Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאבי יש לנד קרוזר 2010 שנקנתה מהיבואן,הגריל הקדמי התחיל עם הזמן פשוט לצאת ממקומו,ולא כתוצאה ממכה אלא מעייפות החומר(גם אנחנו הרמנו גבה),הניסיון לממש את האחריות ברכב של רבע מיליון שקל לא הצליח אבל זה כבר סיפור לפוסט אחר.

מהיכן ניתן לרכוש גריל ניקל חדש שלא דרך היבואן?

תודה.

פורסם

ebay australia

ebay uk

זה מאוסטרליה-

http://www.ebay.com.au/itm/TOYOTA-LAND-CRUISER-PRADO-150-FRONT-CHROME-BLACK-GRILLE-JDM-VX-GX-KAKADU-LC4-LC5-/150598661471?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item231061355f

גם הדגם הקצר והפשוט ביותר עולה יותר מרבע מליון ש"ח. אבל זה לא קשור. לי דווקא יש ניסיון טוב עם מימושי אחריות בטויוטה גם חודש חודשיים לאחר גמר האחריות.

פורסם

אתה צודק לא דייקתי לגבי המחיר אבל זה לא רלוונטי.

המחיר מאוד מאוד יקר או שזה רק אני?

יש מקומות בארץ שאפשר לרכוש גריל ניקל במחיר שפוי?

פורסם

מה זה גריל ניקל? מה זה יוצא ממקומו ומה זה התנערות מאחריות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר-גריל זה החלק שמופיע אצלך בתמונת פרופיל בפורום,בלנד קרוזר יש מין פס קישוט מעל הגריל שפשוט יצא מהמקום פשוטו כמשמעו,אני לא נכנס עכשיו לעניין האחריות כי זה לא מעניין ובאמת שאין לי כוח לדון בזה,אבי רוצה למצוא גריל חדש וזה כל הסיפור.

מחר אני אעלה תמונות כדי שכולם יבינו במה מדובר.

פורסם

לא יצא לי לצלם עדיין כי אני תמיד חוזר מאוחר מהעבודה והרכב עומד בחושך.

האם מישהו בכל זאת יודע מאיפה אפשר להזמין גריל ניקל כזה?

פורסם

פירוקייה.

אם זה לא אופצייה רשום כאן או שלח לי בה"פ מספר שלדה ואנסה לעזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...