Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא נדלק - לוח אם MSI P6NG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

לשכנתי המחשב לא נדלק מזה מספר ימים. היום ראיתי אותו, הוא עם הלוח הנ"ל, ואלה הממצאים:

1. בהדלקתו המחשב לא משמיע אף צפצוף או אף רעש מלבד הרעש האופייני למאווררים;

2. הארד דיסק תקין;

3. נשללה בעיית זיכרון - הוא הוחלף לסטיק חדש מהאריזה של קינגסטון;

4. ישנם חמישה מאווררים - כולם תקינים;

5. הוחלף מעבד למעבד המתאים ללוח (E4600 קור טודו, כשמורכב E5200 דואל קור) - המעבד תקין;

6. מאוורר מעבד תקין;

7. ספק תקין.

המחשב, אחרי כל אלה עדיין לא עובד. החשד המרכזי שלי הוא לוח אם ששבק חיים מסיבה כלשהי.

האם תוכלו לתת לי חוו"ד משלכם? אולי פספסתי משהו?

תודה, ושבוע טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

האם יש כלל רמקול קטן מחובר ללוח שישמיע צפצופים?

האם ניסית לבצע איפוס ללוח האם?

איך קבעת שהספק תקין?

האם יש סימנים של קבלים נפוחים על הלוח?

האם בדקת מתח סוללת גיבוי על הלוח?

נסה לנתק כל דבר שלא הכרחי מהלוח ולנסות להפעיל - כוננים, חיבורי USB למארז, מאווררי מארז, הוצא כרטיסים ובדוק אם עובד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
האם יש כלל רמקול קטן מחובר ללוח שישמיע צפצופים?

האם ניסית לבצע איפוס ללוח האם? כן. הוצאה סוללת הגיבוי מהלוח והוחזרה

איך קבעת שהספק תקין? המחשב מראה סימני חיים, כל הנורות נשלקות, לכן אני לא חושב שיש תקלה. אין לי גם רב מודד, לכן אני משער כי הספק תקין. אבל על כל מקרה יש לי אחד חדש ואני אבדוק.

האם יש סימנים של קבלים נפוחים על הלוח? לא.

האם בדקת מתח סוללת גיבוי על הלוח? לא. אבדוק.

נסה לנתק כל דבר שלא הכרחי מהלוח ולנסות להפעיל - כוננים, חיבורי USB למארז, מאווררי מארז, הוצא כרטיסים ובדוק אם עובד.

.....

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

"סימני חיים" וזה שהמאווררים עובדים לא הוכחה לזה שהספק תקין.

הוצאת סוללת הגיבוי והחזרתה אינה הצורה הנכונה לאפס את הביוס אלא אם הוצאת את הסוללה, נתקת את המחשב מהחשמל והמתנת איזה שתי דקות לפני הכנסתה שוב. איפוס נכון זה ניתוק המחשב מהחשמל וקיצור הפינים על הלוח האם אשר תפקידם לאפס את הביוס.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה צודק. החלפתי ספק.

לגבי הסוללה - המחשב היה מנותק, הוצאתי אותה, לחצתי מספר פעמים על לחצן ההפעלה, חיכיתי כמה שניות והחזרתי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
לגבי הסוללה - המחשב היה מנותק, הוצאתי אותה, לחצתי מספר פעמים על לחצן ההפעלה, חיכיתי כמה שניות והחזרתי.

לחיצה על כפתור ההפעלה איננה רלוונטית. כמו שכתב ארז, יש לקצר 2 פינים על הלוח (שמקצרים את מתח הסוללה ל-RTC לאפס).

:turn-l:
  • תוכן חדש...