Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החופש הגדול חוזר ובגדול הפעם,

ילד , לך תנוח ותעשה חיים קצת ולאט לאט זה יעבור לך, תאמין לי חמוד.

ותמיד תגיד בעזרת השם הכל יהיה טוב ,נשמה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי אותי בתקופת השירות הצבאי... הייתי עומד שעות מול איזה ספיידר 88 שחורה ומוזנחת ליד שדה דב, ומפנטז שיגיע הבעלים ואני ארכוש אותה...

רק כשגיליתי את עלויות הרכישה+השיפוץ+אחזקה האמיתיות - ויתרתי על העניין והמשכתי לחלום על ספרינט...:roll:

אבל אז לא היה פורום להתייעץ בו.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שמעתי שבחופש דווקא הכי מגניב זה קורקינט חשמלי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמע, יחסית לאיך שסילקת את כולם מראש, הרבה נשארו וחייב להודות שזה מעניין.

אז ככה, קודם כל לפי התגובות שלך לא נראה שאתה טיפש, נצל את זה שאתה בן 15, תשתמש בראש, ותתחיל להבין איך אתה מסדר לך את החיים כמה שנים קדימה במובנים אחרים שאינם רכב, הרכב הוא תוצר לוואי של יתר הדברים שתשיג.

לא מכיר הרבה אנשים שבגיל 18 קנו m3 חדשה או לא חדשה מכספם שלהם, אבל מכיר כמה חברים שנוסעים על m3 ופורשה בגיל 25 בגלל שעבדו קשה מגיל 15.

הכל אפשרי, אבל תהיה נבון, ואל תתכנן בגיל 15 על איזה רכב תסע בגיל 18 ומה יהיו העלויות שלו.

יש פה כמה אנשים בפורום, שמוכרים קצת יותר מאחרים כי הם עובדים בתחום המוטוריקה, ובגיל 15 כבר עבדו וכתבו כתבות למגזינים נחשבים. אז במקום לחשב כל היום כמה יעלה לך ביטוח בגיל 18, תנווט את המאמצים למקומות יעילים יותר.

לא תקנה m3 אם תמלצר באולמות או תהיה מתדלק בסונול.

פורסם

לפותח הנושא -

אני חייל ולפני שנה בערך הייתי במצב שלך כשקיבלתי רישיון. אני חייל בודד ואין לי אף אחד חוץ מאח גדול, לא בארץ ולא בשום מקום אחר.

בגיל 16 החלטתי שאני קונה רכב עד 30 אש״ח. בהתחלה חשבתי על חצי מהסכום הזה אבל רצה הגורל וקיבלתי מחבר של אחי, קצין, אוטו בשווי 45 ב-30 אשח. עניין של מזל. הרכב תקין ושמור מאוד, אני היד השניה.

מחודש נובמבר הוצאתי 53,231 ₪.

מדובר בעלות הוצאת רישיון (4.5) וביטוח חובה ומקיף (6.5 - זה עוד זול). כל השאר העלות של הרכב עצמו, טסט, טיפולים, אגרות, תחזוקה (4 צמיגים ומצבר למשל לפני חודשיים) ועוד הוצאות לא מתוכננות.

וזה לפני דלק...

אם יהיה לך סכום כזה או דומה - מראש(!!!). תיהנה וש״הזקנים״ יגידו מה שהם רוצים :D

תחלום, תיהנה, זה בריא.

אין לי ספק שהמציאות עוד תנחית אותך לקרקע ואני לא צריך לעשות את זה בעצמי עכשיו ;)

(דרך אגב - אמרתי שאת כל הכסף הרווחתי בעצמי ללא עזרה כספית מאף בן אדם?)

שיהיה המון בהצלחה,

אל תתכנן תוכניות כי זה עוד יישתנה 18 פעמים עד שתתגייס. מניסיון. אתה כבר תראה אני מבטיח. גם אני למדתי בא. ת״א.

ושוב, המון המון בהצלחה.

תמיד תשאף גבוה.

אלון

פורסם

מגילך בערך החלום שלי היה לקנות מיאטה. ידעתי שאין סיכוי שזה יקרה כשאוציא רשיון. 3 שנים סבלתי עם הג'סטי של אמא עד שהיא שבקה חיים. לאחר השחרור, עם חישוב כלכלי קר ותכנון שנים קדימה של הוצאות, עלויות וצפי שכר הגעתי למסקנה עם עצמי שזה אפשרי. בגיל 22 הגשמתי את החלום פעם אחת, ופעם שניה אחרי שהראשונה הלכה בתאונה.

כמו שכבר אמרו לך קודם, חכה לשחרור. אם תהיה קרבי, מענק השחרור פלוס פקדון זה צעד ראשון יפה באזרחות. לא חסר עבודות של 7k ברוטו (לא אומר שאין יותר, אני מתכוון לעבודות שאין בהן צורך בנסיון קודם) גם אם לא הכי ורודות, אפילו יהיה לך חסכון חודשי אם תתנהל נכון, ותוכל לחסוך ללימודים.

פורסם

בתור חייל קרבי שמחזיק אופנוע דו שימושי ישן אני אומר לך שזה לא אפשרי , צר לי ידידי אך זוהי המציאות .

גם אם תהיה ג'ובניק ותקרע תתחת בעבודות זה עדיין מאוד קשה ולא יהיה לך חיים חוץ מהרכב , תקנה לך רכב יותר זול לאחזקה ומשם תתקדם , לא חסר רכבים חזקים ב 50 אלף שח עם אחזקה שפויה .

פורסם

אתה קולטים שאתם מתווכחים עם ילד בן 15 שרק בעוד שנה יוכל לצאת לשוק העבודה? הוא יגיע לגיל 17, יעשה חשבון ויגלה שלא הכל כזה פשוט כמו שהוא חושב, אם הוא יטעה בחשבון אז הוא יקבל מכה בכיס וימשיך הלאה.

בכל מקרה, אם אתה בכלל רוצה להקשיב. בתור אחד שלפני כמה שנים היה בדיוק בנעליים שלך:

אין דבר כזה לשלב משכורת נורמאלית וציונים שצריך בשביל רפואה. לעבוד בעבודה שמכניסה לפחות אלפיים שקל בחודש ובמקביל לקבל ציוני הצטיינות בתיכון זה לא משהו שכל אחד מסוגל לעשות.

כשאתה אומר שאתה לא תסע הרבה אז לא תצטרך לעשות טיפולים אתה רק מראה שאתה אפילו לא מבין איך רכב עובד. יש לך פה המון מידע, תתחיל לקרוא, לבדוק עלויות ותבין.

נ.ב.

תשנן: רכב ישן זה לעשירים.

פורסם

עוד פעם התחלנו עם הילדים בחופשת הקייץ.

טוס לבורגס או משהו.

רוצה תשובות רציניות?

כמה שרכב יותר ישן יותר יקר להחזיק אותו.

עם סיירה אתה צריך לעשות מנוי במוסך, כל דריפט יפלו לך חלקים בדרך.

M3 האחזקה בשנה הראשונה תעלה יותר מהאוטו

STI כול מי שקונה הוא ילד מתלהב, אם אתה קונה משומש הוא כבר עבר הרבה התעללויות.

רוצה הנעה אחורית?

תבקש מאבא מזדה MX5 חדשה מהיבואן.

אייל

פורסם

יא אללה הקישור ההוא בHNN הזכיר לי את היום הזה של התאונה,אני זוכר חזרנו מבילוי בהרצליה וראינו את הMR2 הזאת מרוסקת בגדרות של אחד העם.

זה היה בחור שהרבה חבר'ה צעירים הכירו אותו עם הרכב הזה.

הזוי שעברו מאז 6 שנים,בהחלט תאונה קשה.

ונחזור לדיון פה ואני לא מאמין שאני מגיב אבל הילד פה מזכיר לי את עצמי בגיל 15 ואפילו אני אז הייתי יותר ריאלי וידעתי לאן אני מכוון.

אני זוכר גם בגיל 15 שראיתי את הסיאט לאון 4 בזמנו,כחדשה אצל שכן שלי תמיד אמרתי לעצמי שאני ארצה אחת כזאת כי כזאת אני אוכל להרשות לעצמי בגיל 17-18.

למזלי יכלתי להרשות לעצמי כי הייתי ריאלי,כמובן שהייתי רוצה STI איבו וכו' וכו' אבל הייתי ריאלי מאוד.

ידעתי מה עלויות האחזקה כי היה לי את מי לשאול ולא נכנסתי לכל מיני פורומים בשביל לעסוק בספקולציות מה כן ומה לא.

ותאמין לי ילד אני זוכר את התקופה ההיא כאילו זה היה אתמול,וגם אתה תגיע לגילי ותיזכר באותה תקופה בדיוק ככה.

תהיה ריאלי ותרד לקרקע,אם אין לך הורים שמממנים אותך או שיש לך הכנסה של לפחות 6-7 K בחודש (כרגע) אז אתה לא תוכל להחזיק את הרכבים האלה במיוחד בגילך.

אתה יודע כמה ביטוח שילמתי על סיאט לאון 4 בגיל 18,שזה נהג חדש וזה כולה סיאט לאון(אמנם ספורטיבית), 9 אלף שקל.

אתה יודע איזה בלאגן היה לי עם הרכב בהתחלה ולמזלי ההורים שלי ספגו את השטויות שלי.

לא נפלתי בהתחלה על רכב שהוא כזה מציאה,לא שהיו תקלות דרסטיות או משהו כזה אבל הוא הכניס אותי להוצאות לא צפויות,ובזמנו הרכב היה בערך בן 5 כשקניתי אותו(בערך).

רכב ישן יותר משמעותו הוצאות רבות יותר כי יש יותר בלאי.

בלאי(למקרה שאתה לא יודע מה משמעות המילה)-חלקים ברכב שנשחקים לאחר זמן מסויים.

בכל מקרה לאחר הרכישה של הרכב בזמנו בסכום של 74 אלף שקל פלוס ביטוח 9(83 אלף) פלוס הוצאה לא צפויה בהתחלה של עוד 7 וחצי אלף על יישור קו שלא היה צפוי(90 וחצי אלף) פלוס טסט שנתי 1900 שקל (92400 אלף).

אז תרד לקרקע ותבין שאתה לא מציאותי,לא רצתי להגיב לך אבל אמרתי יאללה נגיב שיבין קצת.

נחזור לעיקר 92 וחצי אלף שקל וזה ללא דלק ועוד הוצאות שוטפות כמו טיפולים.

אתה חושב שתקנה רכב והוא יהיה במצב מושלם?

הרכבים האלה מפורקים ואני מבטיח לך שכשתרצה לקנות את הרכבים האלה ולשבור אותם אתה תצטער על היום הזה שקנית את הרכב כי אם אין לך הרבה כסף בצד בשביל לתחזק או הורים עם כסף שיממנו לך את התענוג אתה תמצא את עצמך מוכר את הרכב ביד 2 במודעה מהסוג של:

למכירה STI שנת XXXX,מחירון 50 אלף אבל אני מוכר אותה ב25 בגלל שהיא צריכה מנוע וטורבו,או משהו כזה.

תרד לקרקע ותבין איפה אתה חי.

מה שכן,יש עוד אפשרות שהיא אכן אפשרית במצב שלך והיא:

תחסוך את הכסף שאתה צריך לקניית החלום שלך,דבר שהוא אכן אפשרי עד הגיוס(כי הרי לא תתגייס בגיל 18 בדיוק ,יהיו לך עוד כמה חודשים אחרי).

אם תשיג תפקיד של 5/9 יומיות,שבוע שבוע,11 יום בית 3 יום בסיס אז הדבר אכן אפשרי.

פורסם

היום בגיל 15, אפשר להקים חברת סטרטאפ ויש אפילו ילד אחד שעשה את זה פה בישראל :).

לא חסרים סרטונים של נערים בני 18 שייסדו כל מיני "שטויות אינטרנטיות", מחזיקים למבורגיני ומתעדים את תהליך קבלת המכונית, שרובנו רק נחלום על אחד כזה.

שורה תחתונה: הכל אפשרי, רק צריך להאמין בעצמך ולחשוב מחוץ לקופסא.

פורסם

ואפשר (אבל אסור) לזכות בקאזינו החוקי של המדינה. אבל הסיכוי לכך הוא ממש ממש ממש נמוך (סיכוי גבוה יותר למות בדרך לדוכן הפיס, לצורך העניין).

למה למכור לילד חלומות?

פורסם

ממתי ילדים בני 15 בארץ יודעים להתנסח כמו פותח השרשור?

שאפו

אתה נותן לי תקווה לעתיד המדינה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...