Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה יש לי חשק עז להתקין ברכבי סנרוף.

יש ברשותי מיצובישי קולט, מודל 98.

הרכב מגיע ללא סנרוף.

האם ניתן ללכת ולהתקין סנרוף, ולאחר מכן לאשר ברישיונות?

מישהו אמר לי בעבר שזה נחשב כפגיעה בשלדה\מרכב, ולכן הרכבים הללו מורדים מהכביש, אינם עוברים טסט, ואינם מקבלים אישורים.

אמשח אם מישהו יאיר את עיניי בנושא.

תודה,

סם

פורסם
גנות הוא המקודם היחידי בארץ שמאשר ברישיון סאן רוף, הבעיה שהסאן רוף עולה כמו כל הרכב שלך ואולי יותר

גנות מאוד יקר.

אני אצליח כנראה במחיר טוב יותר למצוא. השאלה אם לאחר העבודה זה יאושר.

פורסם

לפני מספר שנים (רב) לאחי היה אופל ספורט כל שהיא (שכחתי את הדגם) גם לו היה חשק עז לעשות סנרוף והוא ביצע זאת.

בגשם הראשון הוא הוציא צנרן ונסע חזרה למתקין למקצה שיפורים.

בקיצור, המלצה שלי וותר על הרעיון, קנה לך אוטו עם סנרוף מקורי.

פורסם

אין כל בעיה להתקין גג שמש נפתח חשמלי ונציג WEBASTO ( וובסטו ) בישראל, "סביר" במושב גנות, מבצע זאת מזה שנים רבות בכמעט כל דגם רכב מכל שנתון כמעט.

אתר היבואן בישראל א.ש.סביר - http://www.sunroof.co.il

ניתן באמצעותנו להתקין גג שמש נפתח חשמלי ברכב פולקסווגן בעת ההזמנה והביצוע הוא בבונדד. המתקין מעניק 3 שנות אחריות להתקנה. הלקוח מקבל מאיתנו את הרכב החדש שהזמין עם רשיון רכב בו מופיע השינוי.

חברת WEBASTO http://www.webasto.com היא יצרן גגות שמש מהגדולים בעולם שמייצר גגות OEM להתקנה על קווי הייצור של מרבית יצרני הרכב באירופה לרבות במרבית דגמי פולקסווגן. הגג נראה מקורי מבחוץ ומתוך הרכב. ניתן לראות דוגמא שהותקנה בפולו 5 דלתות באולם התצוגה שלנו!

בואו להתרשם.

פורסם

יצא לי לראות פג'ו 405 לפני כמה שנים שהתקינו לה סאן רוף, כשנשאל הבעלים לגבי נזילות / בעיות הוא השיב שלא הייתה כל בעיה.

אני ממש לא זוכר היכן הוא ביצע את ההתקנה, אבל לדעתי העיקר שתעשה את זה במקום מקצועי שנותן אחריות.

פורסם

כולם פה ממליצים על סביר, בגנות.

אני לא מעוניין לשלם את הסכומים האסטרונומים שהם מבקשים על סנרוף (17K).

האם יש מתקינים אחרים שניתן לעשות דרכם, במחיר שפוי יותר ועדיין שניתן יהיה לאשר?

האם יש מחוייבות כלשהי בהצגת חשבוניות במהלך אישור הסנרוף ברישיון רכב?

נניח ואגיע ללא החשבוניות, והם יבדו ויראו שהכל תקין, במצב כזה לא יתנו לי אישורים?

פורסם

לא סתם ממליצים על סביר בגנות כי הם הכי טובים או משהו כזה, הם פשוט היחידים שיכולים לאשר לך את זה ברישיון לנו היהודים יש מין קטע כזה עם מונופולים . ואם תשאל אותי תמנע מעצמך את הצרות הללו ובטח שלא שווה לשלם את הסכומים האלה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

למה לעשות סאנרוף ברכב ישן? אתה עלול לגלות דברים שאתה לא רוצה לדעת - חלודות, מכות ודברים אחרים...

We are the Human Race

פורסם

למה לעשות סנרוף באוטו ישן?

ראשית כל אני אוהב את הרכב שלי, אומנם הוא ישן, אך עושה את העבודה נאמנות, ואיני יושב להחליפו בזמן הקרוב. כמו כן אני חושב שסנרוף יוסיף לו הרבה יופי, וגם יספק אותי כאשר אני נוסע באוטו.

לעיניינו, במידה ואין אפשרות להתקין במקום אחר במחיר שפוי , כנראה אוותר על התענוג, כמו שחלקכם רשמת פה, אני לא אשקיע עוד 100% משווי הרכב על חלון בגג.

בכל אופן תודה לכולם.

פורסם

להתקין סאנרוף זה לא דבר פשוט והמחיר הוא בהתאם עבור עבודה איכותית.

אני הייתי מציע לך לוותר. באופן אישי לא הייתי מוסיף שקל על סאנרוף, אצלי ברכב זה הגיע כסטנדרד.

זה סתם נמאס אחרי תקופה, אני לא פותח אותו בכלל, רק אנשים שיושבים לצדי מתחילים להתעסק איתו באמצע שאני נוהג ואני מקבל מזה את הסעיף!

פורסם

אני דווקא חושב שסאנרוף זה אחלה דבר במקום לפתוח חלונות לפעמים, פשוט לאוורר את הרכב ע"י החלון העליון ולא לקבל בומים לאוזן מימין ומשמאל, ברכבים ישנים אל תשכח שהמזגן על קירור או חימום הוא קצת שונה ולא מריח טוב לפעמים.

ברכבים חדשים זה פחות מורגש

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...