Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה כשאני מפעיל את המזגן והאוטו עומד במקום[ברמזור לדוגמא] התורים מתחילים לרדת ל750-800 ואז יוצא מצב שהמנוע מגמגם ונכבה.

אבא שלי אמר לי שכדאי להעלות את התורים, אבל לפי מה שהבנתי זה צורך יותר דלק.

אשמח לקבל ייעוץ איך אני מעלה את התורים?

פורסם

מנועי צעדים בבתי המצערת של מיצובישי - מחלה ידועה ומוכרת!

עמוד עם הרכב, לחץ ברקס, תכניס הילוך וסובב את ההגה עד הסוף לאחד הצדדים.

אם הטורים יורדים ולא עולים חזרה - יש לך בעיה עם המנוע צעדים (במיצובישי הוא מובנה בבית מצערת) יש משופצות בשוק, ואם יש לך ידיים טובות יש קיט ואפשר לשפץ לבד!

בהצלחה

אגב, אין לכוון טורים ברכב!

כל שינוי ב TPS או בבורג האוויר (אם קיים) יגרום לבעיות תערובת, לא מומלץ, הרכב אמור לכוון לעצמו את הטורים לבד!

פורסם

זה בדיוק התפקיד של מנוע הצעדים, להתאים את הסל"ד לעובדה שהדלקת מזגן או אורות לכן הסל"ד צריך להיות גבוה יותר על מנת שהאוטו לא יכבה. אם אתה תעלה את הטורים על ידי סיבוב הבורג אז כאשר המזגן עובד הטורים יהיו בסדר וכאשר אתה מפסיק את המזגן הטורים יהיו גבוהים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם לא עשית זאת לעולם עדיף שתיתן למישהו שיודע לעשות לבצע את העבודה. בגדול לא מסובך, מנתקים את כל הקונקטורים המחוברים מורידים את הצינור שמיתחבר למצערת ואת כבל הגז ומורידים אותה מסעפת היניקה. אתה יכול להעלות תצלום שלה בקירוב ונישתדל להיות מדוייקים יותר בהכוונה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...