Jump to content

yaelyael

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של yaelyael

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכם, אני צריכה עזרה דחופה בענייני שיפוץ מפלגים, ואני יותר מאשמח לדבר עם "עמנואל, כדי לתאם איתו שאגיע היות ואני גרה בקיבוץ באצבע הגליל. האם יש לכם את המספר שלו ליצירת קשר? אודה לכם מאוד על העזרה. אגב, אם אתם מכירים מישהו מפונה יותר מחיפה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה!!! יעל
  2. טוב לשמוע שיש מקומות מעולים כמו שהזכרת האמת, אני מאזור אצבע הגליל, וחדשה באזור... יש כאן מוסגים רגילים, וגם מוסך מורשה של טויוטה. האוטו שווה כ4500 ש"ח, אני תוהה אם השקעה כזו, שנשמעת רצינית (לכיס) שווה את ההשקעה. תודה לכם, וכל פרט לגבי המחיר או מוסכים מומלצים יתקבלו בברכה.
  3. ראשית, תודה על תגובותיכם המהירות. א. מאור30- את הבדיקה שהצעת לי לעשות אפשר לעשות בכל מוסך או יש מקום "מתמחה" בתחום? ב. יש לי קרבורטור- אלך אחרי הבדיקה הנ"ל לאבחון במכון קרבורטורים. אשמח לשמוע האם אתם יודעים כמה עשויה לעלות כל אחת מן הבדיקות? ושוב, תודה.
  4. תקלה שחוזרת אחת לחצי שנה ברכב, עם ההתנעה מחוג הסל"ד מיד צונח מטה, בזמן נסיעה נכבה בעצירה ברמזור, בסיבוב איטי וכו'. לא היו סימנים מקדימים, מלבד שבאותה נסיעה האוטו נסע ירידה תלולה - שאמורה להיות על הילוך 4 או 5 בהילוך שלישי. *האוטו לפעמים "מקפיץ" טורים ל2200 בעצירה. אשמח לכל עזרה, לפני פנייתי למוסך. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...