Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 92 הילוכים, נכבה כשמניעים ובעצירות

yaelyael
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תקלה שחוזרת אחת לחצי שנה ברכב,

עם ההתנעה מחוג הסל"ד מיד צונח מטה,

בזמן נסיעה נכבה בעצירה ברמזור, בסיבוב איטי וכו'.

לא היו סימנים מקדימים, מלבד שבאותה נסיעה האוטו נסע ירידה תלולה - שאמורה להיות על הילוך 4 או 5 בהילוך שלישי.

*האוטו לפעמים "מקפיץ" טורים ל2200 בעצירה.

אשמח לכל עזרה, לפני פנייתי למוסך.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע לך,האם הרכב הוא בעל קרבורטור או הזרקת דלק ?

אם הזרקת דלק,יש לנסות לנקות בשלב ראשוני מנוע צעדים /בית מצערת כיוון שלפי תיאורך,הסל"ד אינו נשאר יציב (בטח שלא אמור להגיע ל-2,000 ומעלה בעמידה בהילוך)

אם קרבורטור,יש לגשת למכון לקרבורטורים לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לפני הכל, צריך להביט על כל צנרת הוואקום והאויר בתא המנוע אולי סדוקים או קרועים ויש משיכת אויר שפוגעת בסיבובי מנוע ומערערת את יציבותם לאחר מכן לעבור לכיוון המצערת ומה שהציע קולאוטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תודה על תגובותיכם המהירות.

א. מאור30- את הבדיקה שהצעת לי לעשות אפשר לעשות בכל מוסך או יש מקום "מתמחה" בתחום?

ב. יש לי קרבורטור- אלך אחרי הבדיקה הנ"ל לאבחון במכון קרבורטורים.

אשמח לשמוע האם אתם יודעים כמה עשויה לעלות כל אחת מן הבדיקות?

ושוב, תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב לשמוע שיש מקומות מעולים כמו שהזכרת

האמת, אני מאזור אצבע הגליל, וחדשה באזור... יש כאן מוסגים רגילים, וגם מוסך מורשה של טויוטה.

האוטו שווה כ4500 ש"ח, אני תוהה אם השקעה כזו, שנשמעת רצינית (לכיס) שווה את ההשקעה.

תודה לכם, וכל פרט לגבי המחיר או מוסכים מומלצים יתקבלו בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למען האמת לא כל מוסך יודע להיתעסק עם קרבורטור ולכן את צריכה להיות זהירה. לפי דעתי אולי כדאי בכל מיקרה שתיצרי קשר עם צביקה להצעת מחיר ותעשי לך טיול קצר לאיזור זה בהחלט יכול להישתלם עם התוצאות. גם לא ניראה לי שיעלה לך יותר מ 500 שח כל הסיפור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...