Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה מוזרה של נורת אזהרה שנדלקת לחצי שנייה בזמן נסיעה בצורה רנדומלית לחלוטין, מדובר בנורה של שתי סוגריים וסימן קריאה באמצע (!) אשר דלוקה גם כאשר בלם היד מורם, לעיתים עם הנורה הזו נדלקת גם נורת ה-STOP אך זה לא תמיד ושניהם נכבות לאחר פחות משנייה וגם מופיעה אותו הצליל שמופיע כאשר הדלתות פתוחות או נגמר הדלק קרה גם שרק הצליל הופיע אבל נורות האזהרה כלל לא נדלקו.

 

הייתה לי בעייה כזו גם לפני כמה חודשים ולקחתי את הרכב למוסך שם הרכב חובר למחשב אך לא נרשמה שום תקלה כמו כן נבדקה מערכת הבלמים ונמצאה שהיא תקינה.

הבעייה פשוט נעלמה לכמה חודשים ועכשיו היא חזרה.

 

ממה זה יכול לנבוע?? יכול להיות בכלל בעייה חשמךלת ולא מכנית??

 

תודה לעוזרים :)

פורסם

בדוק מפלס נוזל בלמים ואת מערכת הבלמים במוסך- היא מערכת בטיחותית מידי כדי לקחת סיכון או הימור.

עצם זה שנדלקה גם מנורת ה-STOP מחייבת לדעתי בירור מקיף במוסך.

אם המערכת תקינה יתכן,שישנה תקלה חשמלית (חיווט /לוח שעונים-המנורה אולי בדרך להישרף ואולי גם משהו אחר) וכדאי לפנות לחשמלאי לפתרונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...