרש בגב ונהיה בלתי אפשרי לשבת עליה. סבתא שלי לא אמרה כלום, יום אחד שישבתי על הכורסא - קלטתי את זה. לא נלחצתי. כורסא של 4000 ש"ח, 7 שנים אחריות. יסודר.

טלפון לעמינח. מסתדר שאחריות לכל השנים = 7 שנים על המנגנון ושנה על השאר. טוב, לא נורא, עברה פחות משנה, לא? אז זהו שלא.

רצו ממני 650 ש"ח על התיקון.

פשוט מוצרים סוג ג' ושירות תת רמה.

פורסם

מוזר. מאוד מוזר.

את ההמלצות החמות על אמריקן קומפורט קיבלנו מפיינשמקר שראה רהיט או שניים בחייו. מה שאתה מספר לחלוטין לא תואם את מה שהוא סיפר על האיכות והשירות, 180 מעלות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי גם אני חשבתי שיש אחריות ושירות מאחורי מותג כל כך יקר.

תבדוק את תעודת האחריות שלהם "לכל החיים" ותראה שאני צודק.

תבדוק את הרהיטים כמו שצריך ותשאל אנשים שיש להם אמריקן קומפורט כמה שנים וגם תבדוק את המותגים שהם מוכרים ותראה שמודבר בד"כ במותגים שנמכרים בזיל הזול בארה"ב ובארץ עשו מזה סופר פרימיום.

מוכרים סחורה של שוק הכרמל ושירות של תחנה מרכזית במחירים של בוטיק.

פורסם

עדכון בשביל NAKAMICHI

הספות הגיעו היום, 6 ימים ממועד ההזמנה (הובטח תוך 10 ימים).

מרגישות בדיוק כמו אלה שישבתי בחנות, בדיוק את הבדים שהזמנו (שילוב של 7 בדים על הכריות).

מרגישות מאיכות מעולה.

אגב, במקרה דיברתי עם מישהו מעבודה שקנה את אותן הספות מאותה החנות (להבדיל ממני, אחרי שטוטים רבים ).

גם הוא משבח את החנות, האיכות והשירות.

• תוכן חדש...