Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה מצוינת בשבילך:

סקודה יטי 1200,יש ידניות והיא מקבלת ציונים גבוהים בכל פרמטר.

לא תמצא משפחתית ידנית באיכות כזו ובמחיר כזה.

פורסם

נתחיל מזה - יש לי אוקטביה 1.4TSI ידנית.

נמשיך בזה - הרכב מצויין. מנוע מדהים. אל תתפשר על ה-1.2 אם אתה יכול לקחת את ה-1.4.

ונסיים בזה - תקנה DSG. הוא עדיף בכל פרמטר על גיר ידני. הרכב זריז יותר. חסכוני יותר וסחיר יותר.

בסכום שיש לך אתה יכול לקנות אוקטביה 1.8TSI DSG. זאת צריכה להיות העיסקה שלך (היא הוצעה במחיר של 130 לא מזמן).

תתחדש.

פורסם

אני אבדוק את הסיטרואן, הפיאט והלאון.

את הרכבי צמפיון אני ממש לא שש להזמין עם גיר DSG עקב ההיסטוריה הבעייתית שלהם - למרות שנתנו אחריות של 5 שנים על הגיר והחליפו לקלאצים משופרים וכ"ו , אני לא מעוניין להיתקע עם הרכב בעוד מספר שנים כאשר אני ארצה להחליף אותו בגלל רפרטואר הגיר.

אני מכיר אישית ומקרוב כמה אנשים עם בעיות שהחלו לצוץ עם הDSG, אחד עם ג'טה שנמצאת פחות משנה על הכביש שמתחילה לעשות בעיות עם הגיר, ואחד עם גולף שנמצאת על הכביש כשנה וחצי שכבר טיפלו לה בגיר לפני כמה חודשים...

Nakamichi, מדוע קנית 1.4 TSI ידנית ואתה ממליץ על ה- DSG?

פורסם

יש לך גם את סיטרואן c4 HDI (מנוע דיזל כמו בפלואנס) שנכנסת לך בתקציב. גם ידנית, גם מפנקת בנוחות וגם חסכונית.

בנוגע לאמינות- איני יודע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני אבדוק את הסיטרואן, הפיאט והלאון.

את הרכבי צמפיון אני ממש לא שש להזמין עם גיר DSG עקב ההיסטוריה הבעייתית שלהם - למרות שנתנו אחריות של 5 שנים על הגיר והחליפו לקלאצים משופרים וכ"ו , אני לא מעוניין להיתקע עם הרכב בעוד מספר שנים כאשר אני ארצה להחליף אותו בגלל רפרטואר הגיר.

אני מכיר אישית ומקרוב כמה אנשים עם בעיות שהחלו לצוץ עם הDSG, אחד עם ג'טה שנמצאת פחות משנה על הכביש שמתחילה לעשות בעיות עם הגיר, ואחד עם גולף שנמצאת על הכביש כשנה וחצי שכבר טיפלו לה בגיר לפני כמה חודשים...

Nakamichi, מדוע קנית 1.4 TSI ידנית ואתה ממליץ על ה- DSG?

הגירים החדשים מגיעים כבר עם המצמדים המחוזקים ולא תצטרך לבצע שום טיפול רגיל.

הסיבה שקניתי ידנית היא ההפרש הגדול במחיר בין הידני לאוטומטי. ההתבלטות שלי הייתה בין 1.2DSG לבין 1.4 ידנית. העדפתי את המנוע החזק יותר. במידה והיה לי את הסכום שיש לך לא הייתי הולך על ידני (חוץ מאוטומטי אחד - כל הרכבים שלי היו ידניים, ככה שאני כן חובב רכבים ידניים, אבל הDSG פשוט מצויין).

פורסם

ומי אמר שהמצמדים המחוזקים מספקים מענה ראוי ולאורך זמן לרכבים בארץ?

מלבד המצמדים קראתי גם על בעיית התחממות של התיבה ושהמוח של הגיר לא מחזיקים יותר מ 20K ק"מ.

בקיצור אני כן חושב ש - DSG תהיה תיבה טובה בעתיד אחרי שיסיימו את שלב הנסיונות על הלקוחות, אך עד אז אני מעדיף לרכוש את הרכב הבא שלי עם גיר ידני (מהנה) ונטול תקלות.

חשוב לציין שאני לא נוסע בפקקים בדרך כלל(גם לא בדרך לעבודה).

• תוכן חדש...