Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות כיסוי לרכב.

הרכב הוא מיצובישי לנסר קלאסיק. מה העלויות, איזה כיסוי מומלץ, ואיפה לקנות באיזור חדרה-נתניה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק הדר רוזן. כל השאר - חייהם קצרים מאוד. עולה בערך 200 ₪.

יכול להמליץ לך רק על חנות ווירטואלית - אוטו סטור. ניתן גם להשיג אותם כמעט בכל אוטודיפו.

פורסם

לא נכון,

לי יש של דוד פוגל שהבנתי VOLTA והם בשיתוף פעולה,כי יש סמל על הכיסוי,כבר שנה איתו,עבר 2 כביסות,מאחור הגומיות נחלשו כך שתרפתי רצועות,מעבר לזה הכול בסדר איתו.

עלות של כיסוי בערך 200 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר עם כיסוי של פוגל, הוא מאד מרוצה ממנו. גם אני שוקל לקנות כזה לאוטו שלי.

זה נמכר באזור התעשיה בחדרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני קניתי של הדר רוזן מאוטוסטור, נראה ומרגיש כמו כיסוי איכותי. יש לו גם רצועות משני הצדדים כך שהכיסוי לא נשאר על הרכב רק מנפלאות הגומי :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבי עבד אצל פוגל, ובמפעל עצמו הם עושים התאמות אישיות לרכב.

תפירה לפי מידה מיוחדת, צורות מיוחדות, אקסטרה כיסויים (לדוג' משענת יד) ומה שבא לך.

במחיר שלא רחוק מהRETAIL.. אבל מתאים מושלם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היה לי ניסיון טוב עם כיסוי הדר רוזן, אבל לאחרונה הוא התחיל להיות ממש כמו נייר ולהקרע. אני כבר במקום אחד ביצעתי תיקון - הדבקתי בד על חור שנעשה. אני שוקל להשיג אלטרנטיבות. כיסוי כבן שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתמול קניתי כיסוי של הדר רוזן. הבעיות:

1. חסרה שבלונה לסימון המספרים (שזה לא קריטי).

2. אחת מרצועות הקשירה תפורה רחוק מדיי, כך שלא ניתן לקשור אותה.

פורסם

לכיסוי של דוד פוגל יתרון בנושאים האלו,יש לו שבלונה,ואין בעיה עם אורך ומיקום הרצועות,מאחור היא ננעלת בין המנעול לתא המטען,מקדימה יש קליפס,ובאמצע יש 2 חורים כדי שחבל יעבור ביניהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם להדר רוזן אמורה להיות שבלונה, למרות שבפעם האחרונה שקניתי לא היה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתמול קניתי כיסוי של הדר רוזן. הבעיות:

1. חסרה שבלונה לסימון המספרים (שזה לא קריטי).

2. אחת מרצועות הקשירה תפורה רחוק מדיי, כך שלא ניתן לקשור אותה.

יש שבלונה, אני קניתי השבוע.

הרצועות ממש לא רחוקות, יכול להיות ששמת הפוך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה לי פעם של דוד פוגל שהחזיק בין שנה לשנה וחצי עד שנקרא לגמרי.

לא מזמן קניתי מאוטוסטור כיסוי של הד רוזן.

לא יודע לגבי העמידות אבל הוא מרגיש עבה ועמיד יותר.

יתרון שני וענק הוא שיש שתי רצועות, אחת מקדימה ואחת. מאחורה, פשוט מאוד לחבר אותם וחוץ מזה הגומיות מאוד חזקות ככה שהכיסוי תפוס מצוין על הרכב.

לדוד פוגל יש רק רצועה מקדימה ושתי חורים בצידי הכיסוי לקשור חבל ולזרוק כמו מטומטם לצד השני ואז להתחיל לקשור, חסרון גדול לעומת הדר רוזן.

לשניהם יש רצועות שנכנסות לבגאז', לשניהם יש שבלונה לכתוב מספר.

לדעתי הדר רוזן טוב יותר אבל אני לא יודע כמה זמן הוא מחזיק, אבל נראה שהוא עמיד.

פורסם

בוקר טוב לכולם.....

יש מבצעים על כול הכיסוים של וולטא {פוגל }באוטו דיפו במחירים מצחקים כיסוי חיצוני ב99 ש"ח כיסוי פנימי לאוטו ב129 ועוד מבצעים טובים .:lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

כיסוי של VOLTA (פוגל) נמכר בערך בסביבות ה 200 שקל,אם זה המחיר המבצע לדעתי הכי משתלם.

• תוכן חדש...