Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת מהחברות הוותיקות והחשובות מראה סימנים לא טובים , בשל ירידה בתקופה האחרונה והפסדים של 200 מליון יורו בחודש המושפע לדעתי מהמיתון באירופה , אגב אני לא מבין למה הם לא מוכרים בארה"ב למשל?

החברה סוגרת מפעל גדול ומפטרת כמות כה גדולה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254669,00.html

אם אני לא טועה קונצרן פיז'ו וסיטרואן היה במקום השני במכירות בשנים האחרונות באירופה ואם הם בצרות אז המצב לא טוב בכלל

ורק אצלנו ימשיכו לא להתחשב במיתון ולמכור מכוניות במחירים שכאילו לא קורה כלום בעולם , לא מצד הממשלה ולא מצד היבואנים.

פורסם

מצד שני פה יקנו רכבים גם אם יעלו 200אש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אחת מהחברות הוותיקות והחשובות מראה סימנים לא טובים , בשל ירידה בתקופה האחרונה והפסדים של 200 מליון יורו בחודש המושפע לדעתי מהמיתון באירופה , אגב אני לא מבין למה הם לא מוכרים בארה"ב למשל?

החברה סוגרת מפעל גדול ומפטרת כמות כה גדולה.

אם אני לא טועה קונצרן פיז'ו וסיטרואן היה במקום השני במכירות בשנים האחרונות באירופה ואם הם בצרות אז המצב לא טוב בכלל

ורק אצלנו ימשיכו לא להתחשב במיתון ולמכור מכוניות במחירים שכאילו לא קורה כלום בעולם , לא מצד הממשלה ולא מצד היבואנים.

חבל שאפילו אם כל המיתון שלהם בחברה

המחירים של הרכבים האלה ישאר בארץ זהה

פורסם

PSA לא מוכרים בארה"ב מאז 91'.

ה 505 היתה המכונית האחרונה שהם מכרו בארה"ב, ומאז נטשו את השוק הענק והתרכזו בשוק האירופאי.

האמת שגם להיצע של פיג'ו יש חלק בירידה במכירות; למעט ה 3008 אין לפיג'ו מכוניות אטרקטיביות באמת, ומפלח השוק היוקרתי הם נעדרים לחלוטין, בניגוד ליצרנים הגרמניים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אמריקאים ככלל בד"כ לא סובלים את הצרפתים, בטח בגלל זה הם לא הצליחו בשוק בארה"ב. חוץ מזה איזה יתרון בדיוק יש לרכב צרפתי ממוצע על רכב מהשוק המקומי? גם הנוחות הצרפתית הידועה מתבטלת כשרכבים מייצור מקומי נוחים לפחות באותה המידה.

מוזר דווקא חשבתי שעם המעבר למנועים אמינים יותר (שמעתי מנועים של במוו, האם זה נכון? ב C4 החדשה למשל?) וגירים יפניים, הם יתרוממו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
PSA לא מוכרים בארה"ב מאז 91'.

ה 505 היתה המכונית האחרונה שהם מכרו בארה"ב, ומאז נטשו את השוק הענק והתרכזו בשוק האירופאי.

האמת שגם להיצע של פיג'ו יש חלק בירידה במכירות; למעט ה 3008 אין לפיג'ו מכוניות אטרקטיביות באמת, ומפלח השוק היוקרתי הם נעדרים לחלוטין, בניגוד ליצרנים הגרמניים.

גילוי נאות, איני חובב צרפתיות כלל וכלל- ולמעשה אני לא רואה ברשותי אי פעם צרפתייה, אבל אתה לא יכול להתעלם מה508 הבאמת מעולה ויוקרתית. כשיצא לי לשבת בה, התלהבתי.

פורסם

רמת ההשקעה בשוק האירופי של החברה הזאת ניכרת עם גיר אוטוטמטי 4 הילוכים מיושן, עצל ולא כל כך חסכוני שעדיין משרת אותם 13 שנה ואולי יותר, והיצע המנועים העיקרי שלהם הוא דיזל. חבל בסה"כ יש להם מנועי דיזל מעולים, עיצובים יפים, נוחות טובה, ויצירתיות בתכנון ( C5, ברלינגו, פיקאסו למיניהם).

פורסם
רמת ההשקעה בשוק האירופי של החברה הזאת ניכרת עם גיר אוטוטמטי 4 הילוכים מיושן, עצל ולא כל כך חסכוני שעדיין משרת אותם 13 שנה ואולי יותר, והיצע המנועים העיקרי שלהם הוא דיזל. חבל בסה"כ יש להם מנועי דיזל מעולים, עיצובים יפים, נוחות טובה, ויצירתיות בתכנון ( C5, ברלינגו, פיקאסו למיניהם).

לדעתי חלק מהדגמים עברו ל6 הילוכים

וכן ה508 ו3008 ו5008 יכלו להצליח יפה בארה"ב

פורסם
גילוי נאות, איני חובב צרפתיות כלל וכלל- ולמעשה אני לא רואה ברשותי אי פעם צרפתייה, אבל אתה לא יכול להתעלם מה508 הבאמת מעולה ויוקרתית. כשיצא לי לשבת בה, התלהבתי.

לאחד שהיה לו כמה צרפתיות במשפחה, ה508 איבדה כל מאפיין צרפתי, ותוסיף לזה כיסא קשה כמו ביפנית ממוצעת.

התנהלות על הפנים, היה ידוע, תראו בהסטוריה שלי שזה מה שאמרתי עוד מלפני כמה חודשים.

יצרן שמאבד את הפנים (מאפיינים) שלו, אין לו מקום יותר על הכביש.

גם עכשיו אני רכשתי רכב, העדפתי צרפתיה אבל חרם על המחירון החלש ומרכב פחות אמין (אותו גיר אוטומט 10 שנים:shock:), אז עברתי לפאביה חצי צ'כית חצי גרמניה.

היה להם תקופה טובה עד סוף שנות ה90' עם רכבים מעולים שבנו חלק מההסטוריה.

פורסם

האירופאים הבינו מאוחר מדי מה שבישראל הבינו מזמן

צרפתיות רק במיטה

דוד שלי מצרפת צחק על אחי כשהוא ראה שהוא קנה C4 פיקאסו

ישר אמר לו שאפילו הצרפתים לא קונים את המכוניות האלו

פורסם

מאוד חבל לי לשמוע שהם בצרות.

אני מאוד אוהב את הרכבים שלהם ויצא לי לנהוג במספר רכבים של הקונצרן.

קשה לי להאמין שהם יפשטו רגל, הגאווה של הממשל הצרפתי לא יתן לזה יד.

אבל יחד עם זאת, כנראה שהם צריכים לעשות שינוי בדפוסי העבודה שלהם, להפסיד 200 מליון יורו מידי חודש זה סכום חולני שרק חברה שמתנהלת מאוד רע תוכל להפסיד כך.

אני מאמין שהממשל הצרפתי ילאים אותם.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

נכון, כי הם קונים את מה שיש לך בסמלון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האירופאים הבינו מאוחר מדי מה שבישראל הבינו מזמן

צרפתיות רק במיטה

דוד שלי מצרפת צחק על אחי כשהוא ראה שהוא קנה C4 פיקאסו

ישר אמר לו שאפילו הצרפתים לא קונים את המכוניות האלו

מוזר מאוד, הC4 פיקאסו החדש די מוצלח. (גם רואים את זה על הכביש).

יש הרבה מכוניות אחרות שמה שנכון, צרפתים לא קונים.

אל תשכח שבצרפת יש אחוז ידניות הרבה יותר גדול מאשר בישראל (תתן הצצה לטרייד-אין של לובינסקי, 90% זה C4 אוטומט), ככה שכבר האמינות יותר טובה.

(במצב כזה ה406 שלי נגיד ב240KKM לא שווה לי לטפל בה יותר, בצרפת אחת ידנית תסחוב גם 300KKM ויותר ועדיין יהיה שווה להחזיק אותה.)

פורסם

אני לא רואה את זה כצרות אלא כהערכות למיתון עמוק ואולי העברת ייצור למקומות זולים יותר וקרובים יותר לקהל היעד (סין?).

זה לא סוד שיש מיתון עמוק באירופה ואף אחד עוד לא יודע לאן אירופה הולכת מבחינה כלכלית. מנגד יש שוק מתעורר ענק בסין. כיצקןאתה כול להמשיך לספוג הפסדים אם אתה חושב שזה לזמן קצר ואתה יכול להקדים את המאוחר ולבצע רה ארגון. כנראה שהם בחרו באפשרות השנייה. זה לא מעיד על צרות שונות מיצרנים אחרים שכנראה גם מפסידים בימים אלה אלא על צפי שונה ואסטרטגיה אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...