Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 94 אוטומט מחלות וטיפולים

ILIA-GT
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי הונדה סיוויק (סוג של חלום קטן) 94 DX 102 SI אוטומט ורציתי לקבל מידע כמה שיותר מפורט על הרכב שכולל צריכת דלק, מחלות, משקל ובכללי טיפים לטיפול ולתחזוקה נכונה של הרכב.

אשמח לקבל כל מידע אפשרי בנושא :wink:

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

קודם כל ברכות על הרכישה.

שיהיה בהצלחה עם הרכב.

לי הייתה סיויק EX 94' ידנית במשך 3 שנים. נהנתי מאוד מהרכב.

יש כמה דברים דומים בין הדגמים.

בגדול ה-DX חסכונית בדגם ה-1500 סמ"ק.

צריכת דלק בנסועה משולבת ממוצעת עשויה להגיע ל-1/10-11.

הרכב זריז יחסית לנפחו, משקלו וכ"ס אשר מפיק, כיאה להונדה מהשנתונים הנ"ל.

טוב לקו ישר, אך בעל היגוי בעייתי. הרכב לא נוח לנהיגה ארוכה, ככה שלא מומלץ לתת לסבא סיבוב על הרכב :p.

מחלות כרוניות? האמת שבגיל כזה של רכב, גם לאמינים והמטופלים ביותר יכולות לצוץ בעיות. בעיקר חלקים ישנים שמן הסתם צריך להחליפם וכיוצ"ב.

אני מקווה בשבילך שהרכב אכן שמור ולא "טופל" ע"י ערס/צריך חובבן, שכן הדגם הנ"ל הוא אחד מבין אותם דגמים שרבים נוהגים להרוס.

הייתי זהיר מאוד בנושא של מערכת החשמל. לפחות מניסיון אישי שלי עם ההונדה שהייתה לי.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על תגובה דניאל וואלה עזרת!

אגב אני יד שלישית, הראושנה הייתה אישה והשניה מכונאי.

ובאמת יש בעיות חשמל יש לי בעיה עם הנורית אזהרה של הבלם יד והפרקינג, הנורית תמיד דולקת ואין שום סיבה לזה...

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על תגובה דניאל וואלה עזרת!

אגב אני יד שלישית, הראושנה הייתה אישה והשניה מכונאי.

ובאמת יש בעיות חשמל יש לי בעיה עם הנורית אזהרה של הבלם יד והפרקינג, הנורית תמיד דולקת ואין שום סיבה לזה...

מומלץ לקחת את הרכב לחשמלאי רכב מקצועי בהקדם. אחרת שרשרת תקלות חשמל עלולות להופיע..
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחמי יש EX אוטמטית שנת 93 יד שניה עם 270000 ק"מ.

מעולם לא טופלה כראוי, מוזנחת ולמרות שכך מגלה אמינות מדהימה.

פנים הרכב, שמור כמו חדש. הפלסטיקים לא מגלים סימני זיקנה שזה ממש מרשים.

המנוע והגיר...מקורים! מעולם לא נפתחו!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...